Survivor All Star yeni bölüm (22 Haziran) Fragmanı - Eğlenceli oyun

Survivor All Star 22 Haziran (yeni bölüm) 85. Bölüm fragmanı da yayında. Survivor All Star’da finale bir adım kala hem rekabet hem heyecan giderek yükseliyor. Survivor All Star yeni bölüm (85. Bölüm) 22 Haziran fragmanında Doğukan’ın gidişi sonrası Merve Aydın’ın Hakan ile düşünceleri değişmiyor, Hakan her ne kadar Merve Aydın’la arayı iyi tutmaya çalışsa da Merve Aydın oralı bile değil. Eğlence dolu ödül oyununu kim kazanacak? İşte Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star yeni bölüm (22 Haziran) Fragmanı - Eğlenceli oyun

Survivor All Star’da 22 Haziran 2015 akşamı (bu akşam) ilginç bir ödül oyunu ve sürpriz bir ödül var. Acun Ilıcalı “Sizi buradan alıyoruz, arabaya bindiriyoruz” diyor ancak ödülün tam olarak ne olduğu fragmanda gösterilmiyor. İlginç ve bir o kadar eğlenceli bir ödül oyununun oynanacağı Survivor All Star 85. Bölüm tanıtımı yayınlandı ve izlenme rekorları kırmaya başladı bile. Survivor All Star 22 Haziran Pazartesi ödül oyununu kim kazanacak? Adada neler oluyor, Merve Aydın ve Hakan’ın arası düzelecek mi?

HAKAN’DAN MERVE AYDIN’A!            

Survivor All Star’da Doğukan’ın elenmesi sonrası artık iki kişi kalan Hakan ve Merve Aydın neler yapacak merak edilirken, Survivor yeni bölüm fragmanında Hakan’ın Merve Aydın’a “Bundan sonra her şeyi ikimiz için yapacağım. Yapacak başka bir şey yok” dediği görülüyor. Merve Aydın ise verdiği röportajda Hakan’ı ifade ederek “Ben bu saate kadar kimseye mecbur kalmadım, sana da mecbur değilim” diyor. Gönüllüler ise Doğukan’ın gidişi sonrası kendi aralarında Ünlüler tarafında yaşananları ele alıyor.

MERVE AYDIN ORALI BİLE DEĞİL

Dominik’te Doğukan’ın adaya veda edişi sonrası Hakan, neredeyse Merve Aydın’ın peşinden koşuyor. Ancak Merve Aydın oralı bile değil. Merve Aydın “Kendisi burada kalmak uğruna teker teker gönderdi” diyor Hakan için. Hakan ise Merve Aydın’a “Ben seninle yürümek istiyorum bu kadar basit. Çünkü sen beni Kıbrıs’a götürecek bir insansın Merve” diyor. Merve Aydın ise Hakan’ı finale taşımak istemediğini ve kendini finale taşımak istediğini belirtiyor. Survivor’ı en stratejik ve en akılcı oynayan Hakan bu kez sert kayaya çarptı diyebiliriz.

BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM KAZANACAK?

Survivor All Star 22 Haziran Pazartesi akşamı yine ilginç ve eğlenceli bir ödül oyunu oynanacak. Acun Ilıcalı kazanan takımın arabaya bineceğini söylüyor ama ödül net anlaşılmıyor fragmanda. Survivor All Star 22 Haziran Ödül oyununu kim kazanacak?

Finale artık sayılı günler kala, Dominik’te Survivor All Star yeni bölüm, 22 Haziran Pazartesi (bu akşam) TV8’de saat 20.00’de!

SURVIVOR ALL STAR 85. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler