Survivor All Star dün akşam nefesleri kesti – Kim elendi?

Acun Ilıcalı’nın kanalında yine Acun Ilıcalının sunumunda dün akşam ekranlara gelen bölümde Survivor All Star kim elendi sorusu yanıt buldu. Geçtiğimiz konseyde ismi eleme adayı olarak öne çıkan Sahra’nın yanına bir de Nadya Zagli ve Begüm Yücetan eklendi.

Survivor All Star dün akşam nefesleri kesti – Kim elendi?

NAİF DURGUN

vor All Star’da bu hafta pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, eleme konseyine gittiler. Pazar akşamı ekranlara gelen bölümde Gönüllülerden ada konseyinde eleme adayı olan ilk isim Sahra olmuştu. SMS sıralamasında ise en fazla oyu alan yarışmacı ise tıpkı Gönüllüler’in bir önceki konseyinde olduğu gibi Hasan oldu. Hasan Sahra’nın karşısına ikinci aday olarak Nadya’nın ismini söyledi. Bireysel dokunulmazlık sembolünü alan Turabi ise üçüncü isim olarak Begüm’ün ismini söyledi. Böylelikle oylamaya Sahra, Nadya Zagli ve Begüm Yücetan kalmış oldu. Peki Survivor All Star lendi?

Survivor All Star’da SMS oylaması sonuçlarında Hasan yine birinciliğini korumuş oldu. İlk haftalarda birinci çıkan Hilmicem ise ikinci sırada yer alırken, son zamanlarda daha durgun tavırlarıyla dikkat çeken Turabi 3. sıradaydı. Elenen Nadya ise gönüllüler takımında en az oy alan isim oldu, yani sonuncu oldu.

ACUNN.COM SMS SIRALAMASI İSE ŞÖYLE;                                       

1- Hasan 2- Hilmi Cem 3-Turabi 4-Begüm 5-Sahra 6-Bozok 7-Nadya

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler