Survivor'dan elenen Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hepimiz, Var mısın Yok musun yarışmasıyla tanımıştık onu. Daha sonra 2010 yılında Survivor’da çıkmıştı karşımıza. Yani Acun Ilıcalı’nın düzenlediği yarışmalarda Hakan Hatipoğlu vazgeçilmez isimlerden bir tanesiydi. Zekası, stratejisi ve aklıyla yarışmada sona kadar geliyordu. Peki, Survivor All Star’dan Hakan Hatipoğlu kimdir? İşte ayrıntılar..

Survivor'dan elenen Hakan Hatipoğlu kimdir?

1979 yılının 28 Kasım’ında Çanakkale’de dünyaya açtı gözlerini. Türk milli sporcu, yarışmacı ve oyuncu… Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmişti. Ve 2010 Yılında Survivor Kızlar - Erkekler de halkın gönlünü kazanan Hakan Hatipoğlu 2015 Survivor All Starda da yarıştı.

Var mısın yok musun ile başlayan macera Hakan Hatipoğlu’na ünlü olma yolunu da açmıştı. 2010’da Survivor kızlar ve erkeklerde yarışan ve şampiyon olan Hakan Hatipoğlu Behzat Ç. Dizisinde de yardımcı oyuncu olarak rol aldı. 2013 yılında “Alt mı üst mü” isimli yarışmada da sunucu oldu. 2015’de Acun Ilıcalı tarafından Survivor All Star’a yarışmacı olarak davet edilen Hakan Hatipoğlu yaklaşık 120 günlük bir süreç sonrası 25 Haziran 2015’de Dominik’e ve hayallerine veda ederek Survivor’dan elendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler