Survivor All Star 20 Mayıs kim elendi? Büyük sürpriz!

Survivor All Star kim elendi sorusu bu haftanın en çok trend olan konusuydu. TV8'in reyting tepelerinde yüzen yarışması Survivor All Star'da dün akşam büyük eleme heyecanı yaşandı. Tıpkı geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetmiş ve bir önceki konseyde Bozok ile Hasan eleme adayı olmuştu. İşte acunn.com SMS sıralamasında kim birinci oldu, Hasan ve Bozok’un karşısına kim aday olarak çıkarıldı, adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi? Ayrıntılar haberimizde...

Survivor All Star 20 Mayıs kim elendi? Büyük sürpriz!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’den evlerimize konuk olan ve neredeyse kendimizi içinde bulduğumuz samimi yarışma programı vor All Star 20 Mayıs akşamı (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını aktardı. Peki, Survivor All Star 20 Mayıs'ta lendi, adaya kim /strong> etti? İşte ayrıntılar..

YİNE BİR VEDA KONSEYİ

Gönüllüler üst üste ikinci kez Veda Konseyi yaşadı. Acun Ilıcalı’nın sunumunda ekranlarımıza gelen Survivor All Star’da seyircilerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. “Gönüllüler takımından en çok oy alarak bu haftanın birincisi olan yarışmacımızın adını açıklayacağım” diyen Acun Ilıcalı önce heyecanlandırdı biraz her zaman olduğu gibi. Daha sonra Gönüllülerde bu haftanın birincisi Hasan oldu… Hasan bir kez daha birinci seçildi.

HASAN DUYGULANDI KİMİ SEÇTİ?

; “Bu sefer uzatmayacağım, çok teşekkür ediyorum. Biraz duygulandım kusura bakmayın. Ben Survivor’ın bu halini çok seviyorum, dost halinde yaşanarak finale sadece oyunlarla gitmeyi seviyorum. Bu dönüş beni duygulandırdı. Tekrar ediyorum hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Hasan birinci olunca eleme adaylığı düştü ve bir isim söyleme hakkı kazandı. Acun Ilıcalı Hasandan bir isim söylemesini istedi ve Hasan arkadaşlarını yazmayacağını ve Hilmicem’in dokunulmazlığı olduğunu belirterek Turabi dedi.

“Valla acun abi fazla bir seçenek yok, adımın çıkacağından emindim Hasan birinci olunca, ödüller bizi harbiden bizi birbirimize yaklaştırdı. Ödüller harbiden önemliymiş, çünkü birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Adamın gözünün üzerinde kaşı var diye sinir oluyoruz o yüzden kavga ediyoruz. Temennim, ödülleri daha çok kazanalım, söylediğimiz her sözü daha iyi anlayalım kavga etmeden finale doğru gidelim” diye konuştu.

HİLMİCEM ZORLANARAK BİR İSİM SÖYLEDİ

cem dokunulmazlığı olduğu için birini aday olarak söyleyecekti. Hilmicem “Acun bey son zamanlarda çok güzel bir sinerji yakaladık, sayımız altıya düştü, bugün itibariyle beş kişiye düşeceğiz. Maalesef ki bir kişi ayrılacak, takımıma dönüp baktığımız zaman Turabi zaten aday, Hasan abi dokunulmaz, Bozok abi de aday, çok fazla seçenek yok aslında iki isim var, iki isimden birini de söylemek istemiyorum. Geriye tek bir seçenek kalıyor, onun ismini söylemek zorundayım, hiçbir kötü niyetle söylemiyorum, SMS’e koyacağım isim Sahra” diye konuştu ve Hilmicem Sahra’yı eleme adayı olarak çıkardı.

BOZOK MU, TURABİ Mİ, SAHRA MI ELENDİ?

Haftanın en çok merak edilen sorusu cevap bulacaktı. Ama mu, Sahra mı, Turabi mi elenecekti. Survivor All Star kim elendi sorusu ise e'da trend olmuştu.

SURVIVOR ALL STAR'DA SAHRA ELENDİ!

Gönüllüler takımından Survivor All Star'a ve hayallerine veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı sonunda açıkladı. Survivor All Star'da yıs elenen ve adaya veda eden isim Sahra oldu. Sahra geçtiğimiz hafta da eleme adayı olmuştu. Sahra final hayaline veda etti. Bozok, Sahra ve Turabi’nin eleme adayı olduğu konseyde Sahra rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Star’da elenen isim oldu. Gönüllüler artık adada 5 kişi ve tek kız Begüm kaldı.

 

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz