Görüş Bildir

Survivor 25 Mart 2016 börek ödül oyununu kim kazandı? Başa baş mücadele

Survivor 2016 25 Mart ödül oyununu kim kazandı. TV8'den Alp Kırşan'ın sunumuyla 25 Mart 2016 Cuma akşamı ödül oyunu heyecanıyla ekranlara konuk olan Survivor 2016 ödül oyunu nefesleri kesti. Peki, yıpratıcı parkur ve sonu zevkli olan ödül oyununu kim kazandı, Survivor ödül oyununu kim kazandı, Ünlüler mi kazandı Gönüllüler mi? 25 Mart Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte ayrıntılar haberimizde.

Survivor 25 Mart 2016 börek ödül oyununu kim kazandı? Başa baş mücadele

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2016 Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki kıyasıya yarış devam ediyor. 25 Mart 2016 akşamı ekranlarımıza gelen Survivor Ödül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler yıpratıcı ve zevkli bir parkurda karşı karşıya geldi. Bir Ünlülerin bir gönüllülerin kazandığı etaplar sonucunda ödül oyununu kim kazandı, hangi takım kazandı?

BAŞA BAŞ EŞLEŞMELER

25 Mart Survivor ödül oyununda ilk eşleşme Yattara ve İbrahim arasında gerçekleşti. İbrahim hem parkuru önce tamamladı hem de sembolleri yerleştirip devirmeyi. İbrahim Gönüllüler'i 1-0 öne geçirdi. Daha sonra karşı karşıya gelen Ezgi ve Gizem Memiç eşleşmesinde Gizem parkuru önde tamamlamasına karşın kaybetti ve Ezgi skor tabelasını değiştirdi. Ünlüler beraberliği yakaladı. Skoru ilk değiştiren isim yine Gönüllüler oldu, Gönüllülerde Semih Mehmet'i mağlup ederek skoru 2-1 takımı lehine çevirdi. Nagihan durumu eşitledi ve Damla'yı mağlup ederek skoru 2-2 yaptı. Atakan ve Efecan'ın karşılaşması büyük heyecana sahne oldu ve son anda Atakan kazanarak Ünlüler'i 3-2 öne geçiren sayıyı almış oldu.

GÖNÜLLÜLER YİNE KAZANDI!

Gönüllüler bu oyunu kaptırmak niyetinde değildi. 7-7 eşitlik sonrası Gönüllüler yine 8-7 öne geçti daha sonra 9-7 öne geçti Gönüllüler Semih ile. Serkay Atakan’a karşı kaybedince Ünlüler takımı yine ümitlendi ancak daha sonra karşı karşıya gelen Gizem Memiç ve Nagihan eşleşmesinde kazanan taraf Gizem Memiç oldu ve ödül Gönüllülerin oldu. Survivor 2016’da 25 Mart Ödül oyununu Gönüllüler 10-8 kazandı.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 25 Mart 2016 ödül neydi sorusunun cevabı da belliydi tabii ki. Alp Kırşan da açıklamıştı. Kazanan takım yaprak sarma ve su böreği yiyecekti. Gönüllüler kazandığı için sarmayı ve böreği afiyetle yediler. Gönüllüler’in kazanmasında Semih, İbrahim, Gizem Kerimoğlu ve Gizem Memiç’in performansları etkili oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi