Görüş Bildir

Uğur Yücel artık "İçerde"! İçerde 24. Bölüm fragmanı

İçerde yeni bölüm fragmanıyla birlikte izleyenlerine büyük bir sürpriz yaptı. Yeni bölümün ikinci fragmanında sahneye Uğur Yücel çıkıyor. Yılların başarılı oyuncusunun girişi de hayli iddialı sözlerle gerçekleşiyor. Merakla beklenen Kudret Sönmez Tek karakteri, Uğur Yücel tarafından canlandırılacak.

Uğur Yücel artık

İçerde'nin yeni bölüm fragmanı merakta bırakan sahnelerle ekranlara geldi. Mert yaptıklarının ardından teşkilatta deşifre mi oluyor? İçerde'nin 24. yeni bölümü fragmanı heyecan dolu bir sahne ile yayınlandı. Peki İçerde yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen heyecan seviyesi yüksek olan dizisi İçerde yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde nefes kesen dakikalar yaşanacak. Yeni bölüm fragmanında Mert, Yusuf Müdür tarafından deşifre ediliyor. Mert'in bütün gizliliği açığa çıkıyor. İşte, İçerde 24. bölüm fragmanıyla sizlerle.

İÇERDE 23. BÖLÜM’DE YAŞANANLAR

“İçerde”nin 23. bölümünde; Sarp ve Yusuf kumarhane baskınına gelen polislerden birinin Celal’in adamı olduğuna emindir. O polis her kimse onu bulmak zorundadırlar. Diğer taraftan Celal’in iş yapmayı planladığı Handan’la da yakın ilişkide olmaları gerekiyordur. Böylece hem Celal hem de Handan için yolun sonu yaklaşacaktır. Yusuf, Organize'deki herkesin tek tek ifadesini alır. Böylece şüpheler tek bir isimde yoğunlaşır. Eylem, Mert’in Celal’i yakalamak için muhbir olduğu yalanına çoktan inanmıştır. Şimdi tek endişesi Celal yüzünden Sarp’ın başının belaya girmesidir. Bu konuda Mert’ten yardım ister. Melek mütevazi bir avukatlık ofisi açar. Artık Celal Duman için çalışmayacaktır. Melek’in ilk müşterisi sürpriz bir isim olacaktır. Temiz bir hayata başlaması zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

23. BÖLÜM DETAYLARI

İçerde'nin ekrana gelen 23. bölümünde; Yusuf Müdür kumarhane baskınına giden ekibini sorguladığında kanıtlar Mert Karadağ'ı gösteriyordu. Celal, Mert'i Handan'ın arkasında kim olduğunu bulması için görevlendirdi. Melek'in yeni ofisine ilk müşteri olarak Handan geldi. Bu arada Eylem Sarp'a Mert'in gizli telefonundan bahsetti. Yusuf Müdür ve Sarp, Mert'in evini kontrol etmek için bir plan yaptılar. Yusuf oyalamak için Mert'e bir iş verdi ve bu arada Sarp, Mert'in evine girip sim kartları buldu. Eve kamera yerleştiren Sarp sim kartların numaralarını aldı. Tam o anda Mert eve geldi.  Mert eve girdiğinde Sarp da içerde kalmıştı ve telefon konuşmasında birisine sim kartları götüreceğini öğrendi. Takibe aldığında kartların Celal'e ulaştırıldığını gördü.  Handan, Melek'e davalı olduğu Tahsin ile görüşmesini teklif etti. Melek görüşmeye gittiğinde onun Tahsin ile fotoğraflarını çektirtti. Celal  Sarp'a Handan'ı almasını söyledi. Handan da toplantıda Sarp'ın da olmasını istedi. Handan iş yapmayı kabul etmesi için tek bir şartı olduğunu söyledi. Bir kişiyi Sarp'ın öldürmesini ve o anda da orada olmak istedi. Handan bunun üzerine Alyanak ile görüştü ve patronunun Kudret Sönmez Tek olduğunu söyledi. Bu arada Mert, Handan'ın evine girip kamera yerleştirdi ve duyduğu konuşmalar karşısında şaşkına döndü. Handan patronu Kudret ile telefonda konuşurken dinleyen Mert Handan'ın "Celal Duman hala size çalıştığımı bilmiyor. Bunu duyunca şaşkınlıktan küçük dilini yutacak" dedi. Aksiyonun eksik olmadığı bölümde Sarp'ın Tahsin'i ele geçirip buluşma yerine götürdüğünde  Tahsin tam Handan ile konuşmaya çalıştığı anda Sarp'ın onu vurduğu sahne izleyenleri ekran başına kilitledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi