Tolgahan Sayışman dizi aşkı Amine Gülşe ile öpüştü Almeda Abazi terk etti, aldatma var mı, kimdir?

Show TV’de yayınlanan fenomen dizi ‘Asla Vazgeçmem’in yıldızı Tolgahan Sayışman, senaryo gereği dizideki partneri Amine Gülşe ile öpüşünce TV8’de yayınlanan efsane yarışma programı Survivor’un güzel yarışmacılarından olan sevgilisi Almeda Abazi kıskançlık krizine girdi ve çift ayrıldı.

Tolgahan Sayışman dizi aşkı Amine Gülşe ile öpüştü Almeda Abazi terk etti, aldatma var mı, kimdir?

Show TV’de yayınlanan fenomen dizi ‘Asla Vazgeçmem’in yıldızı Tolgahan Sayışman, senaryo gereği dizideki partneri Amine Gülşe ile öpüşünce TV8’de yayınlanan efsane yarışma programı Survivor’un güzel yarışmacılarından olan sevgilisi Almeda Abazi kıskançlık krizine girdi ve çift ayrıldı.

Karizmatik oyuncu Tolgahan Sayışman’ın Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Asla Vazgeçmem’de birlikte kamera karşısına geçtiği 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile öpüşmesi, 2008 Dünya Güzeli Survivor sevgilisi Almeda Abazi’yi çileden çıkardı.

Show TV’nin başarılı dizisi ‘Asla Vazgeçmem’in 42’nci bölümünü birlikte izleyen Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, öpüşme sahneleri sırasında tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyüp krize dönüşmesiyle Abazi, yakışıklı oyuncunun evini terk etti. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan sevgililer tartışmanın sonucunda ayrılık kararı aldı.

Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi ile ilişki yaşamaya başlamadan önce bir kez daha Amine Gülşe ile bir öpüşme sahnesinde yer almıştı.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Baba tarafı Selanik’li anne tarafı Trabzon’ludur. Nil adında bir kız kardeşi var. Kadıköy İntaş Lisesini bitirdikten sonra Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğ’a kaptırdı. 2004 yılında Manhunt of Turkey ve 2005 yılında Güney Kore'de yapılan Manhunt International yarışmalarında birinciliği elde etti.

Tolgahan Sayışman, Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından dizilerde rol aldı. Özellikle izlenme rekorları kıran Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı "Karakalpaklı Mustafa" rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

2009 yılında "Aşk Geliyorum Demez" adlı filmde Bergüzar Gökçe Korel ile başrol oynadı.

2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden "Lale Devri" adlı dizide Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Hatice Aslan, Korel Cezayirli, Gül Onat, Kenan Bal ile birlikte başrol oynamıştır.

Tolgahan Sayışman, 2012 yılında model ve oyuncu Selen Soyder ile birlikte olmaya başlamıştır.

Filmleri

2004 - Avrupa Yakası

2006 - Acemi Cadı

2006 - Esir Kalpler

2006 - Maçolar

2007 - Dicle

2007 - 2009 - Elveda Rumeli

2007 - Hepsi1

2008 - Aşk Tutulması

2009 - Kavak Yelleri

2009 - Aşk Geliyorum Demez

2010 - 2014 - Lale Devri

2014 - Büyük Sürgün

Almeda Abazi Kimdir?

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Abazi, Beyonce Knowles'ye de rakip olabileceğini söyledi.

Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır.

Bamya yemeğinden nefret eden ve en gizli zevki “Paraşütle atlamak” olan Almeda Abazi Kickboks da biliyor.

Almeda Abazi, 2011 yılında sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Cem Ceminay'ın yaptığı, jüri üyeliğini Sait Sökmen ve Tan Sağtürk, Acun Ilıcalı ve Azra Akın'ın yaptığı 2. sezon "Yok Böyle Dans" yarışmasına katılarak; Özge Ulusoy, Helin Avşar, Alp Kırşan, Aydın, Altay, İlhan Mansız, Nez, İvana Sert, Cem Ceminay, Özlem Yıldız, Aşkın Nur Yengi, Hakan Peker, Şenol İpek ve Burcu Çetinkaya ile yarıştı. Kazananı Özge Ulusoy ikincisi ise Alp Kırşan oldu.

Boyu 1.72 cm olan Almeda Abazi 2. sezon 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır. Yarışmadaki diğer ünlüler ise Alp Kırşan, Anıl Tetik, Doğuş, Merve Büyüksaraç, Mustafa Topaloğlu, Nihat Altınkaya, Sibel Tüzün olmuştur. Gönüllüler takımından Hasan Yalnızoğlu'nun ikinci olduğu yarışmada birinci Nihat Altınkaya olmuştur.

17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçecek çok zevkli bir yarışmada 3. sezon Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasından tanıdığımız gönüllüler takımından Murat Ceylan ile yarışacak.

22 Şubat 2015 tarihinde TV8 ekranlarında başlayacak olan “Survivor All Star” yarışmasına; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz ve Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Nadya Zagli, Ece Begüm Yücetan, Doğukan Manço, Bozok Gören, Özlem Çalın, Duygu Çetinkaya, Taner Özdeş, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın, Sahra Işık, Fulya Keskin katılacak.

14 Şubat 2015 tarihinde Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili yazdığı tepki çeken tweet’i nedeniyle “Survivor All Star” kadrosundan çıkarıldı yerine eski futbolcu Ahmet Dursun katıldı.

İlk olarak Turabi finale çıkmayı garantilemişti. 1 Temmuz 2015 tarihinde TV 8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasından sonra yapılan SMS oylamasında Merve Aydın finale kalan ikinci isim oldu.

Filmleri ve Dizileri

2013 - Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Valeria) (Tv dizisi)

2010 - Şov Bizinıs (Sinema Filmi)

2009 - Konak (Ezgi) (Sinema Filmi)

2009 - Ayrılık (2) (Kayra) (Tv dizisi)

Türkan Şoray Kimdir?

Oyuncu. 60'lı yılların başında start alan sinema kariyeri boyunca sayısız filmde rol alan Şoray, "Sultan" lakabıyla anılmaktadır. Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel ve büyük oyuncularından biri olan aktris, kariyeri boyunca hep zirvede kalmayı başarmıştır. Dramadan komediye farklı türlerdeki rolleri başarıyla canlandıran aktris, güzel, kırılgan, utangaç ama ulaşılmaz bir kadın profili çizmiş, bu özellikleri dolayısıyla da halkın sevgilisi olmuştur.

 28 Haziran 1945'de devlet demir yollarında memur olan Halit Şoray ve ev hanımı Meliha Şoray'ın kızı olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Ekonomik açıdan sıkıntılar yaşayan bir ailesi olan Şoray, öğrenimine Rami Taş okulunda başladı. Sürekli olarak mahalle değiştirdiklerinden, farklı okullara devam etmek zorunda kalan Şoray, ilköğrenimini 1956’da Feriköy İlkokulu'nda tamamladı.

Şoray’ın babası bir süre sonra işini bırakıp polis memuru oldu, annesi ise bir lastik fabrikasında çalışmaya başladı. Zorlu yaşam koşulları sebebiyle Şoray, küçük yaşta evin işleriyle ilgilenmek zorunda kalmıştı. 1954’te kız kardeşi Nazan Şoray dünyaya geldikten sonra anne babası arasındaki geçimsizlik üst noktalara ulaşmıştı ve çift boşanma kararı aldı. Kız kardeşiyle birlikte annesinde kalan Şoray, liseye devam ediyordu. Boşanma sonrası Karagümrük'teki Sarmaşık Sokak’a taşınan aileyi yine zorlu günler bekliyordu. Ancak Şoray'ın ev sahiplerinin kızı Emel Yıldız'la taşınması hayatının dönüm noktalarından biri olacaktı. Yıldız sayesinde Yeşilçam'a adım atan Şoray'ı o dönem Nisan Haper’in asistanı olan Türker İnanoğlu keşfedecekti. Köyde Bir Kız Sevdim filmindeki rol için önceden Emel Yıldız'la anlaşılmasına rağmen Şoray'a şans verildi. Annesi Meliha Şoray kızının aktris olmasını istemediği halde maddi sıkıntıları yüzünden çalışmasına onay vermişti. İlk filmi için kamera önüne geçen Şoray'ı sinemada uzun soluklu bir kariyer dönemi bekliyordu.

O dönemde henüz 15 yaşında olan ve Şadi Çadırcı ile nişanlı olan Şoray, ilk filminden sonra yeni teklifler almaya başlamıştı. Bir süre sonra Çadırcı'dan ayrılıp İnanoğlu ile nişanlanan oyuncu, Aşk Rüzgarı ve Utanmaz Adam filmlerinden sonra basının da dikkatini çekmeye başladı ve dönemin ün yapmış haftalık popüler dergilerinden “Sinema" için kapak kızı seçildi. Şoray'ın 15 Mart 1961'de basılan dergiyle artık yüzü tanınmaya başlamıştı. Sinema dergisinin ardından Artist, Büyük Gazete ve Ses gibi yayınlarda da görüldü.

Eylül 1962’de bir film setinde tanıştığı Rüçhan Adlı’nın Şoray’ın hayatında önemli bir rolü olacaktı. Zira baba sevgisini kendisinden 23 yaş büyük olan Adlı'da bulan Şoray, bu ilişkisini yirmi yıl gibi uzun bir süre sürdürecekti. Rüçhan Adlı'nın evli olması nedeniyle magazin basınında haklarında birçok şey yazılıp çizilen çift, tüm olumsuzluklara rağmen birlikte olmayı seçmişlerdi. Şoray’ın Sultan olarak anılmasında ve "Şoray Kanunları" olarak nitelendirilen kurallarının oluşmasında Rüçhan Adlı'nın büyük rolü vardı. Zira Adlı, Şoray'ın her filmde rol almasını istemiyor, dekolte giymesine, filmlerdeki ağır çalışma koşullarına ve öpüşmesine karşı çıkıyordu. Adlı, oyuncuya bazı kısıtlamalar getiriyordu ve ona "Sultanım" diye hitap ediyordu. Bu hitap biçimi daha sonra dönemin ünlü yayınlarında haber oldu ve Şoray, "Sultan" lakabıyla anılmaya başladı.

Şoray “Otobüs Yolcuları”ndan sonra, aktris olarak kendini iyice yetiştirmiş olduğu görülen Acı Hayat'ta rol aldı. Sinema yazarları tarafından “Yılın filmi” seçilen Acı Hayat, Şoray'a 1964’te I. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandırdı. Şoray, filmografisi için oldukça önemli olan bu filmdeki rolüyle sinema eleştirmenleri ve senaristlerden büyük övgüler aldı.

Şoray sayesinde ailesinin maddi durumu da düzelmiş, üst üste çektiği filmlerle oyunculukta kendine sağlam bir yer edinmeye başlamıştı. Dönemin ünlü yapımcıları ve film şirketi sahipleri Murat Köseoğlu (Aca Film), Osman Seden (Kemal Film), Nevzat Pesen (Pesen film) Şoray'ı filmlerinde oynatabilmek için birbirleriyle yarışıyorlardı. Oyuncu 60'lı yıllara çok kısa sürede damgasını vurmuş, 1965'te Fatma Girik, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın'la birlikte Türk sinemasının en iyi dört kadın oyuncusundan biri olmuştu. Aynı yıl rol aldığı “Sürtük” adlı film, Türk sinema tarihi açısından önemliydi, zira inanılmaz bir seyirci rakamına ulaşmış, Şoray’ı büyük bir yıldız yapmış ve gazino filmleri dönemini başlatmıştı.

Ancak 1966'dan sonra yapımcıların para makinesi olarak gördüğü Şoray, ardı ardına benzer konulu filmler çekmeye başlamıştı ve sinemalarda sadece Şoray filmleri gösteriliyordu. Bu durum oyuncunun filmlerine gösterilen ilgiden kaynaklanıyordu ancak sinema izleyicisinde bir süre sonra bıkkınlık yaratmaya başlamıştı.

70’lerin başında yine zirvede görünen Şoray, 1972 yılıyla birlikte mesleki yaşamında yeni bir döneme başladı. Zira film sayısını ciddi anlamda azaltma kararı almıştı. Aynı yıl çektiği Cemo ve Dönüş filmleriyle başarı kazanan Şoray için Dönüş filmi ayrı bir önem taşıyordu. Çünkü oyuncunun ilk yönetmenlik deneyimiydi. Tepkilerle karşılaşsa da o dönemde hapiste olan Yılmaz Güney'den rejisörlüğü için kutlama mesajı alan Şoray'ın kendine güveni arttı. Film yılın en büyük hâsılat getiren yapımı olmasının dışında 1973 yılında “Moskova Film Festivali”nde özel bir ödül aldı. İkinci yönetmenlik denemesi olan Azapta için 1973'te kamera arkasına geçen Şoray, ilki kadar başarılı olamadı.

70’li yıllarda ortaya çıkan porno film furyasının yanında muhtıra nedeniyle de Şoray, bu süreç içinde çok az yapımda yer aldı. Bunlardan biri de Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğinde büyük ses getiren ve başrollerini Kadir İnanır’la birlikte paylaştıkları Selvi Boylum Al Yazmalım’dı.

80’ler, Şoray’ın hem özel hayatında hem de sinema kariyerinde önemli değişikliklerin gerçekleştiği yıllar oldu. Zira oyuncu, 1983’te Rüçhan Adlı’yla 20 yıl süren ilişkisini sona erdirdikten sonra, Şoray kanunlarının pek hükmü kalmamıştı. Kendisi gibi oyuncu olan Cihan Ünal’la yine 1983’te dünya evine giren Şoray’ın 1 yıl sonra annesi hayata gözlerini yumdu. 1985 yılında kızı Yağmur Ünal dünyaya geldikten sonra Şoray film çalışmalarına bir süre ara verdi ve 1987’de Hayallerim Aşkım ve Sen’de başrolde oynadı. Aynı yıl Ünal’dan boşanan Şoray, Rumuz Goncagül, Gramofon Avrat, Soğuktu ve Yağmur Çiseliyordu gibi başarılı filmlerde rol aldı. 1993’te Aziz Nesin’in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan Tatlı Betüş isimli TV dizisinde kamera önüne geçtikten sonra ona Altın Portakal’da ikinci kez en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandıracak olan Bir Aşk Uğruna 1994’te vizyondaydı. Aynı yıl babasını bir yıl sonra da büyük aşkı Rüçhan Adlı’yı kaybeden Sultan, Yerçekimli Aşklar, Nihavend Mucize gibi yapımlardan sonra, Türk televizyon tarihinde çok önemli bir yere sahip olan İkinci Bahar’da Hanım rolünü canlandırdı. 2001’de TV izleyicisiyle Haluk Bilginer’le başrolleri paylaştıkları Tatlı Hayat ile yeniden buluşan Şoray, 1997’den sonra ilk kez uzun bir metrajlı bir filmle kamera önüne geçecekti: Gönderilmemiş Mektuplar.

Şoray, Mürüvvetsiz Mürüvvet ve Cemile isimli TV dizilerinden sonra 2006’da Uğur Yücel’in yönetmenliğini yaptığı “Hayatımın Kadınısın” isimli filmle izleyiciyle buluşmuştur.

Haziran 2015 ayında Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senaryosunu Onur Ünlü'nün yazdığı ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği "Uzaklarda Arama" adlı filmin yönetmenliğini annesi Türkan Şoray yapacak. Yağmur Ünal, ayrıca bir hayat kadınını canlandıracağı bu filmde ilk defa oyunculuk da yapacak. Filmin oyuncuları ise Sevda Erginci, Doğa Konakoğlu, Eşref Kolçak, Tanem Sivar, Fırat Tanış, Kaan Urgancıoğlu, Suna Selen, Elif Atakan, Mustafa Uğurlu, Ekin Türkmen, Pınar Göktaş, Sercan Badur, Mehtap Bayri gibi oyuncular olmuştur.

Acun Ilıcalı Kimdir?

1969, Edirne doğumlu, Türk televizyon yapımcısı ve sunucusu. Acun Firarda, Var mısın ? Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır.

 Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti. Her röportajında kendilerini çok sevdiğini dile getirdiği babaanne ve dedesini trafik kazasında kaybetti.

19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti. Yaşanan olayı sonradan şu şekilde anlatacaktı;

Annem ve Babamla Bodruma gidecektik. Benim son anda işim çıkınca onlara "Siz gidin ben daha sonra geleceğim" dedim. Kızım Banu'yu da alarak yola çıktılar. Balıkesir'i geçmişler, babam sakin bir şekilde konvoyu sollarken bir anda karşısına 180 km hızla gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annem ve babam orada rahmetli olmuş, kızım ise çok ağır yaralıydı. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne gittim. Bir adam duruyor. Adamın yanına gittim ve annemi sordum. "İlknur Ilıcalı ile görüşmek istiyorum" dedim. Adam bir deftere baktı ve sayfayı çevirdi "Ölmüştür" dedi. "Ergün Ilıcalı ile görüşmek istiyorum" dedim. "Ölmüştür" dedi. Ben şoktayım ve kızımı soramıyorum bile. Sadece vücudunda 18 kırık vardı. Düşünün 10 aylıktı... Öyle bir acıydı ki kızımın yaşıyor olmasına sevinememiştim bile. Banu'nun o kazadan sağ çıkması gerçekten bir mucizeydi. Ben o yüzden kızıma "Mucize çocuk" derim. Yaşadığım bunalımın da etkisiyle, eşim Seda'dan ayrıldım.

Eşinden boşandıktan sonra 1994 yılında motoru ile Bağdat Caddesi’nde büyük bir kaza geçirdi. Kazada arkasında oturan yakın arkadaşı hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı ‘nın ise sol kolu kırıldı ve 36 dikişli bir ameliyatın ardından koluna platin takıldı.

1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı. Lisans eğitiminin ardından tekrar girdiği üniversite sınavlarında İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanmasına rağmen bölümü okumaktan vazgeçti.

Amcasının oğlu Bekir’in arkadaşı, Acun Ilıcalı'yı o dönem Show TV’de mali kontrolör olan İrfan Şahin ile tanıştırdı. Onun sayesinde İlker Yasin'le tanışan Acun, futbol bilgisiyle onu etkileyince, denenmek üzere işe alındı. Koyu Fenerbahçeli olmasına rağmen Beşiktaş muhabiri oldu. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup özel röportajlar yapmayı başarınca yıldızı bir anda parladı ve daha sonra Şansal Büyüka'nın ekibine, Show TV'ye transfer oldu.Televole furyasında Şansal Büyüka'nın gözde elemanı haline geldi.

Televole'nin spor magazin olduğu yıllarda bu program içerisinde kendine ait bir bölüm sunmaya ve bu bölüm dâhilinde dünyayı dolaşmaya başladı. Ardından bu bölümü, 2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmaya devam etti. En çok izlenen gezi programı oldu ve bu serüveni ile 105 ülke gezdi. Dokun Bana ve Biri Bizi Gözetliyor programlarının kadrosunda yer alıp yardımcı sunuculuk yaptı.

2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi , Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu oldu. Uğur Dündar'ın sunmuş olduğu Yoksa Rüya mı ve Behzat Uygur'un sunmuş olduğu Söyle Söyleyebilirsen programlarının yapımları da Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirilmiştir. O Ses Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmalarının da yapımını ve sunuculuğunu yapmıştır.

2005 yılında, 36 yaşında vergi rekortmenleri arasına girdi.

Başta Türkiye’deki üniversiteler olmak üzere, Anadolu’nun çeşitli yerlerinde stand-up gösterileri yapmıştır. Stand-up gösterilerinde meslek hayatı boyunca başına gelenleri komik bir dille izleyicilere aktarmıştır.

Show Tv’nin ‘81 İl 81 Okul’ adlı sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve programda 3 milyon 725 bin 563 YTL yardım toplandı.

Birinci evliliğini 19 yaşında iken 1988 yılında üniversiteden arkadaşı Seda Ilıcalı ile yaptı. Bu evliliğinden Banu (d.1989) adında bir kız çocuğu sahibi oldu. 24 yaşında iken 1993 yılında boşandı.

İkinci evliliğini 2003 yılında yaptığı Zeynep Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna daha sahip olan Acun 3 kız babasıdır.

2010 yılında eşi Zeynep Ilıcalı kendisini 20 yaşındaki Şeyma Subaşı ile aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı. Ünlü isimlerin avukatlığını yapan avukat Kezban Hatemi ile anlaşan Acun Ilıcalı, eşinin iddialarını kabul etmedi. 2011 yılı Eylül ayında barışarak boşanma davası düşmüştür.

2005 yılında 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu.

2011 vergilendirme döneminde gelir vergisi listesine konuşmacı, sunucu gibi faaliyetlerden oluşan geliri için 2 milyon 836 bin 191 lira gelir vergisi tahakkuk ettirilen Acun Ilıcalı listeye 62. sıradan girdi.

2007-2008 yılları arası Uğur Dündar tarafından sunulan “Yoksa Rüya Mı?” adlı aktüel programın yapımcılığını üstlendi.

2008 yılında Sunuculuğunu Behzat Uygur’un yaptığı, Türk Pop Müziği şarkılarının sözlerini bilmeye yönelik müzik yarışmasının yapımcılığını yaptı. 2014 yılında, tv8 kanalında yayınlanmaya başlanan aynı programın sunuculuğunu Murat Dalkılıç yaptı.

Fear Factor, Survivor Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve O Ses Türkiye programlarının yapımcılığını, jürisi üyeliğini ve sunuculuğunu yapmıştır.

2012 yılında yapımcısı ve sunucusu olduğu Dominik Cumhuriyeti‘nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması izlenme rekorları kıran Acun Ilıcalı en çok konuşulan isimlerden oldu.

Acun Medya'nın hazırladığı Survivor serisinin yenisi “Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013” Acun Ilıcalı'nın sunumuyla 17 Mart 2013 Pazar günü Star TV'de başladı.

Daha önce Survivor Aslanlar Kanaryalar (2006), Survivor Türkiye Yunanistan (2007), Survivor Kızlar Erkekler (2010) ve Survivor Ünlüler Gönüllüler'i (2011 ve 2012 yıllarında) yapan Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 ile karşımıza çıktı.

Muhabir olarak girdiği televizyon sektöründe Türkiye'nin en önde gelen yapımcısı olarak isim yapan Acun Ilıcalı,14 Kasım 2013 tarihinde tv8'i satın alarak artık kendi TV kanalının sahibi olduğunu duyurdu. MNG gurup başkanı ve tv8 kanalının sahibi olan Mehmet Nazif Günal ile anlaştığını, satın alma sürecinin başladığını Twitter’a yazmıştır.

2014 yılında tv8 kanalında gösterime giren Ütopya adlı bir yarışma programı başlattı.

Evlilikleri

1.eşi: 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi. 1993 yılında boşandı. Banu (d.1989) adında bir kız çocuğu oldu.

2.eşi: 2003 yılında Zeynep Hıcalı ile evlendi. Leyla (d.2007) ve Yasemin (d.2010) adlarında iki kız çocuğu oldu.

İlişkisi: 2010 yılından itibaren Şeyma Subaşı ile ilişkisi olduğu iddia edildi. 2013 yılında Melisa adında bir kızı daha oldu. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile ilişkisini kesmiştir.

Ödülleri

En İyi Erkek Sunucu Altın Arılar Ödülü

2007 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından “Kristal Martı” ödülüne layık bulunmuştur.

Filmleri ve Dizileri

2011 - Pis Yedili (Kendisi) (TV Dizisi)

2010 - Sinyora Enrica ile İtalyan Olm... (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

2009 - Adab-ı Muaşeret (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

2005 - Dikkat Şahan Çıkabilir (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2004 - 2007 - Avrupa Yakası (1. Sezonda ve 4. Sezonda) (Kendisi) (TV Dizisi)

2002 - Mumya Firarda (Sinema Filmi)

2001 - Tatlı Hayat (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

Amine Gülşe Kimdir?

Amine Gülşe, 1993 yılında İsveç’de doğmuştur. Babası Irak Kerküklüdür. Babası Galatasaray’da disk atıcısıyken İsveç’e transfer olduktan sonra oraya yerleşmişler. Amine Gülşe de bu sebeble İsveç’te doğdu. Lise eğitimini İsveç'te İnternational High School Of The Guthenburg Region’da tamamladı.

2013 yılında abisi ve işlerinden dolayı babasını İsveç’te bırakarak annesi ile beraber İzmir'e gelerek yerleşti.

Yarışmaya İzmir’den katılarak 2014 yılında “Miss Turkey” güzellik yarışması birincisi oldu. Star tv.de yayınlanan Elidor Miss Turkey yarışmasını Kadir Doğulu ve Yasemin Allen birlikte sundu. 1. olan Amine Gülşe Türkiye’yi Miss World (Dünya Güzellik)yarışmasında temsil edecek. 14 Aralık 2014 tarihinde Londra'da gerçekleştirilen Miss World Güzellik yarışmasında dereceye giremedi, birinci olan Güney Afrika Cumhuriyeti güzeli Rolene Strauss oldu.

Amine Gülşe, dünyaca ünlü Rus manken İrina Shayk’a benzemektedir.

2015 yılında "Asla Vazgeçmem" adlı dizide Tolgahan Sayışman ve Şafak Pekdemir ile beraber başrolde oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri

2015 - Asla Vazgeçmem (Nur) (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler