Survivor serisinde görülmemiş bir ceza verildi

Acun Ilıcalı, Survivor'ın bu akşam yayınlanacak bölüm tanıtımında "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" diyerek Poyraz'a Survivor tarihinin görmediği bir ceza vereceklerini açıklamıştı.

Survivor serisinde görülmemiş bir ceza verildi

Acun Ilıcalı, Poyraz'ın yaptığı hata yüzünden acil durum konseyini topladı. Daha önce benzeri görülmeyen bir olay yaşandığını belirten Acun Ilıcalı, "Yaşadık böyle şeyleri ama bu nasıl olur diyorum. Poyraz dere kenarındaki kamptan çıkarak, Dominik vatandaşının evine girdi." dedi. Ilıcalı Poyraz'ın evden izinsiz erzak aldığını söyleyerek verilen cezayı açıkladı. Peki, Survivor Poyraz diskalifiye mi oldu, Survivor Poyraz'a ne ceza verilecek?

ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANIYOR!

Survivor'ın 11 Mart tarihli son bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyinde şunları söyledi;

"Konunun muhatabı öncelikle Poyraz. Yıllarca Survivor çektim, defalarca birçok yarışmacıyla da muhatap olduk. Yarışmacılarımızı da hep sevdik. Çok şey tecrübe ettiğimi düşünüyordum, bu yıla kadar. Bu All Star'dan önce Aysu ile hiç görmediğini gördüm... Fakat bu güne kadar aklımı hayalimi durduran, 'böyle bir şey nasıl olur' diyeceğim olayda hiç olmadı. Şöyle söyleyeyim, akıl tutulması yaşadım. Gerçek anlamda şok geçirdim. Bu nasıl olur diyorum ve konuyu bildiğimiz kadarıyla açıklayacağım.

Konu şu, Poyraz dere kenarındaki kamptan çıkarak ciddi bir mesafe alıp medeniyetin olduğu bölgelere gidip, prodüksiyonu geçtim, malzemelerini geçtim, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla falan giriyor. Adam Dominikli. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle korunan bir ev. Dominikli ailenin evine girip evde ne varsa çuvala doldurup devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek, polis gelip Poyraz'ı alacak. Neyse müdahale ediyoruz ve tabii ki sözü de Poyraz'a veriyoruz." dedi.

POYRAZ DİSAKLİFİYE Mİ OLACAK?

Bunun üzerine kendisine söz verilen Yiğit Poyraz haklı çıkacak bir yanı olmadığını söyledi. Yaptığı operasyonu da anlatmanın gereği olmadığını dile getiren Yiğit Poyraz sözlerine şöyle devam etti;

"Evde kimse yoktu, kepenkleri kapalıydı ben de boş kullanılmayan bir ev olarak düşünüp arkasından kilerine bakıp, kilerde belki konserveler bulurum ümidiyle girdim eve. Ne var ne yoksa da almadım evden. Sadece temel besin ürünleri aldım. Et aldım, pirinç aldım, peynir aldım bir de ketçap mayonez aldım onun dışında herhangi değerli bir şeye dokunmadım. Sadece besin ürünleri alıp evden çıktım. Bir de baharat vardı.

Son on gündür zor bir dönemden geçiyorum. Hastalığın verdiği bedensel yorgunluğa bir de 2,5 ayın verdiği zihinsel bitkinlik de ortaya çıktı... Açlık seviyemizde de yükseliş vardı.

Bunların hepsi biriktiğinde böyle bir kural ihlali yaptım. Sizleri prodüksiyonu zor duruma soktuğum için özür diliyorum, İşin bu boyutlara gidebileceğini hiç ön göremedim. Mental yorgunluk gözümü kör etmişti. Gerçek hayatta da kimsenin evine girip bir şey almadım. Bu bana oyun gibi geldi. O yüzden hepinizden çok özür diliyorum. Evine girdiğim beyefendiden de özür diliyorum." dedi.

Şikayetçi olunmaması adına devreye girdiklerini söyleyen Acun Ilıcalı, Yiğit Poyraz'a verdikleri cezayı da açıkladı. "Olayı çok masumlaştırıyorsun diyen Ilıcalı, Yasin'in de olayın içinde olup olmadığını sordu. Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış ceza vereceklerini belirten Ilıcalı Poyraz'a 15 ödülden yararlanamama cezası verdiklerini açıkladı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler