Görüş Bildir

(TV8) İşte Benim Stilim All Star bu akşam başlıyoor

Tv8 ekranın çok konuşulan yarışması İşte Benim Stilim yeniden başlıyor. 3 sezonun en bomba isimlerinin yer alacağı İşte Benim Stilim jüri üyeleri değişmedi. Yine güzel sunucu Öykü Serter’in sunacağı yarışmada jüri koltuğunda Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alacak. İşte Benim Stilim All Star tanıtım fragmanı da yayınlandı izleyebilirsiniz. TV8 canlı olarak İşte Benim Stilim All Star'ı izleyebilirsiniz.

(TV8) İşte Benim Stilim All Star bu akşam başlıyoor

İşte Benim Stilim All Star Tanıtım Fragmanında izleyeceğiniz üzere; Nur Yerlitaş “Beni bilirsiniz, hata affetmem”, Uğurkan Erez “Kıyafet nasıl taşınır? Size bir bir anlatacağım”, Ivana Sert “hem tarz hem klas artık her şey daha zor”, Kemal Doğulu ise “Uzun lafın kısası bana anlatma stilini göster” diyor.

3 sezonun bomba isimlerinin kıyasıya yarışacağı İşte Benim Stilim All Star ilk bölümü ile 30 Ağustos Pazar akşamı izleyicisi ile buluşacakken, hafta içi her gün yeni bölümleri, konseptleri ve ünlü konuklar eşliğinde yapılacak gala geceleri ile her zamanki gibi yine TV8 ekranlarında olacak.

 

Yarışmacılar podyuma çıkacak, jürinin karşısında en düşük puanı almamak ve üzgün surat rozetini takmamak için yarışacaklar. Üzgün surat rozeti takılan yarışmacılar eleme gecesinde elenme heyecanı yaşayacaklar.

 “İşte Benim Stilim All Star” bu  akşam TV8’de başlıyor canlı izleyebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi