TRT’nin iddialı dizisi sezon finali derken final yaptı

TRT’nin son dönem iddialı dizilerinden Al Sancak 19. Bölümle sezon finali yapmıştı. Ancak son dakika gelişmesine göre dizinin finaline karar verildiği ve bu bilginin oyunculara da iletildiği açıklandı.

TRT’nin iddialı dizisi sezon finali derken final yaptı

Perşembe akşamları yayınlanan Al Sancak dizisiyle ilgili final kararı alındı. Al Sancak dizisi 19. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sitesinde yer alan habere göre, Teşkilat, Gönül Dağı ve Al Sancak dizisinin yeni sezonda da devam edeceğini açıklayan kanal bir final kararı aldı.

Uğur Güneş, Gülsim Ali, Nebi Taştan gibi yıldız isimlerin kadrosunda bulunduğu Al Sancak dizisi geçtiğimiz ay 19. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

TRT‘nin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Üç yazlık dizinin yanı sıra kanal yönetimi yeni sezon için iddialı yapımları seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

TRT, Al Sancak’ın 19. bölümde sezon finali yaptığını ilan etmişti. Bugün ise tüm ekibe diziye devam etmeme kararı alındığı iletildi. Dizinin yapım şirketi Bozdağ Film TRT 1‘e yeni sezonda “Ağlayan Gelin” dizisini hazırlıyor. Şirketin bir proje daha yapacağı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler