Tatlı Küçük Yalancılar 8. Son Bölüm - Maskeli janset

Tatlı Küçük Yalancılar 8. Bölüm İzleyemeyenler çok şey kaçırdı. Star TV’nin kısa sürede fenomen olan dizisi Tatlı Küçük Yalancılar son bölümünde, Selin, Aslı ve Hande’nin sürprizlerle dolu hikayesi izleyiciyi ekrana bağladı. İşte Tatlı Küçük Yalancılar 8. Son bölümde neler oldu ve “Tatlı Küçük Yalancılar 8. Son Bölüm tek parça izle” ayrıntıları…

Tatlı Küçük Yalancılar 8. Son Bölüm - Maskeli janset

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Tatlı Küçük Yalancılar 8. Bölüm (son bölüm – 24 Ağustos) yine ekranlara kilitledi. Tatlı Küçük Yalancılar 8. Son Bölüm izlemek için linke tıklayabilirsiniz. İşte Tatlı Küçük yalancılar son bölüm özeti…

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 8. SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Aslı ve Eren arasındaki ilişkiye tanık olan Müge rahat durmaz. İsim vermeden herkese Eren’in bir öğrencisiyle ilişkisi olduğundan bahsetmeye başlamıştır. Hande, çok geç olmadan, Müge’nin çektiği fotoğrafı başkalarına göstermesine engel olmaya çalışırken, Eren’i görme umuduyla derse giren Aslı’yı ise kötü bir sürpriz bekliyordu. Tatlı Küçük Yalancılar 8. Son Bölüm - Maskeli janset (İzle)

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 8. SON BÖLÜMÜNÜ İZLE

Selin, A’dan gelen mesajla, Janset olayının gölgesinden kurtulmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlar. Bu kez,  yaptığı yanlışı düzeltmek için bir şansı olabileceğini düşünmektedir. Ancak kurtarıcı olarak gittiği yerde, kendisini bir tuzağın beklediğinden habersizdi.

Selin tıpkı Janset gibi tuzağa düşer, ancak oradan çabuk kurtulur. Eren ve Toprak onun yardımına yetişir. Toprak maskeli birinin kaçtığını görür ve peşinden koşarak onu yakalar. Maskeli kişi ise Janset’tir ve Janset görüyordur. Tatlı Küçük yalancılar 8. Son bölümünü izlemek için linkten faydalanabilirsiniz. Tatlı Küçük Yalancılar 8. Son Bölüm - Maskeli janset (İzle)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler