Survivor All Star konsey yine karıştı! Turabi Doğukan’a ne dedi?

Survivor All Star’da konsey bir kez daha gergin geçti. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybetmişti. Kaybettikleri oyun sonrası Ünlülerin sevinç gösterisini abartılı bulmuş ve dile getirmişti. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki oyun sonrası sevinç gösterileri tartışması konseye de taşındı. Konseyde en dikkat çeken ise Turabi ve Doğukan’ın tartışması oldu. Turabi Doğukan’a ne dedi, Doğukan Turabi’ye ne dedi? İşte ayrıntılar…

Survivor All Star konsey yine karıştı! Turabi Doğukan’a ne dedi?

Survivor All Star 31 Mayıs konseyi yine karıştı. Dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler doyasıya sevinmişti. O esnada Gönüllüler bu duruma tepki göstermiş ve abartılı olduğunu dile getirmişti. Bu çekişme konseye de taşındı. Survivor konseyde Turabi ve Doğukan birbiriyle tartıştı. Turabi, Doğukan’ın kendisini yendikten sonraki sevincine çok kızdı.

TURABİ DOĞUKAN’A NE DEDİ?

Turabi; “Herkes kendi sevincini yaşayabilir, herkesin beyni var. Hakan ok atıyor. Beni yendikten sonra, benimle dalga geçmiş. Önce kendine bak, kendini gör aynada. Kendine göre bir sevinç bul. Bulamıyorsan ben sana bulurum yardım da ederim. Benim tek sıkıntım bundan yana. Herkes kendi tarzına kendine göre sevincini bulsun. Sıkıntı yok herkes her şeyi taklit edebilir” diye konuştu.

DOĞUKAN TURABİ’YE NE DEDİ?

Doğukan; “Birincisi o bir taklit değil. Kaç gündür burada oyun oynuyoruz. Fakat survivor’ın başından beri sakadatçı gibi bir dalağımızı kesiyor, bir sıkıyor. Ben bugüne kadar bana uzamış hiçbir eli geri çevirmem. Evet, biz kaçhaftadır açız. Mutlu olmaya, gülmeye açız, karnımız aç ve biz bugün inanılmaz bir sevinç yaşadık. Eğer bunu bir saygısızlık olarak görüyorsanız, ben kendi adıma herkesten özür dilerim kırdıysam” diye cevap verdi.

TURABİ: SOYTARILIK YAPIYORSUN!

Turabi ise tekrar söz hakkı alarak;  “Ben öfke kin kusmuyorum, buraya aç olmaya geldik. O yüzden ağlama bize, ben ne zamanki o iki sevinci gördüm gerek yokmuş üzülmeye, ben açlığı bilerek geldim. Ben burada açım, aç kaldım, diye ağlamam. Biz oyun kazanıyoruz diye güçlü takımız ama cani değiliz. Biz de isteriz hep beraber yemeye gidelim diye. Soytarılık yapıyorsun” dedi Doğukan’a. Doğukan ise bu biraz ağır olmadı mı dedi araya Acun Ilıcalı girdi ve Acun Ilıcalı; “Tamam bu konuyu uzatmaya gerek yok” diyerek tartışmayı sonlandırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz