Survivor All Star yeni bölüm (25 Haziran) fragmanı - Adaya kim veda etti

Survivor All Star yeni bölüm (88. Bölüm) fragmanı yayınlandı. Survivor 25 Haziran fragmanı bile ağızları açık bıraktı ve izlenme rekorlarına doğru koşuyor. İlk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmış ve eleme adayı Gönüllülerden Hasan ile Hilmicem olmuştu. Survivor All Star yeni bölüm 25 Haziran fragmanında ise ikinci dokunulmazlık oyunu oynandığını izliyoruz. Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, Survivor All Star’da kim elendi, adaya kim veda etti? Soruları yanıt bulacak. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star yeni bölüm (25 Haziran) fragmanı - Adaya kim veda etti

Finale artık ramak kala Survivor’da hem heyecan hem de oyunlardaki zorluklar giderek artıyor. Daha önce 8 günde 4 dokunulmazlık oyunu oynanacağını Acun Ilıcalı açıklamıştı. Survivor All Star 25 Haziran’da ise ikinci dokunulmazlık oyunu oynanıyor. İlk dokunulmazlığı kazanan Ünlüler bu dokunulmazlık oyununda nasıl bir skor elde edecek, kazanacaklar mı diye merak edilirken, Gönüllüler takımının ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmaktan başka çareleri yok.

ADAYA KİM VEDA ETTİ, KİM ELENDİ?                          

Survivor All Star’da 25 Haziran’da adaya kim veda etti, Survivor’da kim elendi? Sorularının yanıt bulacağı 25 Haziran Perşembe akşamı yine nefesler tutulacak. Survivor All Star 88. Bölüm tanıtımında yine müthiş bir oyun oynanıyor. Yarışmacılar dönen denge sisteminde düşmemeye çalışıyor ve düşen yarışmacı kaybediyor. Gönüllüler bu oyunu kazanırsa Ünlüler’den eleme adayı çıkacak. Eğer Gönüllüler kaybeden taraf olursa bir eleme adayı daha kendi yarışmacılarından çıkacak ve bu eleme adayı da tabii ki Begüm olacak. Çünkü Turabi dokunulmaz.

Survivor All Star 88. Bölüm 25 Haziran Perşembe (bu akşam) TV8’de.

Kaynak: Diyarbakır Söz