Survivor All Star yeni Bölüm (6 Haziran) fragmanı– Acun'dan çok sert uyarı!

Survivor All Star 6 Haziran 70. Bölüm fragmanı yayında. Heyecan ve büyük bir merakla beklenen TV8’in enfes yarışma programı Survivor All Star yeni bölüm (70. Bölüm 6 Haziran) Cumartesi fragmanı yayınlandı. Survivor All Star 6 Haziran Cumartesi fragmanı yine merak uyandırdı. Survivor yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak, ödül oyununu kim kazanacak? İşte Survivor All Star yeni bölüm (6 Haziran) Cumartesi fragmanı…

Survivor All Star yeni Bölüm (6 Haziran) fragmanı– Acun'dan çok sert uyarı!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in rekorlar kıran ve izleyicisini her zaman merakta bırakmayı başaran yarışma programı Survivor All Star 6 Haziran (70. Bölüm - yeni bölüm) Cumartesi fragmanında Dominik Cumhuriyeti’nde yaşanılanlardan kesitler var.

Survivor All Star’da Bozok elenmişti. Bozok’un adaya veda edişi sonrası Gönüllüler ödül oyunlarında avantajlı mı oldu, Cumartesi günü yeni bölümde ödül oyunu oynanacak. Ödülün ne olduğu ve Ödül oyununu kimin kazanacağı en merak edilen konular arasında. Survivor All Star 6 Haziran 70. Bölüm tanıtımını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM'DE NE OLUYOR?                

Survivor All Star’ın yeni bölüm 70. Bölüm fragmanında Dominik Cumhuriyeti’ndeki Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki gerginlik bitmek bilmiyor. Fragmanda en çok dikkat çeken ise Acun Ilıcalı’nın uyarısıydı. Turabi Doğukan’ın peşinden gidip bir hareket yapınca, Acun araya giriyor ve “Turabi tahrik diyorsun ya, tahrik bu işte. Birbirinize yaklaşmıyorsunuz. 2 metreden fazla yaklaşmıyorsunuz” diyerek ciddi bir şekilde uyarıyor.

Peki Cumartesi oynanacak ödül oyununu kim kazanıyor? Cumartesi akşamı (bu akşam) saat 20.00’de yanıt bulacak Survivor All Star’ın Yeni Bölüm Fragmanını da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR ALL STAR 70. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz