Survivor All Star'da Duygusal Veda!

Survivor All Star'da yaşanan sürpriz bir eleme, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı! Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek arasında gerçekleşen düello sonrasında bir yarışmacı daha Survivor hayallerine veda etti. Heyecan dolu ödül oyununda mücadele eden takımların ardından yaşanan eleme, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ödül oyununda et, bulgur pilavı ve çoban salata gibi lezzetlerin ödül olarak belirlendiği mücadelede, Kırmızı takım 8-7'lik skorla zaferi elde etti.

Survivor All Star'da Duygusal Veda!

Survivor All Star, heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde yaşanan eleme heyecanı, adanın en iddialı isimlerinden birinin veda etmesiyle sonuçlandı. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek arasında yaşanan düelloda nefesler tutuldu. İşte, Survivor All Star'da yaşanan şaşırtıcı anların detayları...

Ödül Oyunu Heyecanı

Murat Ceylan'ın sunumuyla başlayan bölümde, yarışmacılara et, bulgur pilavı ve çoban salata ödülü vaat edildi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ödül oyununda Kırmızı takım, 8-7'lik skorla galip gelerek ödülün sahibi oldu. Ancak bu heyecanlı mücadelenin ardından gerçek gerginlik, düelloların başlamasıyla yaşandı.

Düelloda Büyük Çekişme

Düello başladığında, tüm gözler Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek'in üzerindeydi. Gizem Memiç, Aysu Keskin'i 5-0'lık skorla yenerek adada kalmayı garantiledi. Berna Canbeldek ise Pınar Saka'yı 5-3'lük skorla mağlup ederek adada kalma umutlarını artırdı. Ancak düellonun sonucu, Pınar Saka'nın elenmesiyle tamamlandı.

Duygusal Veda Konuşması

Düelloyu kaybeden Pınar Saka'nın veda konuşması, izleyicileri duygulandırdı. Pınar, "Bugün atışlar bana bakmadı demenin telafisi olmadığı bir akşam. Çünkü bunun yarını yok. Şu an nasıl hissediyorsun dersen, bir araba gidiyor ve ben daha varmak istediğim durağa varmadan arabadan indim, indirildim neyse. Araba devam ediyor arkasından bakıyorum, üzgünüm. Ama bir yandan da her zaman indiğim yerden başka güzel yollara devam ettim. Şimdi de aynısının olacağına inanıyorum." diyerek duygularını ifade etti.

Pınar, yarışma boyunca yaşadığı deneyimleri anlatırken duygusal anlar yaşadı. Ancak tüm kavgalara ve kırgınlıklara rağmen, yarışmadan dostluklarla ayrıldığını ve herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Survivor All Star'da yaşanan bu şaşırtıcı veda, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, gelecek bölümlerde neler olacağını merakla beklerken, Survivor heyecanı hiç bitmeyecek gibi görünüyor.

Kaynak: AJANSLAR