Survivor All Star yeni Bölüm (8 Haziran) fragmanı- Bu kez Turabi sakatlandı!

Survivor All Star 8 Haziran 72. Bölüm fragmanı yayında artık. Heyecan ve büyük bir merakla beklenen Nefes kesici yarışma programı Survivor All Star yeni bölüm (72. Bölüm 8 Haziran) Pazartesi fragmanı yayınlandı. Survivor 8 Haziran Cumartesi fragmanı yine merakta bıraktı. Survivor yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak, ödül oyununu kim kazanacak? Ödül oyununda Turabi sakatlandı, Turabi neden ağladı, sakatlığı ciddi mi? İşte Survivor All Star yeni bölüm (8 Haziran) Pazartesi fragmanı ayrıntıları…

Survivor All Star yeni Bölüm (8 Haziran) fragmanı- Bu kez Turabi sakatlandı!

M.EMİN FİDAN        

TV8’in rekorlar kıran ve izleyicisini her halükarda merakta bırakan yarışma programı Survivor All Star 8 Haziran (72. Bölüm - yeni bölüm) Cumartesi fragmanında Dominik Cumhuriyeti’nde gerilimlerden birtakım kesitler var.

Survivor All Star’da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynanmış, Ünlüler kaybetmişti. Daha sonrasında ada konseyinde Ünlüler eleme adayı olarak Anıl’ı belirlemişti. Ünlüler ve Gönüllüler bu kez büyük bir ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Pazartesi günü ödül oyunu oynanıyor. Ödülün ne olduğunu Acun Ilıcalı “Bu oyunu kazanan takımı alıyoruz, NBA finaline götürüyoruz, bu büyük maçı önlerden seyredeceksiniz. San Francisco’da olacak” sözleriyle açıklıyor ve yarışmacılar Dominik’te adayı çığlıklarıyla inletiyor. Ödül oyununu kimin kazanacağı çok merak ediliyor. Survivor All Star 8 Haziran 72. Bölüm tanıtımını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM'DE NE OLUYOR?                

Survivor All Star’ın yeni bölüm 72. Bölüm fragmanında Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki gerilim sürüyor elbette. Ünlüler’de yer alan Merve Aydın, Gönüllüler takımındaki Hasan’a çıkışıyor, Hasan’ın üstlerine geldiğini ifade ediyor Merve Aydın. Hasan ise Merve Aydın’a kendisini sözleriyle yaralamak istediğini belirterek, “Bu şekilde zaten yaralarsın” diyor. Ancak Fragmanda en çok dikkat çeken ayrıntı şu ki; Turabi’nin gözyaşları. Evet, Turabi bu kez sakatlanıyor ve bir anda yere yığılıyor. Geçtiğimiz Perşembe günü Bireysel Sembol oyununu kazanarak Kıbrıs’a gitmeyi garantileyen Turabi o oyunda ayağından sakatlanmıştı. Bugün oynanacak ödül oyununda Turabi’nin muhtemelen sakatlığı daha da ciddileşiyor. Turabi sakatlığı nedeniyle gözyaşları döküyor.

8 Haziran Pazartesi (bugün) oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Son 10 yılın en iyileri yarışıyor Survivor All Star’da ve TV8’de bu akşam yeni bölümüyle ekranlarımıza konuk olacak.

SURVIVOR ALL STAR 72. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler