Görüş Bildir

Uğur Yücel ilk komedi filmiyle koparmaya geliyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sonbahar - kış aylarında beyazperdede izleyeceğimiz filmlerin setlerinden de haberler gelmeye başladı. Bu yapımlardan biri son set günlerini yaşayan ‘Yaktın Beni’. Yaktın Beni'de Uğur Yücel ilk kez komedi filmi yapıyor. Yönetmenlik koltuğunda ise biricik oğlu Can oturuyor. Uğur Yücel film hakkında çok fazla bilgi vermese de söylediklerinden anlaşılan o ki izleyici adeta gülmekten kopacak.

Uğur Yücel ilk komedi filmiyle koparmaya geliyor!

İlk kez komedi filminde oynadığını söyleyen Uğur Yücel, “O yüzden şaşkınım. Bunu hiç idrak etmemiştim. 120 dakikalık diziler yerine böyle işler yapmak huzur veriyor” dedi.

"İLK KOMEDİ FİLMİM!"

Uğur Yücel, Sinem Kobal, Meltem Cumbul ve Sarp Apak başrollerini paylaştıkları ‘Yaktın Beni’ adlı filmin çekimleri için Belgrad Ormanı’nda kamera karşısındaydı. Çekim arasında soruları yanıtlayan Yücel, “Komedyen sınıfına dahil olan adamım ama ilk komedi filmim. O yüzden şaşkınım. Bunu hiç idrak etmemiştim. Bu bütünüyle komedi filmi. Belki ikincisini çekeriz” dedi. 

Bugüne kadar drama ağırlıklı yapımlarda oynayan Uğur Yücel, kariyerinde ilk kez bir komedi filminde oynadı. Oğlu Can Yücel’in yönetmen koltuğuna oturmasıyla da ayrı bir heyecan yaşana Yücel, bu durumu şöyle özetledi: “Sette oğlum gibi değil, yönetmenim gibi davranıyorum” dedi.

FİLMİN KONUSU

Bir itfaiye eri olan Selam’ın (Sarp Apak)e n büyük hayali ise yıllardır birlikte olduğu İpek (Sinem Kobal) ile evlenmektir. Hikayedeki bir diğer aşk ise Macit’in yıllar sonra bulduğu gerçek aşk, Selam’ın komşusu Leyla’dır.

KİMLER OYNUYOR?

Yaktın Beni’ adlı filmde Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Ozan Özcan, Can Tarakçı, Yağız Kılınç, Emre Çağrı Akbaba ve Sezai Aydın’ın yanı sıra Ayça Damgacı, Bülent Şakrak ve Hasibe Eren konuk oyuncu olarak rol aldı.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi