Survivor All Star 21 Haziran Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşleri bu kez çok zor!

TV8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 21 Haziran dokunulmazlığı kim aldı? Gibi soruların yanıtı alındı. İşte Survivor All Star 21 Haziran Dokunulmazlık oyunu ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star 21 Haziran Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşleri bu kez çok zor!

NAİF DURGUN

TV8’de ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi Survivor All Star dokunulmazlık oyunu yine nefes kesiciydi. Önceki gün ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu akşam da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 21 Haziran Dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi merak edilen soruların cevabı aşağıda…

GÖNÜLLÜLER 6-3 YAPTI AMA!

Survivor’da çok zor bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar belli bir ağırlığı olan ve bellerine bağlı cisimle parkur boyunca hem seramik kırdılar, hem de tahtaları ellerinde taşıyıp parkur sonunda yerli yerine dizdiler. 20 Haziran ödül oyununu kazanan Gönüllüler dokunulmazlık oyununa da iyi başlamıştı. Hatta 6-3 gibi bir skorla öne bile geçtiler. Daha sonra ise Ünlüler üst üste oyunlar kazanarak durumu eşitleyip hatta 8-7 öne geçtiler. Ancak Gönüllülerden Turabi yine 8-8 yaptı durumu.

21 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da bu haftanın en önemli oyunu olan ikinci Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler ve Ünlülerin mücadelesi son ana kadar da müthişti. Durum 9-9 iken bayrak yarışı yapıldı. Gönüllülerden Hasan Turabi, Ünlülerden Doğukan Hakan yarıştı. Turabi ilk önce koşan isim oldu ve müthiş yarıştı. Bayrağı ilk o kaptı daha sonra Hasan da iyi bir performans gösterdi ve tahtaları ilk olarak Turabi yerleştirerek skoru belirledi: 10-9. İkinci dokunulmazlık oyunu da Gönüllülerin oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLACAK?

İşte merak edilen bir soru daha. Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve Ünlüler bir kez daha konseye gidecekler. 19 Haziran Survivor’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler aralarından birini gönderecekleri için büyük üzüntü yaşadı, Konseyde kimin ismi (adı) yazılacak, kim eleme adayı olacak, Hakan’ın karşısına başka bir isim çıkacak mı, İkinci eleme adayı kim olacak, Adaya kim veda edecek, kim elenecek? Tüm sorular birazdan başlayacak olan Ada konseyinde yanıt bulacak. Survivor biter bitmez sitemizde kimin elendiğiyle ilgili haberi de bulacaksınız.

MERVE AYDIN HASTANEDE! 

Öte yandan Ünlüler takımında yer alan Merve Aydın, durum 9 8 ünlülerin lehine iken rahatsızlığı devam edince hastaneye gönderildi. Merve Aydın akşam ada konseyinde de yer aldı ve Acun Ilıcalı Merve Aydın'ı doktorların takip edeceğini belirtti. 

Kaynak: Diyarbakır Söz