Görüş Bildir

Survivor 28 Şubat kritik Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi takım eksilecek

Survivor 28 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı artık belli. Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Şubat Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? Survivor 2016 28 Şubat dokunulmazlığı kim kazandı gibi soruların da yanıtı alındı. İşte Survivor 28 Şubat Dokunulmazlık oyunu ile ilgili detaylar…

Survivor 28 Şubat kritik Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi takım eksilecek

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’den 13 bölümdür ekranlarımıza konuk olan ve efsane yarışma programı vor 2016 yine nefis geçti. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan ve reytinglerde de her daim birinci olan Survivor 2016 ulmazlık oyunu nerdeyse nefes alınmadan izlendi. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu hafta da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? 28 Şubat Survivor Dokunulmazlık oyununu  azandı? Gibi merak edilen soruların yanıtı alındı…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016’da 28 Şubat Dokunulmazlık oyunu heyecanı Survivor hayranlarını ekran başına kilitledi. Survivor’dan son elenen isim Ünlüler takımından Yağmur olmuştu. Bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler için kritik Dokunulmazlık oyunu yine soluksuz izlendi. Survivor’da diğer oyunlar yalan, dokunulmazlık oyunu gerçek. Dokunulmazlık oyununun önemi bu nedenle çok yüksek. Kazanan takımın morali düzelecek, adadan kimse gitmeyecek, kaybeden takım ise bir kişi azalacak. İşte bu kritik dokunulmazlık oyununda Ünlüler adada 11 kişiydi ve kaybetmeleri durumunda sayıları 10’da düşecekti. Bu durumun bilinciyle parkura çıkan Ünlüler ve Gönüllüler takımları çok zor, koordinasyon ve denge isteyen bir oyunda kazanmaya çalıştı.

KIYASIYA ÇEKİŞME, BİR ÜNLÜLER BİR GÖNÜLLÜLER

Kıyasıya çekişmeye sahne olan 28 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununda bir Ünlüler, bir Gönüllüler kazanıyordu. Gönüllüler takımı 9-7 öndeyken Yattara ve Semih karşılaştı, Semih oyunu Gönüllüler takımı lehine sonlandırma fırsatını kaçırdı ve Yattara’ya mağlup oldu. Yattara kazanarak durumu 9-8’e getirmeyi başardı. Durum 9-8 iken Ünlülerden Seda Gönüllülerden Damla ile karşılaştı. Gönüllüler fırsatı yine tepti ve Ünlüler Seda ile durumu eşitledi 9-9.

ÜNLÜLER’İN BAŞARISI

Ve son etap artık kazananın belli olacağı, dokunulmazlığı hangi takımın alacağı, adadan hangi takımdan veda olacağı belirlenecekti. Durum 9-9 iken son etap olduğu için 10 sembol vardı yerde ve yarışmacılar 10 sembolü en önce yerine koymayı başarırsa oyunu kazanacaktı. Ünlüler Gönüllüler takımını 10-9 mağlup etti. Dokunulmazlık oyununu 28 Şubat Ünlüler kazandı.

GÖNÜLLÜLER 28 ŞUBAT KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?              

Sıra 28 Şubat onseyinde. Survivor 2016 28 Şubat Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve konseyde Gönüllüler aralarından bir ismi eleme adayı olarak çıkaracaklar. Geçtiğimiz hafta Survivor’a Ünlüler takımından Yağmur veda etmişti. Bu hafta kimin eleme adayı olacağı, konseyde kimin isminin yazılacağı, kimin bireysel dokunulmazlığı kazanacağı büyük merak konusu. Bakalım Bireysel dokunulmazlık sembolünü Gönüllüler takımından kim kazanacak ve konseyde ismi yazılamayacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi