Görüş Bildir

Survivor All Star 10 Mayıs konseyde kimin ismi yazıldı? Kötü Sürpriz

Nefes kesen, ağızlar açık izlenen Survivor All Star Dokunulmazlık oyunununda Gönüllüler kaybetmişti. Büyük heyecan ve merakın yaşandığı konseyde kimin gideceği tartışılıyordu. Sosyal medyada da konseyde kimin isminin çıkmasıyla ilgili yorumlar yapılıyordu. Gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı? Gibi merakta bırakan sorular da yanıt buldu. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 10 Mayıs konseyde kimin ismi yazıldı? Kötü Sürpriz

FIRAT AVCIL

TV8’in reyting rekortmeni ve neredeyse oynandığı her bölüm reytingde zirvede olan vor All Star 10 Mayıs 2015 akşamı; mücadele, heyecan, gerilim vardı. yde de bu heyecan zirvedeydi ve Gönüllüler’in SMS numaraları hatırlatıldı Ilıcalı tarafından. Daha sonra Nadya konuştu ve Nadya’da gitmek istemediğini belirterek “Ben iyi bir survivor’ım. Bu olayı yaşamaya çalışıyorum. Şov yapmıyorum. Hadi bakalım neler olacağını göreceğiz” ifadesini kullandı.

Hilmicem de konuştu; “Biri benim kuyruğuma basmadığı sürece sesimi çıkarmayan biriyim. Dostum dediğim kişiyle zamanımı geçiriyorum. Güçlü rakiplerle yarışıyorum, hangi hafta kimin birinci olacağı hiç belli değil. Daha önümüzde günler var, dediğim gibi Nasipten öte köy yok” dedi.

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE İSMİ YAZILDI?                    

Ve Survivor All Star Gönüllüler konseyinde artık isim yazılmaya geçildi. Geçen haftaki Ünlüler konseyine göre daha sakin geçti Gönüllüler konseyi. Akabinde yarışmacılar gitmesini istedikleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu açıkladı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

İki gruba ayrılan Gönüllüler’de Sahra’nın adadan elenmesini, gitmesini istediklerini belirttiler. Gönüllüler takımındaki bir gruptan 4 kişi, yani Turabi, Bozok, Nadya ve Hilmicem Sahra’nın ismini yazdı. Diğer gruptan Hakan ve Sahra Nadya’yı yazarken, Begüm ise Bozok’un ismini yazdı. Gönüllüler 10 Mayıs konseyinde ismi en çok yazılan Sahra oldu. Sahra eleme adayı.

GÖNÜLLÜLER 10 MAYIS KONSEYDE SAHRA’NIN İSMİ YAZILDI

10 Mayıs Survivor All Star konseyde en çok Sahra’nın ismi yazıldı. Sahra’nın ismini 4 kişi yazdı. Gönüllüler takımının iki gruba ayrıldığını belirtmiştik. Çoğunlukta olan grup öne çıkmış oldu ve eleme adayı Sahra oldu. Sahra adaya veda edecek mi, Çarşamba günü Sahra’nın karşısına kim çıkacak. Çarşamba günkü konseyde kim elenecek?

ACUN ILICALI’NIN KÖTÜ SÜRPRİZİ

Tabi bir de Acun Ilıcalı’nın kötü bir sürprizi vardı tüm yarışmacılara. Acun Ilıcalı yeni bir haber vereceğini ve yarışmacıları şok edeceğini, iyi bir haber olmadığını belirtti. Birazdan açıklayacağım dedi ve Turabi konuştuktan sonra Acun açıkladı.

İşte Acun’un yarışmacıları şok eden yeni oyunu; “Son 10 yılın şampiyonunun belirleneceği en zor Survivor olacak. Bu iddiamız devam ediyor. Şimdi yeni olayı anlatıyorum. Hafta da bir kez başka bir oyun oynayacaksınız. Bu oyun için olacak. Erzak için savaşacaksınız. İki haftada bir erzak veriyoruz. Artık sadece haftada bir verilecek. Kazanan takım haftalık erzağını alacak, kaybeden takım bunun 4’te 1’ini alacak.

Survivor hayatta kalma mücadelesi dedik, hepiniz all starsınız dedik, hiçbir yarışmada uygulamadığımız şeyi bu yarışmada uygulamaya karar vermiştik. Bunun da zamanı geldi” diye konuştu.

Yarışmacılar bu kötü sürpriz karşısında neye uğradıklarına şaşırdı, herkes hem çok üzüldü hem de derin düşünceye kapıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi