Survivor All Star 2024 13. Bölüm Tanıtımı! Yarışmacılara hem şok, hem müjde!

TV8’de yayınlanan ve büyük ilgiyle izlenen Survivor All Star 2024’te yarın akşam 13. Bölüm oynayacak. Hem dokunulmazlık oyunundaki mücadeleler hem de ada konseyi büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Survivor All Star 2024 13. Bölüm Tanıtımı! Yarışmacılara hem şok, hem müjde!

Survivor her sezon olduğu gibi bu sezon da izleyicilerini ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı’nın TV8 kanalında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün 13. Bölümü büyük merakla beklenirken yayınlanan tanıtım fragmanı izleyicide büyük merak uyandırdı.

Acun Ilıcalı’nın konseyde Survivor All Star’da dengelerin değişeceğini ve değişiklik yapacağını açıklarken ‘Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u olarak bilinen Furkan Kızılay anksiyete, sinir ve stres yaşadığını belirtti.

BÜYÜK ÖDÜL NE? 

Survivor All Star 2024 13. Bölüm tanıtımının sonunda ise Acun Ilıcalı yarışmacılara büyük ödülü açıkladı. Ödülün ne olduğu fragmanda gösterilmezken yarışmacıların yaşadığı büyük mutluluk ödülün ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Survivor All Star 2024 izleyicisinde acaba 13. Bölüm'de büyük ödül ne gibi sorular oluştu. 

İŞTE TAKIMLAR

Kırmızı Takım: Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Goren, Nihat Altınkaya, Özgür Tetik, Kardeniz Kılıç

Mavi Takım: Seda Aktuğlu, Seda Ocak, Nefise Karatay, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş

Kaynak: Diyarbakır Söz