Turabi'yi kızdıran hastanelik olacakmış!

Büyük keyif ve heyecanla izlenen, izleyenlere nefes kesen dakikalar yaşatan en afilli yarışma programı, aynı zamanda dünyadaki bir çok yarışma programları içinde de en çok izlenilen Survivor All Star’da bu aralar Turabi ile ilgili sıkıntılar var. Hepimiz biliyoruz, Turabi geçtiğimiz hafta oyunlardan diskalifiye olmuştu ve hiçbir oyun oynayamamıştı. Turabi kendisinin diskalifiye olmasına neden olan Hakan'a çok sinirli ve sert konuştu.

Turabi'yi kızdıran hastanelik olacakmış!

EMRE ATEŞ

Acun Ilıcalının kanalı TV8’in favori yarışma programı Survivor All Star’da Turabi’nin sinirleri geçmiş değil. Geçtiğimiz hafta konseyden hasan birinci çıktı ve Turabi’yi karşısına alarak Turabi hakkındaki düşüncelerini söylemişti. Turabi ise konseyden çıkınca elindeki ateşi fırlatmış ve sinirleri geçmiş değildi.

Geçtiğimiz günlerde Dominik Cumhuriyeti’ne giden Milliyet Yazarı Ali Eyüpoğlu’da gergin adam Turabi ile de görüşmüş ve Turabi ile ilgili edindiği bilgileri şöyle aktarıyor.

Acun Ilıcalı tarafından, yapmış olduğu kural dışı üç hareket yüzünden bir hafta boyunca oyun oynayamayan Turabi bu hareketi tekrarladığı takdirde Adaya veda edecek. Çünkü Acun çok net konuşmuştu.

Eyüpoğlu’na göre; Turabi diskalifiye olmasına kim yol açarsa kendisinin Türkiye’ye, diğer kişinin de 6 ay fizik tedavi görmek için hastaneye gideceğini söylüyor.

Biz de aman ha Turabi’yi kızdırmayın diyelim.

Kaynak: Diyarbakır Söz