Survivor All Star 10 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte cevap

Survivor All Star reytinglerde usta bir yarışma programı. Survivor All Star’da 10 Mayıs dokunulmazlık oyununu oynandı. Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 10 Mayıs dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi sorular da yanıt buldu nihayet. Tüm merak edilenler haberimizde…

Survivor All Star 10 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte cevap

RECEP KAYA

TV8’in reytinglerdeki usta yarışma programı vor All Star’da bu akşam ulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz iki hafta dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler bu hafta da kazandı mı? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 10 Mayıs Dokunulmazlık azandı, kim kaybetti? Gibi kafalardaki soruların cevabı alındı.

GÖNÜLLÜLER BU KEZ GERİDEN GELDİ!

Çok zor bir oyunun olduğu dokunulmazlık heyecanı görülmeye değerdi. Ödül oyunlarında genelde geriden gelen Ünlüler bu kez önde olan taraftı. Ünlüler 6-3 öndeydi, ancak Gönüllüler bırakmaya niyetli değildi ve oyuna yeniden ortak olmak için ellerinden geleni yaptılar.

Ve en son durum 9-9’a geldi. Artık Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıt bulacağı etaptı. İki defa üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu kez pes etmedi ve konseye gitmekten kurtuldu. Ünlüler Gönüllüleri Dokunulmazlık oyununda 10-9 yenerek konseye göndermeyi başardı.

KONSEYDEN KİMİN İSMİ ÇIKACAK?                  

İşte en çok merak edilen bir diğer soru. Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti ve kaybettikleri için konseye gitmek zorundalar. Aralarından birini gönderecek olan Gönüllüler büyük hüsran yaşadı oyunu kaybedince. Konseyde ise kimin ismi çıkacak çok merak ediliyor. Bakalım yden kimin ismi çıkacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz