Survivor All Star Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? İsmi yazılamayacak!

Survivor All Star 31 Mayıs Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı sorusunun cevabı alındı. TV8’in en çok izlenen yarışması Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, bireysel dokunulmazlık sembolü için ve dokunulmaz olmak için yarıştı. Peki, Survivor All Star 31 Mayıs Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı, dokunulmazlık kolyesini kim kazandı? İşte cevabı…

Survivor All Star Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? İsmi yazılamayacak!

FIRAT AVCIL

vor All Star yıs 2015 bölümünde harika bir mücadele yaşandı. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybedince birbirleriyle sel dokunulmazlık lü, kolyesi için yarıştı. Güce ve konsantrasyona dayalı bir oyun vardı karşılarında.

İLGİNÇ VE ZOR BİR OYUN

Gönüllüler takımındaki yarışmacılar, içi kuru mısır dolu haznenin kapağını tutacak ve içindeki kuru mısırların dökülmemesini sağlayacaktı. En uzun dayanan ve mısırların bitmesini önleyen kişi ise dokunulmazlık sembolünün, kolyesinin sahibi olacaktı.

Bu zor oyunda ilk elenen ve en az dayanan isim Bozok oldu, Bozok elendi. Bozok’un akabinde hemen begüm de elendi. Begüm ikinci elenen isim oldu. Üçüncü elenen isim ise Turabi oldu.

HASAN MI HİLMİCEM Mİ KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık Sembolü kimin oldu, kim kazandı sorusunun yanıt bulacağı anlardı artık. Çünkü en sona iki güçlü isim; Hilmicem ve Hasan kaldı. Turabi ise Hilmicem’e büyük destek verdi. Ve sonuç belli oldu. Dördüncü elenen isim Hasan oldu.

Bireysel Dokunulmazlık sembolü Hilmicem’in oldu. Hilmicem artık dokunulmaz ve ismi yazılamayacak. cem Çarşamba günkü konseyde de isim söyleyebilecek. Bireysel Dokunulmazlık kolyesi Hilmicem’in.

Kaynak: Diyarbakır Söz