Survivor All Star eleme senaryosu, kim kimi gösterecek?

Survivor All Star'da bu akşam (3 Haziran) yine eleme heyecanı var. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden takım Gönüllüler olmuş ve bir önceki konseyde Hasan’ı eleme adayı olarak göstermişti. 4 kişi kalacak olan Gönüllülerden Hasan'ın halk oylamalarında ne kadar güçlü olduğu herkesin malumu. Hasan yine birinci çıkarsa, Bozok’u aday gösterecek. Hilmicem de kolye sahibi olduğu için Begüm’den başkasını söyleyemeyecek. Ancak Hasan birinci olmaz da başka biri olursa işte o zaman ortalık karışacak.

Survivor All Star eleme senaryosu, kim kimi gösterecek?

Survivor All Star mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor’da artık gerilim de had safhasında. Ünlüler ve Gönüllüler takımları birbirlerine karşı soğuk savaş taktikleri kullanıyorlar. Haftanın tam altı günü TV8 ekranlarından evlerimize konuk olan Survivor All Star'da bu akşam ise kimin elendiğini göreceğiz. Aslında yarışmacılar ve Acun bunu çok iyi biliyor. Çünkü çekimler iki gün öncesinden yapılıyor. Gönüllülerden bir kişi adaya veda edecek ama kim? Elenen isim kim olacak, Hasan birinci olacak mı? İşte ayrıntılar…

SON ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?                        

Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Gönüllüler’de bir kişi adaya ve hayallerine veda edecek. Konseyde ismi yazılan isim ise Hasan oldu. SMS oylamasına çıkan Hasan'ın yine birinci olup olmayacağı büyük merak konusu. Hasan eğer birinci olursa kimi aday olarak gösterecek. Dokunulmazlık kolyesi sahibi Hilmicem Begüm’ü aday gösterecek muhtemelen. Büyük heyecan bu akşam devam edecek.

SURVIVOR ALL STAR 3 HAZİRAN 68. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler