Survivor All Star yeni bölüm (14 Haziran) fragmanı- Dokunulmazlık oyunu!

Survivor All Star 76. Bölüm 14 Haziran (yeni bölüm) fragmanı yayınlandı. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı ve Türkiye televizyon tarihinin en çok izlenen yarışma Programı Survivor All Star’da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Survivor yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor, 76. Bölüm tanıtımı 14 Haziran fragmanı haberimizden izleyebilirsiniz.

Survivor All Star yeni bölüm (14 Haziran) fragmanı- Dokunulmazlık oyunu!

TV8’in ve Türkiye televizyon tarihinin en çok izlenen ve nefesleri kesen yarışma programı Survivor All Star Pazar akşamlarında dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Ancak finale haftalar kala Survivor’da heyecan, gerilim, aksiyon, yarış yine had safhada.

MERVE’DEN HAKAN’A UYARI!

Survivor All Star yeni bölüm 14 Haziran fragmanında Merve Aydın’ın röportajı görülüyor. Survivor Merve, Dokunulmazlık oyununu kaybetmeleri durumunda kendisinin isminin çıkacağını belirterek Hakan’a kendiyle beraber yürümesi konusunda uyarı yaptı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK

Haftanın en çok merak edilen konusu ise Survivor All Star 14 Haziran Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Survivor 14 Haziran fragmanında yine müthiş ve bir o kadar da zor olduğu görülen Dokunulmazlık oyunu nefesleri keseceğe benziyor.

Survivor All Star 14 Haziran yeni bölüm (76. Bölüm) tanıtımını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Survivor All Sar 14 Haziran (bu akşam) saat 20.00’de TV8’de!

SURVIVOR ALL STAR 76. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz