Survivor All Star yeni bölüm (13 Haziran) fragmanı- Hakan kızdı!

Survivor All Star 13 Haziran 76. Bölüm fragmanı yayında. Artık son haftalara girilen Survivor All Star yeni bölüm (76. Bölüm 13 Haziran) Cumartesi tanıtımı yine merakta bıraktı. Survivor’da Dominik’te neler yaşanacak, ödül oyununu kim kazanacak? Ödül oyununda Hakan ve Serenay neden tartıştı, Hakan ve Hasan arasındaki gerilim sürüyor mu? İşte Survivor All Star yeni bölüm (13 Haziran) Cumartesi fragmanı detayları…

Survivor All Star yeni bölüm (13 Haziran) fragmanı- Hakan kızdı!

TAHİR KARAKEÇİ        

Acun’un kanalı TV8’de yayınlanan ve her anını heyecan dolu yaşadığımız Survivor All Star 13 Haziran (76. Bölüm - yeni bölüm) Cumartesi fragmanında Dominik’te adada yaşananlardan bilgiler veriyor bize.

Survivor All Star’da son elenen isim Anıl olmuştu. Anıl sonrası adada ilk kez ödül oyunu oynanacak. Ünlüler ve Gönüllüler yine müthiş ve bir o kadar da zor bir ödül oyununda karşılaşacak. Her Cumartesi olduğu gibi bugün de ödül oyunu oynanıyor. Ödülün ne olduğu tabii ki fragmanda görülmüyor. Survivor All Star 13 Haziran 76. Bölüm tanıtımını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM'DE NELER YAŞANIYOR?                

Survivor All Star’ın yeni bölüm 76. Bölüm tanıtımında Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya rekabette yine. Artık adada son haftalarını geçiren iki takım da Kıbrıs’a gitmeyi çok istiyor. Kıbrıs’a haftalar kala bu Cumartesi yine bir ödül oyunu, yine heyecan, aksiyon ve gerilim var. Ünlüler’de yer alan Hakan ve Serenay oyun esnasında tartışıyor. Hakan sinirlerine hakim olamayarak Serenay’a bağırıyor. Öte yandan fragmanda Hasan ve Hakan’ın röportajı görülüyor. Hakan, Hasan’ın kendi yaptıklarını takip edeceğine oyunu takip etmesi gerektiğini söylerken, Hasan ise Hakan’ın hareketlerine dikkat etmesi gerektiği görüşünü savundu. Survivor’da son ödül oyununu ise Ünlüler kazanmıştı ve tarihi bir ödüldü.

13 Haziran Cumartesi oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı All Star TV8’de bu akşam yeni bölümüyle ekranlarımıza gelecek.

SURVIVOR ALL STAR 76. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz