Survivor All Star 17 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Açlar ama dokunulmazlar!

Survivor All Star’da 17 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu cevabını verdiler.TV8’in reyting fenomeni Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 10 Mayıs dokunulmazlığı kim aldı? Gibi sorulara da sonunda cevap bulundu. İşte Dokunulmazlık oyunu ile ilgili ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 17 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Açlar ama dokunulmazlar!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Acun Ilıcalı’nın kanalı strong>’de vor heyecanı son sürat devam ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan Survivor tar akşam dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler bu hafta da kazandı mı? ulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? 17 Mayıs Dokunulmazlık azandı? Gibi merak edilen sorular da yanıt buldu.

ÜNLÜLER FARKI AÇTI!

Çok zor bir dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor All Star’da yarışmacıların kıyasıya mücadelesi izleyenleri ekran başından alamadı. Dün akşam oynanan ödül oyununu kazanan Gönüllüler dokunulmazlık oyununa oldukça kötü başladı. Hatta öyle ki Ünlüler 6-1 öne geçti, ancak Gönüllüler yılmadı mücadeleye devam dedi ve durumu 6-2’ye getirdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU KİMİN?

Survivor All Star Dokunulmazlık oyununda Ünlülerin mücadelesi görülmeye değerdi. Dün akşam ödülü kaybetmelerine ve aç olmalarına rağmen bu oyunda kendilerini gösterdiler. Bir Gönüllüler , bir ünlüler oyunları aldı. Durum 9-5 iken Bozok ile Hakan karşı karşıya geldi ve Bozok inançlı bir şekilde kazanarak oyunu 9-6’ya getirmeyi başardı.

FİNALDE AYDIN FARKI

Ve artık final. Durum 9-6. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıt bulacağı etapta Merve Aydın ve Begüm karşı karşıya geldi. Merve Aydın Begüm karşısında büyük beceri ile kazanmayı başardı. Ve Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Ünlüler 10-6 kazanarak konseye gitmekten kurtuldu ve ikinci kez Gönüllüler’i konseye gönderdi.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?                 

En çok merak edilen başka bir soru daha. Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti ve konseye gidecekler. Geçtiğimiz hafta 10 Mayıs Survivor’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ikinci kez kaybetti. Gönüllüler aralarından birini gönderecekleri için büyük hüsran yaşadı, Sahra ve Begüm özellikle oyunu kaybettikleri için ağladı. Konseyde kimin ismi (adı) yazılacak, kim adayı olacak, çok merak ediliyor. yden kimin ismi çıkacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz