Görüş Bildir

Survivor All Star’da haftanın Panoraması

Türkiye’nin en çok izlenen ve reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star bu hafta da dolu dolu geçti. Bu hafta Survivor’da neler yaşandı? Hangi ödül oyununu kim kazandı, Sembol Oyunu ne oldu, Konseyden kim elendi, Hakan’ın karşısına kim çıktı gibi soruların yanıt bulduğu haftanın panoramasını çıkaralım dedik biz de. İşte Survivor All Star Panoraması…

Survivor All Star’da haftanın Panoraması

EMRE ATEŞ

vor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kıyasıya rekabet adada sürüyor. 2 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde Ödül oyununda l;nüllüler ile ;nlüler karşı karşıya gelmiş ve büyük mücadeleye sahne olan ödül oyununu ünlüler geriden gelerek kazanmıştı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI         

Survivor All Star’da 3 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyunu oynanmış ve Gönüllüler kazanmayı başarmıştı. Gönüllüler ulmazlık oyununu 10-6 kazanmıştı. Birleşme partisi sonrası ilk heyecanını ünlüler yaşadı.

KİŞİSEL DOKUNULMAZ MERVE AYDIN!

Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybedince kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldılar. Ünlülerden l oyununu alacak kişi dokunulmaz olacak ve Konseyde ismi söylenemeyecekti.

Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı konseye gitti ve adadan Hakan’ın gitmesini istediklerini açıkça belirttiler. Hakan’ın ismi eleme adayı olarak öne çıkmıştı ancak, SMS sıralaması beklenecekti.

ÇAMUR PARKURU ZORLADI!

4 Mayıs’ta oynanan ödül oyunu ise zorlu çamur parkurundaydı. İki takım da ödülü çok istiyordu ve açtılar. Ünlüler yılmadı, direndi ama yine de Gönüllüler daha iştahlı bir şekilde oynayıp kazandılar. Gönüllülere o günkü ;dül Buzdolabı olmuştu.

DUYGUSAL ÖDÜL ÜNLÜLERİN

5 Mayıs’ta oynanan ödül oyunu ise duygu yüklüydü. Çünkü kazanan takıma annelerinin seçtiği yemekler verilecek ev annelerinin yeni resimlerine doya doya bakıp yemeklerini yiyeceklerdi. İki takım da çok istiyordu ödülü, ancak Ünlüler takımından Survivor adına yakışır şekilde yarışarak final etabında Bozok’u mağlup ederek takımına ödülü kazandırmıştı.

BÜTÜN SEMBOLLER ONUN

6 Mayıs eleme gecesinden önce Survivor’da Sembol oyunu oynandı. Sembol; kızlarda finalde Nadya’yı yenen Merve Aydın’ın olurken, Erkeklerde ise Doğukan’ı mağlup eden Bozok’un oldu.

VE KİM ELENDİ SORUSU YANIT BULDU

Ve son olarak dün akşam Survivor’da kim elendi sorusu da yanıt buldu. Hakan’ın Pazar günkü konseyde ismi öne çıkmıştı. Hakan’ın karşısına kişisel dokunulmaz olan Merve Aydın bir isim çıkaracaktı ve Doğukan’ı söyledi. SMS sıralamasında 1’inci olan isim Serenay Aktaş oldu ve Serenay ise Hakan ve Doğukan’ın yanına bir de Pascal’ı ekledi. Rakiplerinden daha az oy alarak giden isim ise Pascal oldu. Pascal Survivor All Star’da adaya veda etti.

 PASCAL’IN GİDİŞİ DÜNYANIN SONU MU?

l’ın ismi elenen kişi olarak açıklandığı an Berna krizlere girdi. Berna gözyaşlarını tutamadı ve hüngür hüngür ağladı “Ben istemiyorum, hayır istemiyorum” diyerek sayıkladı. Pascal ise onu sakinleştirmeye çalıştı. Ama yapacak bir şey yoktu ve Pascal gitmek zorundaydı.

SAHRA HAYIRDIR!

İşte tam da bu esnada Sahra da komik diyerek gülmeye başlamıştı. Sahra geçen seneden beri kavgalı olduğu ’nın ağlamasını komik buldu ve güldü. ilk tepki ise kendi takım arkadaşları Begüm ve Hasan’dan gelmişti bile.

Survivor All Star’da bu hafta yaşananlar böyleydi. Gelecek hafta görüşmek üzere…

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi