Survivor All Star yeni Bölüm (46. Bölüm) fragmanı

Acun Ilıcalının kanalı TV8’de yayınlanan ve soluksuz izlenen yarışma programı Survivor All Star 46. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşamki Survivor Ödül oyunundan sonra bugün de bir ödül oyunu oynanacak. Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara bu ödül oyunundaki sürprizi ise ailelerinin belirlediği yemekler. Survivor All Star Salı yeni bölümde ise yine macera, dedikodu, hırs, mücadele, ne ararsanız var. İşte Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star yeni Bölüm (46. Bölüm) fragmanı

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor All Star’da dün akşamki Ödül oyunu sonrası kazanan Gönüllülere Buzdolabı ödülü verilmişti. Gönüllüler adada yiyeceklerini çok zor bir şekilde yediler, çünkü Ünlülerle aynı adadaydılar. Ünlüler takımından Hakan Hatipoğlu eleme adayı olmuştu. Dün akşamki oyunda isteksiz görülen Hakan bakalım bugün ne yapacak. Bugün bir ödül oyunu daha oynanacak.

SURVIVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Survivor All Star’ın yayınlanan 46. Bölüm (yeni bölüm) fragmanında Anıl’ın Doğukan’ı suçladığını göreceksiniz. Doğukan ise bildiği doğrulardan şaşmadığını ve şaşmayacağını defalarca dile getirdi. Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada anlaşabiliyorlar. Salı günü oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Hakan ve Sahra ödül açıklandıktan sonra neden şoka uğradı? İşte bütün soruların cevabı Salı akşamı (bu akşam) saat 20.00’de yanıt bulacak. Survivor All Star Yeni Bölüm Fragmanındaki detayları da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR ALL STAR’DA ÖDÜL OYUNU OYNANACAK

Survivor All Star’da Pazartesi akşamı çok zor ve kıyasıya çekişmeye sahne olacak bir ödül oyunu da oynanacak. Yarışmacılar zorlu parkurda birbirlerini mağlup etmeye çalışacak.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?                                                                   

Survivor All Star 46. Bölüm 5 Mayıs fragmanını izlediğinizde anlayacağınız üzere müthiş ve zorlu bir ödül oyunu oynanacak. Ödülün ne olduğunu ise Ilıcalı fragmanda açıklıyor.

VOR ALL STAR 46. BÖLÜM FRAGMANI İZLE  

Kaynak: Diyarbakır Söz