Survivor All Star 14 Haziran Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Farkla kaybettiler!

Survivor All Star’da 14 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı alındı. Acun Ilıcalının kanalı TV8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 14 Haziran dokunulmazlığı kim aldı? Gibi soruların da yanıtı alındı. İşte Survivor Dokunulmazlık oyunu ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star 14 Haziran Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Farkla kaybettiler!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’de ekranlarımıza konuk olan vor All Star heyecanı finale haftalar kala tüm hızıyla sürüyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi Survivor All Star ulmazlık oyunu yine nefes kesiciydi. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu hafta da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? 14 Haziran Dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi merak edilen soruların cevabı…

GÖNÜLLÜLER FARKI AÇTI!

Survivor’da zor bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün akşam oynanan ödül oyununu kazanan Gönüllüler dokunulmazlık oyununa da iyi başladı. Bir ara durum 5-3’e geldi. Daha sonra Gönüllüler üst üste oyun alarak durumu 9-5’e katar götürdü.

DOKUNULMAZLIK OYUNU KİMİN?

vor All Star’da haftanın en önemli oyunu Dokunulmazlık’ta Gönüllüler ve Ünlülerin mücadelesi nefesleri kesti. Ölüm kalım meselesine dönüşen dokunulmazlık oyunu yine ekrana kilitledi. Durum 9-5 iken Begüm ile Serenay karşı karşıya geldi ve zaten morali bozuk olan Serenay oyunu kaybedince Gönüllüler 10-5 kazandı. Dokunulmazlık Gönüllülerin.

KONSEYDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILACAK?                

İşte merak edilen bir soru daha. Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve Ünlüler ye gidecekler. Geçtiğimiz hafta 7 Mayıs Survivor’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler yine kaybetti. Ünlüler ilk kez iki hafta üst üste dokunulmazlık kaybetmiş oldu. Ünlüler aralarından birini gönderecekleri için büyük hüsran yaşadı, Konseyde kimin ismi (adı) yazılacak, kim eleme adayı olacak, çok merak ediliyor. Konseyden kimin ismi çıkacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz