Survivor All Star Sembol Oyununu Erkeklerde kim kazandı? Nefes kesen yarış

TV8’de yayınlanan ve izleyenlerin başından ayrılmadığı Survivor All Star 20 Mayıs bölümünde erzak oyunu sonrası erkekler sembol oyunu oynadı. Peki bu hafta Survivor All Star 20 Mayıs Sembol oyununu kim kazandı? Akıllardaki soru işaretinin cevabı haberimizde…

Survivor All Star Sembol Oyununu Erkeklerde kim kazandı? Nefes kesen yarış

NAİF DURGUN

TV 8’in ağızları açıkta bırakan yarışma programı vor All Star’da finale artık sayılı günler kaldı. Survivor 20 Mayıs bölümünde erzak oyunu sonrası ise erkekler l oyunu oynandı. Geçtiğimiz günlerde kızlar sembol oyunu oynamış ve Aydın yine ell sembolün sahibi olmuştu.

ERKEKLER SEMBOL OYUNU NEFESLERİ KESTİ

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Survivor’da erkeklerin Turkcell sembol oyunu heyecan doluydu. Toplam 5 etaptan oluşan sembol oyununda ilk etapta 1, ikinci etapta 2, üçüncü ve dördüncü etapta da 1’er kişi elenecekti.

İLK KİM ELENDİ?

Survivor All Star 20 Mayıs Sembol Oyununda erkeklerden ilk etapta Hilmicem elendi. Akabinde ikinci etapta Anıl ve Bozok elenirken, üçüncü etapta Hakan veda etti bu haftaki sembole.

KULE DİZME!

Survivor All Star sembol oyununda final öncesi dördüncü etaba Turabi, Hasan ve Doğukan kaldı. Kulesini sağlam bir şekilde ve en uzun diken iki yarışmacı finale kalacaktı. Üç iyi kule diken yarışmacının bu heyecanlı mücadelesi ise izlemeye değerdi.

SURVIVOR ALL STAR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ve Survivor Turkcell sembol oyununda finale Doğukan ve Turabi kaldı. Üçü de en uzun kuleyi yapmıştı aslında ancak Hasan’ın kulesi son anda düşünce kazanan Doğukan ve Turabi oldu. Final öncesi Hasan elendi. Survivor All Star’da finali oynayan Doğukan ve Turabi birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Masadaki 10 heykeli ilk önce karşı masaya taşıyan yarışmacı Turkcell Sembolü kazanacak ve Kıbras’a gitmek için önemli bir avantaj yakalayacak.

10 heykeli ilk önce karşı masaya taşıyan kişi ng>Turabi oldu ve Turabi bu haftaki Turkcell Sembol oyununda erkeklerde kazanan isim oldu. Geçtiğimiz hafta Hilmicem kazanmıştı. Turabi Sembol oyununu bu hafta kazanarak 4'üncü sembolüne ulaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz