Türkiye'nin en başarılı kadın girişimcileri belli oldu

Garanti BBVA'nın, Ekonomist dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle bu yıl 17'ncisini gerçekleştirdiği Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması sonuçlandı.

Türkiye'nin en başarılı kadın girişimcileri belli oldu


Garanti BBVA'nın, Ekonomist dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle bu yıl 17'ncisini gerçekleştirdiği Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması sonuçlandı. Dün gerçekleşen ödül töreninde, beş kategorinin birincileri belli oldu. 

Yarışmada, DG Geri Kazanım'ın kurucusu Nagihan Yılmaz, 'Türkiye'nin Kadın Girişimcisi' seçildi. Bilge Can, Anatolian Craft girişimiyle 'Türkiye'nin Kadın Sosyal Etki Girişimcisi', Seyyare Sungur, Fındık Ocağı girişimiyle 'Türkiye'nin Yöresinde Sürdürülebilir Fark Yaratan Kadın Girişimcisi' oldu. Şevin Ballıktaş, Usersdot girişimiyle 'Türkiye'nin Gelecek Vadeden Kadın Girişimcisi' seçilirken, bu yıl ödül kategorisine eklenen 'Türkiye'nin Kadın Kooperatifi' ödülünü ise Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Kooperatifi (HAZEK) adına Leyla Ayvazoğlu aldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz