Survivor All Star’da 25 Nisan Ödül oyununu kim kazandı?

TV8’in en fenomen yarışma programı olan Survivor All Star 25 Nisan akşamı da izleyenlere müthiş anlar yaşattı. Ödül oyununun oynandığı Survivor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler takımı futbol maçı yaptı. Peki, Survivor All Star 25 Nisan ödül oyununu kim kazandı? Ödül oyunu neydi? İşte detaylar…

Survivor All Star’da 25 Nisan Ödül oyununu kim kazandı?

EMRE ATEŞ

Survivor All Star 25 Nisan Ödül oyunu yine çok çekişmeli geçti. Çünkü yarışmacılar yorucu ve oldukça zor bir kum sahada futbol oynadı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının futbol maçı çok zevkli ve eğlenceli geçti. Ünlüler takımında iki futbolcu Pascal Nouma ve Serenay Aktaş olmasına rağmen, çok çekişmeli geçen mücadele sonunda ödül oyununu kim kazandı?

TV8’in en çok izlenen programı Survivor All Star 25 Akşamı oynanan ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. En çok merak edilen soru ise Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı? İşte bu soru cevabını buldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER’DE 2 FUTBOLCU

Survivor All Star’da zorlu maç çekişmeli giderken durum 8-8 oldu. Survivor All Star’da Ünlüler takımında iki fubolcu vardı. Biri Pascal Nouma, diğeri ise Serenay Aktaş’tı. Nouma eski profesyonel, Serenay Aktaş ise aktif profesyonel futbolcuydu.

TURABİ’NİN PERFORMANSI

25 Nisan Survivor All Star bölümünde Ödül oyunu oynandı, Acun gönüllülerin kazandığını açıkladı ve hayatında ayağı topa değmeyen Turabi’nin başarılı bir performans sergilediğini vurguladı. Ve ödül oyunu sonucunda bir tarafta sevinç bir tarafta hüzün vardı. Gönüllüler takımında Hilmicem’in taklası ise geceye damga vuran hareketlerden biri idi. Ünlüler takımında ise Pascal Nouma futbolcu olarak bir futbol oyununu kaybettiği için çok üzgündü ve sinirlerine hakim olamadı. Nouma hem bir platforma tekme attı hem de sinirinden ağladı. Nouma’nın gözyaşları.

SURVIVOR ALL STAR'DA ÖDÜL DUŞ, SPA MASAJ, CİLT BAKIMI, MEYVE 

Ve final etabında Gönüllüler takımı Ünlüler takımını 10-9 yenmeyi başararak kazanmayı başardı. Survivor All Star 25 Nisan Ödül oyununu Gönüllüler kazandı.

Büyük Ödül oyunu ve zorlu maç sonrası Survivor All Star’da ödül hem duş hem SPA masaj hem cilt bakımı ve hem de meyve idi. Gönüllüler doyasıya duş aldı, temizlendi, 60 gündür kirden katman tuttuklarını belirten Hilmicem ve takım arkadaşları çok sevinçliydi. Gönüllüler takımındakiler duş aldılar, temizlendiler, cilt bakımı ve SPA masaj yaptırdılar.

BİR DİĞER ÖDÜL DE YEMEKTİ

Survivor All Star'da deyim yerindeyse tam anlamıyla ödül bolluğu yaşandı. Cilt bakımı, masaj, meyve sonrası bir diğer ödül de akşam yemeğiydi. Gönüllüler doyasıya yemek yedi. Yemekte Patates ve et vardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz