Survivor’un adonisli hırçın çocuğu Turabi’den olay açıklamalar! Survivor'un yıldızı Kenan İmirzalıoğlu hayranı çıktı, Turabi’nin hayali ne, kimdir?

Hayranları ile Ankara’da buluşan TV8’in fenomen programı Survivor’un efsane yarışmacısı ve Sabit Kanca 2’de oyunculuğuylada büyük başarı gösteren Turabi, ilginç açıklamalarda bulunurken gelecekteki planlarınıda açıkladı.

Survivor’un adonisli hırçın çocuğu Turabi’den olay açıklamalar! Survivor'un yıldızı Kenan İmirzalıoğlu hayranı çıktı, Turabi’nin hayali ne, kimdir?

Hayranları ile Ankara’da buluşan TV8’in fenomen programı Survivor’un efsane yarışmacısı ve Sabit Kanca 2’de oyunculuğuylada büyük başarı gösteren Turabi, ilginç açıklamalarda bulunurken gelecekteki planlarınıda açıkladı. Sözleri ile sosyal medyaya da damgasını vuran geleceğin parlayan yıldızı Turabi, en büyük hayaline de değindi.

Ve karşınızda Turabinin açıklamaları

*Her şeyin eğitimi çok önemli. Hatta insanlara oyunculukta kendimi kanıtlayana kadar oyuncu koçuyla çalışmaya devam edeceğim. Kenan İmirzalıoğlu ve Cüneyt Arkın'a hayranım. Ancak Kenan İmirzalıoğlu ile oynamak en büyük hayalim.

*Kendimde ne gibi eksikler var görmek için kişisel gelişim kitapları okuyorum. Çocukluğumda çok kitap okuma şansım olmadı ama çok fazla spor yaptım. Binicilik derslerine başlıyorum çünkü neyin ne zaman lazım olacağı belli olmaz.

* Yılmaz Morgül de Yattara da tanınan bilinen kişiler. O yüzden onlar hakkında bir eleştiri yapmak bana düşmez. Survivor'ın ilerleyen zamanlarında iyi veya kötü halkımız eleştirilerini esirgemeyecektir.

* Survivor'a gidene kadar çok yemek yesinler. Bol bol idman yapsınlar ve sürekli sevdikleriyle vakit geçirip en sevdikleri şeyleri sıkılana kadar yapsınlar. Çünkü orda bunları çok özleyecekler.

Turabi Çamkıran Kimdir?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur. Çocukluğu Mersin’de geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu.

Turabi, Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı. Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland’da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder Misin ?” dans Yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. Türkiye’de birçok ünlü sanatçı ile klip ve konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda sektörün önde gelen firmalarının düzenlediği turne ve organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

Geçen yıl Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran seyirci oyları ile birinci olup büyük ödülün sahibi olmuştur.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Ankara'nın Bala İlçesi'ne bağlı Üçem Köyü'nde doğar. ilkokulu doğduğu köyde okur. 12 yaşına gelince orta öğrenim için Ankara'ya teyzesinin yanına gider. Ortaokul ve liseyi Ankara'da bitirir.

Başarılı bir öğrenci olan Kenan İmirzalıoğlu, ayrıca okulun basket takımında oynar. Üniversite seçme sınavını ilk girişte kazanamaz. Köyüne döner ve üniversite sınavına hazırlanır. İkinci girişinde Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nü kazanır ve İstanbul'a gelir.

İmirzalıoğlu, okul arkadaşlarının ısrarı üzerine bir ajansta mankenliğe başlar. Daha sonra Best Model Of Turkey'in elemelerine katılır ve birinci seçilir. Birinci olduğu için Best Model Of The World'e katılır, orada da birinci olur. İlk defa bir Türk, bu yarışmada dünya birincisi olur.

Yarışmadan sonra İmirzalıoğlu’na dizi teklifleri başlar. Yönetmen Osman Sınav, ona Deli Yürek dizisinin başrol oyunculuğunu teklif eder. Osman Sınav’ı sevdiği için teklifi kabul eder. Dizi çok beğenilir. Diziden sonra Deli Yürek Bumerang Cehennemi adlı filmin başrolünde oynar.

İmirzalıoğlu, Deli Yürek süreci bittikten sonra dil eğitimi için Amerika'ya gider. Amerika’dan dönünce bir çok film ve dizi için teklif alır. Uğur Yücel'in yazıp yönettiği Alacakaranlık dizisini kabul eder. Daha sonra aynı kadronun hazırladığı Yazı Tura adlı sinema filminde rol alır.

Osman Sınav, 1962 Yılı'nda gösterime giren Acı Hayat isimli Türk filmini dizi yapmaya karar verir. Sınav, film için Kenan İmirzalıoğlu’na teklif götürür. İmirzalıoğlu, şimdi Acı Hayat dizisinde oynuyor.

Kenan İmirzalıoğlu’nun hayatından kısa notlar

*Annesi Yıldız Hanım, babası Mustafa İmirzalıoğlu. Ailesi çiftçi… Kenan İmirzalıoğlu, ailesinin üç çocuğundan en küçüğü. Ailenin diğer fertleri abla Yasemin Hanım, ağabey Derviş İmirzalıoğlu. Ağabey makine mühendisi…

*Kenan İmirzalıoğlu'nun soyadı, ‘bey’ anlamına gelen ‘mirza’ kelimesinden türemiştir. Soyu, Akkoyunlu Devleti Hükümdarı Uzun Hasan'a dayanıyor.

*Dedesi Mir Mustafa Bey, bölgenin ileri gelenlerinden ve Atatürk'ü evinde ağırlamış bir isim.

*1.90 cm boyunda ve 46 numara ayakkabı giymekte.

*Gece hayatını sevmiyor.

*Müzik dinlemeyi ve kitap okumayı seviyor.

*Çayı çok seviyor, aşırı derecede çay tiryakisi. En çok sevdiği çay, evde kendisinin hazırladığı özel harmanlı çay.

*Yemekte eti çok seviyor.

*Kahvaltıda ise mutlaka bal yiyor.

*Ormanlık yerleri ve dağları seviyor, doğaya karşı büyük bir tutkusu var.

Cüneyt Arkın Kimdir?

Memleketi Eskişehir'de, yedek subay olarak askerliğini yaparken, Göksel Arsoy'un başrol oynadığı Şafak Bekçileri (1963) filminin çekimleri sırasında yönetmen Halit Refiğ'in dikkatini çekti. Askerliğini bitirdikten sonra Adana ve civarında doktorluk yaptı. 1963 yılında Artist dergisinin yarışmasında birinci oldu. Bir süre iş arayan Cüneyt Arkın, 1963'te Halit Refiğ'in teklifiyle sinema oyunculuğuna başladı ve 2 yıl içinde en az 30 film çevirdi.

1964 yılında oynadığı Gurbet Kuşları filminin finalindeki kavga sahnesi, Arkın'ın kariyerinde bir kırılma noktası oldu. Bir süre daha duygusal-romantik jön karakterlerini canlandırdıktan sonra yine Halit Refiğ'in önerisiyle aksiyon filmlerine yöneldi. Bu dönemde İstanbul'a gelen Medrano Sirki'nde altı ay süreyle akrobasi eğitimi aldı. Burada öğrendiklerini Malkoçoğlu ve Battalgazi serilerinde beyaz perdeye aktararak, Türk sinemasına daha önce hiç örneği olmayan bir tarz getirdi. Kısa sürede avantür filmlerin en aranan oyuncusu haline geldi. Romantik jön filmlerle başladığı sinema yaşantısını hareketli filmlerle sürdürse de hemen her karakter role de can verdi. Kariyeri boyunca westernden komediye, macera filmlerinden toplumsal filmlere değişik türlerde filmler çekti. Özellikle Maden (1978) ve Vatandaş Rıza (1979) filmleri, Cüneyt Arkın'ın kariyerinde özel bir yer kaplar.

12 Mart dönemi sırasında, 4. Altın Koza Film Festivali'nde (1972) jürinin ilk oylamasında Yılmaz Güney'i Baba filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu seçilmesine rağmen daha sonra siyasi baskılarla Yılmaz Güney'in yerine, ilk oylamada Yaralı Kurt filmindeki performansıyla ikinci olan Cüneyt Arkın'ı en iyi erkek oyuncu seçti. Bu karara tepki gösteren Arkın ödülü reddetti.

Cüneyt Arkın sinemasına ayrı bir renk getiren, yönetmenliğini Çetin İnanç'ın yaptığı 1982 tarihli Dünyayı Kurtaran Adam zamanla bir kült film haline geldi. 1980'li yıllarda Ölüm Savaşçısı, Kavga, Sürgündeki Adam ve İki Başlı Dev gibi aksiyon filmlerinden sonra, 1990'lı yıllarda da polisiye dizilere yöneldi.

Cüneyt Arkın, at binmede ve karatede uzman sporcu unvanına sahiptir. Oyunculuğun yanı sıra televizyon izlenceleri sunmuş ve kısa bir süre gazetelerde sağlıkla ilgili köşe yazarlığı da yapmıştır. 2009 yılında omurgasındaki sinir sıkışmasından dolayı yaklaşık üç ay hastanede tedavi gördü.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Televizyonculuğa Show Tv'de başlamıştır. İlk kez Beşiktaş muhabirliği yapmıştır. 2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2006 yılında program sona ermiştir. 2004 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurmuştur. 2004-2006 yılları arasında "Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2007-2010 yılları arasında "Var mısın Yok musun" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2006 yılında "Survivor Türkiye" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2007-2008 yılları arasında "Yoksa Rüya mı?" adlı aktüel içerikli televizyon programının yapımcılığını yapmıştır. 2008-2014 yılları arasında "Söyle Söyleyebilirsen" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını yapmıştır. 2009 yılında "Devler Ligi" adlı futbol içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2009 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yetenek yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2010-2011 yılları arasında "Yok Böyle Dans" adlı dans yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2011 yılında; "O Ses Türkiye" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamış, çalışanlarıyla birlikte "Acunn.com" adlı portal İnternet sitesini kurmuştur. 2013 yılında Show Tv'den çıkıp, Star Tv'ye geçmiştir. 2013 yılında; "3 Adam" adlı televizyon programının yapımcılığını yapmaya başlamış, çalışanlarıyla beraber "Sekiz.com" adlı giyim içerikli İnternet sitesini kurmuş, "MNG Shop" (yeni adıyla Shop90) adlı televizyon kanalına %40 ortak olmuş ve Doğuş Yayın Grubu ortaklığında "Tv8" adlı televizyon kanalını satın almıştır (%70 sahibi). 2014 yılında; Star Tv'den çıkmış ve "Ninja Warrior Türkiye", "Para Bende", "Hülya Avşar Show", "Arda'nın Mutfağı", "Aileler Yarışıyor", "Ver Fırına", "Kel Alaka", "Akademi", "Ütopya" adlı televizyon programlarının yapımcılığını yapmaya başlamıştır. 2015 yılında "Rising Star Türkiye" adlı televizyon programının yapımcılığını yapmaya başlamıştır.

2005 yılında ilk kez Türkiye'de vergi rekortmenleri arasına girmiştir. 2011 yılında Turkish lira symbol 2.836.191 gelir vergisi tahakkuk ederek, Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. olmuştur. Türkiye'de yer alan üniversiteler de ve Anadolu'nun farklı yerlerinde stand-up gösterileri yapmıştır. Gösterilerinde meslek hayatı boyunca başına gelenleri mizahi bir dille izleyicilere anlatmıştır.

Hülya Avşar Kimdir?

Emral ve Celal Avşar'ın ilk çocuğu olarak Edremit-Balıkesir'de dünyaya geldi. Ailesi tarafından Kürtçe "malakan curri" diye çağırılırdı. Bu söz "sarışın" anlamına gelmektedir. Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar'ın baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır. Hülya Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur. Baba tarafı yıllar önce Kayseri Pınarbaşı'ndan göçen bir Türkmen aşireti mensubudur. Babası Celal Kürt ve annesi Emral ise Türk kökenli bir aileye mensuptur.

Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi (1982), fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılı Avşar'ın yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı.

Kariyerine müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile devam etti. 1995 yılının son günlerinde yayınladığı Yarası Saklım adlı albümüyle döneme damgasını vurdu. "Bu Gece Uzun Olacak" adlı parçası, şarkının çıkış klibiydi. Klip, Hülya Avşar'ın popo sallama sahnesi başta olmak üzere daha pek çok sahnesi ile bir kült haline geldi. Klip, feministlerin tepkisini topladı, ancak ikinci klip "Yürü Ya Kulum" oldukça feminist ve erkek karşıtı bir klip oldu.[kaynak belirtilmeli] Albümden üçüncü klip bir Suat Suna şarkısı olan "Sensiz Kaldım" parçasına çekildi. Şarkı oldukça beğenildi ve pek çok kişi tarafından Avşar'ın söylediği en iyi şarkı olarak görüldü. Hülya Avşar artık 90'ların en çok konuşulan isimlerden biri haline gelmişti.

1998 yılında yayınladığı Hayat Böyle albümüyle müzik sahnesindeki yerini sağlamlaştırdı. "Aradın Mı" adlı Serdar Ortaç parçasıyla o yıl her yerde dinlendi. Şarkının klibinin de beğenilmesi üzerine, "Aradın Mı", Hülya Avşar'ın "Bu Gece Uzun Olacak"tan sonra en çok bilinen şarkısı oldu. Albümden ikinci klip "Ah Be Güzelim" parçasına çekildi. Sanatçı, bu şarkıyla da başarı sağladı.

2000 yılında Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görüldü. Hülya Avşar, Günaydın'da köşe yazarlığı yaptıktan sonra, Show TV'de Hülya Avşar Show'u yaptı. Medyapım tarafından talk show formatında yayınlanan programının yönetmenliğini Birkan Uz ve Uğur Aksay yaptı. Avşar Show aynı zamanda Türkiye'de ilk defa Uğur Aksay tarafından uygulanan 16/9 mm sinematografik formattaki dijital rejili seti ile çekilen show programı olma özelliğini taşımaktadır. Avşar, TV şovuyla aynı anda sergilediği tek kişilik tiyatro oyunundan başka, reklam filmlerinde oynadı ve hâlâ Hülya adlı aylık derginin editörlüğünü yapmaktadır.

2001 yılında kendi adını taşıyan Hülya Avşar by H markasını kurmuştur. Kendisinin de üzerinden çıkarmadığı siyah-beyaz düz basic t-shirtler web sitesi www.byh.com.tr üzerinden satışa sunulmaktadır. Spora ve tenise tutkunluğuyla bilinen Avşar'ın 2001 yılından bu yana kendi adını taşıyan Hülya Cup tenis turnuvası düzenleyerek buradan elde ettiği gelirle eğitime destek vererek çocuklara burs ve tenis imkanı kazandırmaktadır.

Özel yaşamı

İlk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli ile yaptı ve iki yıl evli kaldı. Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden Zehra (1998) isminde bir kız çocuğu sahibidir. Çift, 2005 yılında boşandı. Kendisi sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandıktan sonra bir süre iş adamı Sadettin Saran ile beraber olmuştur. Annesi Emral Avşar, 6 Şubat 2009'da kanserden hayatını kaybetmiştir. 24-25 Ağustos 2009 tarihlerinde Milliyet'te yayımlanan röportajında Kürt açılımını hakkında görüşlerini bildirmesiyle hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Halkı kin, nefret ve düşmanlığa tahrik ettiği" gerekçesiyle soruşturma açıldı. Soruşturmayı yürüten savcı, Avşar hakkında takipsizlik kararı verdi.

3 Adam

3 Adam, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tarafından sunulan talk show programı.

3 sunucu ve 1 konuk olarak uyguladığı formattan aldığı 3+1 adıyla Star Tv'de yayına başlamış, Acun Medya'nın satın alması ile 5 Ekim 2013 tarihi ile program ile birlikte adı 3 Adam olarak değişmiştir. Program 2014 Eylül itibari ile TV8 kanalında yayın hayatına devam etmektedir. Ayrıca program 1 kez de survivor özel bölüm yapmıştır. Ev tadında 3 Adam adlı talk show programı yayınında skeçler de yapmaktadır. Şu anda program cumartesi geceleri saat 23:15'te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Eser Yenenler Kimdir?

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Özgü Namal ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

4 Kasım 1967 yılında Hakkari'de doğdu. Sinema ve tiyatro oyuncusu, yazar ve yönetmendir. Çocukluğu Ankara'da geçmiştir.

Bir Demet Tiyatro adlı dizideki, Mükremin Çıtır isimli karakter ile tanınırlığı çok büyük ölçüde artmıştır. Aynı zamanda bu dizinin senaristliğinide yapmıştır.

Daha sonra kendisininde aralarında bulunduğu BKM oyuncuları ile birlikte çok başarılı tiyatro oyunlarına imza atmıştır. Özellikle Demet Akbağ ile çok iyi bir ikili oluşturmuşlardır.

Hem yazıp hem oynayıp hem de yönettiği Vizontele isimli filmi çekmiştir. Filmin çok beğenilmesi üzerine Vizontele:Tuuba ismiyle ikicisi de çekilmiştir. Son olarak da Organize İşler adında bir sinema filmi çekmiştir.

Erdoğan'ın ayrıca, Kayıp Kentin Yakışıklısı ve Anladım adında iki şiir kitabı ile oyun ve deneme kitapları da bulunmaktadır.

Demet Akbağ Kimdir?

Demet Akbağ kimdir, Demet Akbağ, 1995 ve 2002 yılları arasında, yayınlandığı ilk günden beri televizyon izleyicisinin büyük beğenisini toplayan “Bir Demet Tiyatro“daki “Lütfiye“, “Feriştah” ve “Züleyha” karakterleri ile üne kavuşan oyuncu.

23 Aralık 1959 tarihinde İstanbullu bir ailenin kızı olarak Denizli’de dünyaya geldi. Dedesinin memuriyeti nedeniyle çocukluğu Denizli’de geçti. Babası gazeteci ve fotoğrafı Oktay İybar’dır. 1973 yılında Lise yıllarında anne ve babası ayrıldılar, bu sebeble İstanbul Kız Lisesi’nde başladığı liseyi Erenköy Kız Lisesi’nde bitirdi. 1982’de İstanbul Belediye Konservatuvarı’na girdi; okulu dört yılda tamamladı. Sedef İybar adında bir kız kardeşi vardır.

1982 yılında amatör olarak başladığı tiyatro hayatına, 1983 yılında dahil olduğu Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Tiyatrosu ile devam etti. Kurulduğu tarihten beri çalıştığı Beşiktaş Kültür Merkezi’nin (BKM) dışında, Kent Oyuncuları, Hadi Çaman, Yeditepe Oyuncuları, Devekuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular gibi topluluklarla çalıştı.

1987’de Magazin Gazetecileri Derneği tarafından “Yılın Televizyon Yıldızı” seçildi. 1993 yılında Antalya Film Festivali’nde “Tersine Dünya” adlı filmdeki rolüyle Altın Portakal ödülünü aldıktan sonra, 1995 yılında (Suna Pekuysal‘dan sonra bu ödülü alan ikinci kadın oyuncu olarak) İsmail Dümbüllü, 1996, 1997 ve 1998 yıllarında Altın Kelebek-Yılın Komedi Sanatçısı, 1996 ve 1997 yıllarında da MGD-Komedi Sanatçısı ödüllerinin sahibi oldu.

1997 yılında Yılmaz Erdoğan ile birlikte pek çok başarılı tiyatrocuyu bünyesinde barındıran “Bir Demet Tiyatro” dizisinde yer aldı. Yine büyük ilgi toplayan ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte çalıştığı “Otogargara“, “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” ve “Bana Bir Şeyhler Oluyor” adlı oyunlarda yer aldı. Televizyon ekranında yer aldığı diğer yapımlar ise “Ölümsüz Aşk” adlı dizi ve Reha Muhtar, Hülya Avşar ve Beyazıt Öztürk ile birlikte yorumcu olarak yer aldığı “Pişti” programıdır.

Demet Akbağ, 1980 yılında birinci evliliğini İskender Akbağ ile yaptı. 1984 yılında boşandı. Bodrum’da yaptığı ikinci evliliğini ise ancak sekiz ay sürdürebildi.

Demet Akbağ, üçüncüsünde 19 Eylül 1999 tarihinde Zafer Çika ile Milano’da evlenmiştir. Ali (d.2000) adında bir oğlu vardır.

2008 yılında , Kanal 1’de yayınlanan “Süper Aile” adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.

2013 yılında Show TV’de yayınlanan “Benzemez Kimse Sana “ yarışmasının sunuculuğunu Murat Başoğlu yapıyor, juri koltuğunda ise Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin ve Demet Akbağ oturuyor.

Tiyatro Oyunları 

* Haybeden Gerçek Üstü Aşk

* Bana Bir Şeyhler Oluyor

* Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü

* Otogargara

* Kadınlık Bizde Kalsın

* Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu

* Yorgun Matador

* Artiz Mektebi

* Beyoğlu Beyoğlu

* Deliler

* Arzu Tramvayı

* Davacı

* Bir Demet Tiyatro

Filmleri 

2013 – Kış Uykusu

2012 – Kurtuluş Son Durak

2012 – Hükümet Kadın

2011 – Eyyvah Eyvah 2

2011 – Miss Turkey 2011

2010 – Eyyvah Eyvah

2008 – O… Çocukları

2008 – Turkish Dracula

2007 – Haybeden Gerçeküstü Aşk

2006 – The Net 2.0

2005 – Organize İşler

2004 – Neredesin Firuze

2003 – Bana Bir şeyhler Oluyor

2003 – Vizontele Tuuba

2000 – Vizontele

1999 – Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?

1995 – Otogargara

1993 – Tersine Dünya

1988 – Deliler

1986 – Davacı

Dizileri 

2011 – Gümüş Lale

2011 – L’oréal Paris Miss Turkey

2011 – Istanbul’un Altınları

2008 – Sen Harikasın

2004 – Sevinçli Haller

2003 – Ölümsüz Aşk

2000 – Bir Demet Kahkaha

2000 – Bir Demet Yerli Film

1997 – Bir Demet Tiyatro

Kaynak: Diyarbakır Söz