Görüş Bildir

Survivor All Star 11 Haziran Erzak oyununu kim kazandı? Kıyasıya rekabet!

Survivor All Star 11 Haziran erzak oyunu kim kazandı belli oldu. TV8’in reytingleri açık ara önde götüren yarışma programı Survivor All Star 11 Haziran Erzak oyununu Alp Kırşan yönetti. 11 Haziran Survivor All Star erzak oyunu nefesleri kesti. Peki, Survivor 11 Haziran Erzak Oyununu kim kazandı? Müthiş mücadele kimin oldu, erzağın sahibi kim oldu? Survivor All Star erzak oyunu kim kazandı? İşte ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 11 Haziran Erzak oyununu kim kazandı? Kıyasıya rekabet!

TAHİR KARAKEÇİ

TV8’in ağızları açıkta bırakan yarışma programı Survivor All Star 11 Haziran bölümünde Çarşamba gününün aksine Perşembe günü erzak oyunu oynandı.

Erzak oyunu oldukça zor bir oyundu, ancak geçen haftaki oyundan birazcık daha farklıydı. Yarışmacılar denge ve engelleri aşarak ellerindeki çubukta taşıdıkları topu iki defa ayrı ayrı parkurun sonuna kadar taşıyacak ve ikinci seferde son olarak çarkı döndürüp beyaz noktada durdurmaya çalıştılar. Peki çok zor geçen ve kıyasıya giden Erzak oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

BAŞA BAŞ GİDİYORDU

İki takım da Erzak oyununa iyi başladı. Ta ki durum 6-6 oluncaya kadar. Gönüllülerden Hasan Hakan’a karşı oyun kazanarak skoru 7-6’ya getirdi. Daha sonra karşı karşıya gelen Serenay Turabi oyununda ise kazanan taraf Turabi oldu ve farkı ikiye çıkararak durumu 8-6’ya getirdi.  Ünlüler daha sonra Doğukan ile 8-7 yaptı. Ama Gönüllüler bu kez Hilmicem ile 9-7 yaptı durumu.

ÜNLÜLER DİRENDİ AMA!!!

Ünlüler direnmek istedi, kazanmak istedi ama Gönüllüler daha etkindi erzak oyununda. Ünlüler tıpkı geçen hafta gibi 9-8’e taşımayı başardı durumu. Son etapta ise Ünlülerden Serenay, Gönüllülerden Begüm karşılaştı. Begüm Serenay’ı mağlup ederek oyunu geçen haftaki skorla aynı yaptı ve Gönüllüler 10-8 kazanmış oldu.

ERZAK OYUNLARININ HAKİMİ GÖNÜLLÜLER!

Survivor All Star 11 Haziran Erzak oyununu kim kazandı sorusu artık belli. Survivor’da Dominik Cumhuriyeti’nde yaşam mücadelesi için en önemli ödüllerden biri olan Erzak’ı Gönüllüler kazandı. Gönüllüler Erzak oyununu 10-8 kazandı ve haftalık Erzağın sahibi oldu. Gönüllülere haftalık erzakları verildi. Fakat yenilen Ünlülere haftalık erzakın sadece 4’te 1’i verildi.. Gönüllüler 4 defa oynanan Erzak oyununu 3 kez kazanmayı başardı. Ünlüler takımı ise sadece bir defa erzak oyununu kazanabildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi