Survivor All Star 31 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Konseye kim gidecek!

Survivor All Star’da 31 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı. TV8’in reyting ustası yarışma programı Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 31 Mayıs dokunulmazlığı kim aldı, kim kaybetti? Gibi soruların da yanıtı geldi. Survivor All Star Dokunulmazlık oyunu ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star 31 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Konseye kim gidecek!

NAİF DURGUN

strong>’den evlerimizdeki ekranlarımıza konuk olan ve her şeyiyle kendimizi içinde bulduğumuz vor All Star heyecanı yine müthişti. Pazar akşamlarının reyting birincisi Survivor All Star ulmazlık oyunu yine soluksuz izlendi. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu hafta da kazandı mı? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? yıs Survivor Dokunulmazlığı kim aldı? Gibi merak edilen tüm soruların cevabı aşağıda…

ÜNLÜLER 5-1 ÖNE GEÇİNCE!

Survivor All Star’da müthiş dokunulmazlık heyecanı nefesleri kesti. Ünlüler yarışmaya çok iyi başladı ve hatta üst üste kazanılan oyunlarla 5-1 gibi ezici bir skorla öne geçti. Tam da Ünlüler kesin bu oyunu kazanacak diyorduk ki Gönüllüler de yılmadığını mücadele edeceklerini gösterdi ve durumu 5-5’e taşıdı. Sonrası mı?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı diye herkes ekranları başına kurulmuştu. 5-5’den sonra ne olur diye merak edilirken, Ünlüler yine öne geçti. Doğukan ile durumu 8-5’e taşıyan Ünlüler daha sonra Anıl’la Turabi oyununda kaybetti ve Turabi durumu 8-6’ya taşıdı. Daha sonra Gönüllüler yine Hasan ile kazanarak 8-7’ye getirdi durumu.

3 OYUN ÜST ÜSTE KAZANDILAR!

Dokunulmazlık heyecanı gerçekten görülmeye değerdi. Hakan’ın performansı da damga vurdu zaten. oynadığı 5 oyundan 4’ünü kazandı ve bireysel olarak Ünlüler takımından en çok oyun alan isim oldu. 8-7’den sonra Hakan önce Bozok’u yendi, sonrasında ise Turabi’yi de yenerek dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabını verdi. ;nlüler dokunulmazlık oyununu 10-7 kazandı.

SEVİNÇ GÖSTERİSİ!

Dominik’te Ünlüler’in dokunulmazlık oyununu kazanması sonrası sevinci ise görülmeye değerdi. Hakan, Anıl, Doğukan, Serenay ve Merve doyasıya sevindi. l;nüllüler takımı ise bu sevincin abartıldığını belirterek bu sevince kırıldıklarını söylediler.

KONSEYDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILACAK?               

Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve Gönüllüler ye gidecekler. Geçtiğimiz hafta 24 Mayıs Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu kez oyunu kazandı. Gönüllüler aralarından bir ismi gönderecekleri için üzüldüler. Konseyde kimin ismi yazılacak, kim eleme adayı olacak, en merak edilen konu. Konseyden kimin ismi çıkacak? Ama öncesinde bireysel dokunulmazlık oyunu var, bakalım o oyunu kim kazanacak ve dokunulmaz olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz