Görüş Bildir

Survivor All Star 25 Haziran kim elendi? İşte adaya veda eden isim!

“25 Haziran Survivor All Star kim elendi” sorusu nihayet yanıtlandı. Survivor’da artık finale iki adım kala yine bir ayrılık konseyi yaşandı. Bildiğiniz gibi 24 Haziran konseyde Gönüllüler’de Hilmicem ve Hasan eleme adayı olmuştu. 25 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler kaybetti ve sadece iki kişi oldukları için otomatik olarak Merve Aydın ve Hakan da eleme adayı oldu. Survivor All Star’da kim elendi, 25 Haziran 2015 Survivor kim elendi, Adaya kim veda etti?

Survivor All Star 25 Haziran kim elendi? İşte adaya veda eden isim!

M.EMİN FİDAN

25 Haziran 2015 Survivor All Star’da kim elendi merak ediliyordu. Bu hafta Survivor’da kim elendi, Survivor All Star’da adaya kim veda etti diye Google’da arama yapmaya başlandı bile. Survivor All Star’da finale yani Kıbrıs’a tam da iki adım kala 25 Haziran’da kim elendi, Survivor’a kim veda etti?

ÜNLÜLER Mİ GÖNÜLLÜLER Mİ EKSİLDİ?

Survivor All Star 25 Haziran’da tam 4 eleme adayı vardı. Ünlülerden Merve Aydın ve Hakan, Gönüllülerden Hasan ve Hilmicem. İşte bu 4 adaydan biri adaya veda edecekti. Üstelik oylama da tamamdı çünkü Survivor’da Büyük SMS oylaması yapılmıştı daha önce. O SMS sıralamasına göre kimin oyu rakiplerine oranla daha azsa o elenecekti. Acun Ilıcalının sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star’da Finale iki adım kala adaya ve hayallerine veda edecek isim belli oluyor.

SURVIVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

Finale iki adım kala Survivor All Star'da hayallerine veda edecek olan isim elenen isim artık belli. Survivor All Star 25 Haziran 2015 Haziran’da adaya veda eden, elenen isim Hatipoğlu oldu. Hakan, o çok istediği Survivor Kıbrıs finaline gidemedi. Merve Aydın, Hakan, Hilmicem ve hasan’ın eleme adayı olduğu 25 Haziran konseyde, Büyük SMS oylaması sonucu doğrultusunda Hakan rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Star’dan bu hafta elendi. Ünlüler takımında sadece Merve Aydın kalırken, Gönüllüler ise adada 4 kişi kalmaya devam etti.

HAKAN HATİPOĞLU KONSEYDE NE DEDİ?

Hakan ayrılık konuşmasında "İstediğim hayalin ucuna geldim. Ama beni dışarıda bekleyen daha büyük hayallerim, daha büyük umutlarım var. Turabi'yle oyun alanında büyük çatışmalar yaşadık. Ama hepimiz insanız. Biz burada bir örneğiz. Bunu dışarıda da sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Bu arada Survivor All Star'da artık tüm oyunlar bireysele döndü.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi