Survivor'da yarışmacı oyundan çekildi!

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın son bölümünde yaptığı açıklamada oyunlarda yer almak istemeyenler için alınan kararı duyurdu.

Survivor'da yarışmacı oyundan çekildi!

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı.  Yarışmada bu hafta erkek yarışmacılardan biri adaya veda edecek.

OYUNA ÇIKMAMA KARARI ALDI

İlk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanmış, mavi takımdan ilk eleme adayı ise Hakan Hatipoğlu olmuştu. Bu duruma tepki gösteren Hatipoğlu, oyuna çıkmama kararı aldı.

Yarışmanın ilk etabında Yağmur'un aldığı sayı ile mavi takım 8-6 kazandı.  Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi.

12 sayı alanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında Gizem-Yunus Emre, Yağmur ve Yasin eşleşmesi yapıldı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU MAVİ TAKIM KAZANDI

Son sayıyı Yasin ve Yağmur'un almasıyla dokunulmazlığı 12-8'lik skorla mavi takım kazandı. Böylece mavi takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu. 

MERVE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Oyun sırasında kenarda bekleyen Merve, baygınlık geçirdi. Doktor kontrolünden geçen Merve'nin kafasını vurduğu öğrenildi.

Kafasına buz torbası koyulan Merve oyunda devam edeceğini söylerken sunucu Murat Ceylan, Merve'nin ayağa kalkmasını istemediklerini söyledi. İddialı yarışmacının sağlık durumunun iyi olduğu ortaya çıktı.

Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı.

OYUNA ÇIKMAYAN YARIŞMACI BİR ÖDÜLDEN MEN EDİLECEK

Hatioğlu'nun oyuna çıkmama kararı alması nedeniyle konseyde konuşan Acun Ilıcalı, "Oyuna çıkmayan yarışmacılarımız bundan sonra bir ödülden men edilecek. Ayrıca aday olduğu zaman final seçim haklarını kaybedecekler. Eğer doktor raporu yoksa tabii. Bu durum, bundan sonra geçerli" dedi. 

İKİNCİ ELEME ADAYI MUSTAFA KEMAL OLDU

Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu, Özgür 3 oy, Hilmi Cem 1 oy, Mustafa Kemal ise 6 oy aldı.

Böylece Survivor'da eleme adayı Mustafa Kemal olarak belirlendi. Potaya giren diğer iki ismin de belirlenmesinin ardından eleme düellosunda eşleşmeler netlik kazanacak. 

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz