Survivor All Star Erzak Oyununu kim kazandı (20 Mayıs)? – İşte cevabı

Survivor All Star 20 Mayıs erzak oyununu kim kazandı? TV8’in bu kez Alp Kırşan’ın sunumuyla ekranlara gelen 20 Mayıs Survivor All Star’da erzak oyunu heyecanlandırdı. Peki, Survivor 20 Mayıs Erzak Oyununu kim kazandı? İşte yanıtı haberimizde…

Survivor All Star Erzak Oyununu kim kazandı (20 Mayıs)? – İşte cevabı

RECEP KAYA

Acun Ilıcalının kanalı strong>’de yayınlanan ve neredeyse her bölümü reytinglerde zirvede olan, izleyenlerin ağızlar açıkta izlediği yarışma vor All Star. Survivor’da bu akşam (20 Mayıs) erzak oyunu oynandığını gördük. Geçtiğimiz hafta kazanan Gönüllüler bu hafta da oyununu kazandı mı?

HEYECAN DORUKTA!

Tıpkı geçen hafta olduğu gibi erzak için savaşacak olan yarışmacılar denge tahtasında durmaya çalıştı, kimi zaman birbirlerini düşürmeye çalıştılar, kimi zaman dengede durmaya çalıştılar. Ancak gerçek olan şu ki erzak oyunu baştan sona nefesleri kesti. Erzak oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER NİHAYET

Survivor All Star 20 Mayıs Erzak oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Hayati öneme sahip Erzak oyununda ilk önce Gönüllüler damga vurdu. Ancak Gönüllüler ve Ünlüler sona kadar dişe diş mücadele ettiler. Ünlüler son iki oyunu üst üste alarak kazanmayı başardı. Ünlülerde Berna ve Hakan’ın, Gönüllüler de de Sahra ve Begüm’ün performansı parmak ısırttı.

ERZAK OYUNU KAÇ KAÇ BİTTİ?

Erzak oyunu kaç kaç bitti diye soranlara hemen söyleyelim. Survivor Erzak oyununda durum 8-8 iken Doğukan ile Sahra karşı karşıya geldi, iki yarışmacı da başarılı gibi gözükse de denge tahtasında en çok Doğukan dayandı ve durumu Ünlüler lehine yani 9-8’e getirmeyi başardı. Artık durum 9-8 ünlüler lehineydi. Ve son oyunda Berna ile Hasan karşı karşıya geldi. İki takımın da en önemli ismi olarak karşı karşıya gelen Hasan ve Berna’nın yarışı enfesti, ancak sonunda Berna kazandı ve Erzak oyunu Ünlüler’in oldu. ;nlüler tam 6 oyun sonra kazanmayı başarabildi ve derin bir nefes aldılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler