Survivor All Star’da 13 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star, her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Büyük mücadeleye sahne olan ödül oyununda Ünlüler Takımı ile Gönüllüler Takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dün dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler büyük sevinç yaşamıştı ve konseye ünlüleri göndermeyi başarmışlardı. 13 Nisan Survivor All Star’da da nefes kesen mücadele sonrası ödül oyununu gönüllüler kazandı ve ödül Gönüllülerin oldu. Ödül ise kahvaltıydı ve gönüllüler kahvaltı yedi.

Survivor All Star’da 13 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

 

RECEP KAYA

Acun Ilıcalının fenomen olma yolunda ilerleyen kanalı TV8'de Acun'un sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star’da büyük heyecan vardı. Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya yarıştığı Survivor All Star ödül oyununda büyük ödül kahvaltı oldu. Kahvaltıyı kim yiyecek? Kahvaltıyı kim yedi? 13 Nisan Ödül oyununu kim kazandı? Gibi sorular yanıt buldu. Büyük mücadelenin yaşandığı ödül oyununda durum 6-3 iken Merve ve Sahra karşı karşıya geldi ve Sahra geriden gelerek durumu 7-3’e getirmeyi başardı. En son etapta en iyi kadınlarda Serenay ile Nadya, en iyi erkeklerde Hakan ile Hasan karşı karşıya geldi. Hakan etabı ilk tamamlayan isim olurken Ünlüler 10-9 kazandı.

HAKAN’IN MÜCADELESİ YETMEDİ                      

Survivor All Star ödül oyununda durum 7-3 iken Hakan ile Bozok karşı karşıya geldi. Başa baş giden oyunda Hakan oyunu daha önce bitiren taraf oldu ve durumu 7-4’e getirdi. Ödül oyununda Berna ve Anıl sakat olduğu için oynayamadı ve bu durum Ünlüler için büyük bir dezavantajdı. Daha sonra Merve Aydın ile Nadya karşı karşıya geldi ve Nadya kazanarak durumu 8-4’e getirmeyi başardı.

MERVE AYDIN BAŞARISIZ OLDU

Merve Aydın bileğini döndürdü bu etapta. Turabi Pascal Nouma ile karşılaştı ve Turabi kazanarak ödül oyununda 9-4 öne geçti. Durum 9-4 iken Serenay ile Begüm karşı karşıya geldi. Ve Begüm kazandı son etapta Begüm Seranay’ın çok önünde tamamlayarak ödülü Gönüllüler takımına kazandırdı. Gönüllüler ödül oyununu 9-4 kazandı. Kahvaltı ödülü için kıyasıya yarışa giren takımlar arasında Gönüllüler ezici üstünlükle kazandı.

GÖNÜLLÜLER 4 OYUN ÜST ÜSTE ALDI

Ödül oyunu nihayet sonuçlandı ve ödül oyunu Gönüllülerin oldu, kahvaltıyı Gönüllüler kazandı ve Gönüllüler çiğ börek, peynir, zeytin, sucuk, salam ve daha birçok çeşidin bulunduğu kahvaltıyı afiyetle yiyecek. Ünlüler bu haftaki oyunlarda başarısızlık yaşarken, dün de Dokunulmazlık oyununu kaybederek konseyde yer almaktan kaçınamadılar.

Oyun sonrası Ünlüler büyük hüzne boğuldu, Serenay gözyaşlarını tutamadı ağladı, Merve Aydın oturduğu yerde çöktü kaldı.

Gönüllüler ise kahvaltı yiyecekleri için büyük bir sevinç yaşıyordu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz