Survivor All Star Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? İsmi yazılamayacak!

Survivor All Star’da Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı sorusunun yanıtı haberimizde. TV8’de ekranlarımıza konuk olan Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanmak ve dokunulmaz olmak için birbirleriyle yarıştılar. Peki Survivor All Star 17 Mayıs Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı? İşte cevabı…

Survivor All Star Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? İsmi yazılamayacak!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

strong>’de Pazar akşamı Survivor heyecanı nefesleri kesti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler 17 Mayıs 2015 vor All Star’da sel Dokunulmazlık sembolü için birbirleriyle yarıştı. Bireysel Dokunulmazlık sembolü oyunu ise oldukça zordu. Kütüğe tutunan Gönüllülerden hangisi en sona kadar dayanırsa bireysel olarak dokunulmaz olacak ve konseyde ismi yazılmayacaktı. Hatta Çarşamba günkü konseyde bir eleme adayı da kendisi çıkaracaktı.

HASAN, SAHRA VE BOZOK DAYANAMADI                              

Müthiş heyecana sahne olan Bireysel Dokunulmazlık oyununda ilk elenen isim Sahra olurken, Sahra’yı takiben Bozok elendi. Oyunda tam 12 dakika geçmişti ki sunucu Alp Kırşan yarışmacılardan bir ellerini kütükten çekmelerini istedi ve serbest kalan elleri kütüğe değerse eleneceklerdi. Tek elle tutunamayarak ilk elenen isim ise Hasan oldu.

SON ÜÇ İSİM!

Son üç isim ise uml;mcem ve Turabi idi. Geçtiğimiz hafta bireysel dokunulmazlık sembolünü Turabi almıştı. Üst üste iki dokunulmazlık oyunu kaybeden Gönüllülerde Bireysel dokunulmazlık heyecanını kim kazandı sorusunun yanıt bulacağı etaptı artık. Çünkü yarışmacılar yorgun ve bitkin düşmüştü artık. Daha sonra elenen isim Turabi oldu ve Turabi dayanamayarak bıraktı.

HİLMİCEM Mİ BEGÜM MÜ DOKUNULMAZ OLDU!

Daha önce magazin dünyasında birbirlerine yakınlaştıkları ve aşık oldukları söylenen Begüm ve Hilmicem sona kaldı. Survivor All Star’da Bireysel Dokunulmazlık sembolü finalinde son olarak Begüm elendi. Begüm ağlayarak “Her yerim ağrıyor şu an” dedi.

Bireysel Dokunulmazlık oyununu azandı sorusu yanıt buldu.

Hilmicem Dokunulmaz oldu ve konseyde ismi yazılamayacak. Hatta Hilmicem Çarşamba günü de bir ismi eleme adayı olarak söyleyecek. Hilmicem ilk kez dokunulmazlık kolyesini kazanmış oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz