Survivor All Star Erzak Oyununu kim kazandı? – İşte yanıtı

Survivor All Star 13 Mayıs erzak oyunu kim kazandı, sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yine Acun Ilıcalının sunumuyla ekranlara gelen 13 Mayıs Survivor All Star’da erzak oyunu nefesleri kesti. Bilindiği gibi Acun Ilıcalı geçtiğimiz konseyde artık erzak içinde oyun oynanacağını açıklamıştı. Peki, Survivor 13 Mayıs Erzak Oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

Survivor All Star Erzak Oyununu kim kazandı? – İşte yanıtı

EMRE ATEŞ

TV8’in soluksuz izlenen ve reytingleri kimselere kaptırmayan yarışma programı vor All Star 13 Mayıs bölümünde oyunu oynandı. Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz yde duyurduğu gibi artık erzaklar için de ödül oyunu oynanacaktı.

ERZAK OYUNU NEFES KESTİ

Ilıcalı her zamanki gibi Erzak oyunu içinde oldukça zor ve denge isteyen bir oyun seçmişti. Yarışmacılar Tahtanın üzerinde denge sağlayarak birbirlerini düşürmeye çalıştı. Bayağı zor ve çekişmeli geçen Erzak oyununu kim kazandı peki? İşte cevabı…

GÖNÜLLÜLERİN GECESİ

Survivor All Star 13 Mayıs Erzak oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Yaşam mücadelesinde çok önemli bir ödül olan Erzak oyununa Ünlüler hızlı başlamıştı. Ancak Ünlüler durumu koruyamadı. 2-0 Öne geçti Ünlüler ancak Gönüllüler yılmadı ve savaşmaya devam etti. Gönüllüler takımında Begüm, Sahra ve Hasan’ın performansı ise dikkat çekiciydi.

ERZAK OYUNU KAÇ KAÇ BİTTİ?

Erzak oyunu kaç kaç bitti diye merak etti diye merak ediyorsanız, hemen cevabını verelim. Survivor All Star Erzak oyununda durum 9-7 Gönüllüler’in lehineyken Serenay ile Nadya karşı karşıya geldi. Nadya Serenay’ı mağlup ederek Sayıyı takımına kazandırmayı başardı. Gönüllüler Erzak oyununu 10-7 kazanmış oldu. Gönüllülere haftalık erzak verilecek, oyunu kaybeden Ünlülere ise haftalık erzakın 4’te 1’i verilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz