Ütopya'dan tanıdığımız Semih Öztürk Survivor'da bayıldı, kimdir?

Ütopya ile tanıdığımız Semih Öztürk, Survivor yarışmasıyla tekrar gündeme geldi. Sosyal Medyada binlerce hayranı olan genç yarışmacı, dün yarışma esnasında, bankta otururken birden bayıldı. Sağlık görevlileri hemen müdahale etti. Bu olay Pazartesi akşamı TV8 ekranlarında karşısınız gelecek. Peki Semih Öztürk'ün sağlık durumu nasıl? Yarışmaya devam edecek mi? Semih Öztürk Survivor'dan ayrıldı mı?

Ütopya'dan tanıdığımız Semih Öztürk Survivor'da bayıldı, kimdir?

Survivor’da Gönüllüler takımında diğer Yarışmacılarla arası kötü olan Semih Öztürk ödül yarışması sırasında bayıldı. Semih Öztürk’ün bayıldığı bölüm pazartesi akşamı TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Semih Öztürk kimdir?

1991 yılında Bursa’da dünyaya gelen Semih Öztürk, daha önce yayınlanan Ütopya yarışmasındaki iddialı isimlerden birisidir. Ütopya’da ikinci olan ve sosyal medyada binlerce hayranı bulunan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi mezunudur. Gitar çalabilen Öztürk aynı zamanda şiir okumakta ve şiir okumayı çok sevdiğini söylemektedir. 24 yaşında olan Semih Öztürk 1.80 boyunda 80 kilodadır ve kahverengi gözlere sahiptir. TV8 ekranlarında büyük fırtınalar kopartan yarışma Ütopya’da mücadele eden ve büyük bir hayran kitlesinin yanı sıra büyük bir kitlenin de kendisinden nefret ettiği Semih Öztürk kimdir nerelidir kaç yaşındadır Ütopya yarışmasıyla ünlenen Semih Öztürk, İstanbul’da yaşamaktadır. Öğrenci olan Semih koç burcudur. Yarışmada Kürretülayn’la yakınlaşan ancak daha sonra kavgalar ve Ütopya serüveni sebebiyle ayrılan Semih, 1.80 boyunda yakışıklı ve inatçı yapılı biridir. Aynı zamanda konuşmayı sevdiğini kendiside itiraf ediyor. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya finalinde Tuncay Kes ile 1.lik mücadelesi veriyor!

TV 8 ekranların sevilen yarışması Survivor'da eleme sistemi değiştirildi. Acun Ilıcalı ada konseyinde yarışmacılara yeni sistemi anlattı.Yeni şu şekilde olacak Survivor'un başında smste en çok oy alan yarışmacı bir aday gösteriyodu, ada konseyinde bir aday çıkıyordu, sms'i en çok olan arkadaşımız ikinci adayı gösteriyordu ve bu ikisinden biri Survivor'a veda ediyordu.

Bu sene aday sayısı 3 olacak. Birinci adayı ada konseyi belirleyecek, 2'nci adayı smste en çok oy alan belirleyecek, 3'ncü adayı da kaybeden takımının kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan belirleyecek.

Bu yıl Survivor yarışmasının en flaş isimlerinden birisi olan cilt kanseri ile yılladır mücadelesi sonunda soluğu dominik adasında alan Yılmaz Morgül ilk kez bu kadar sinirlendi.Survivor yarışması ile yeniden doğan ünlü solist Yılmaz Morgül sonunda kendini tutamadı ve patladı.Ünlülerin en yaşlı oyuncusu konumuda bulunan Morgül son bölümde fena atarlandı.Tv8 de yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler 20 yarışmacısı ile dominik adasında başladı.Geçen yılların aksine daha ilk günlerde gerilim had safhaya çıkmaya başladı.Dünkü bölümde Ünlülerden Solist Yılmaz Morgül yemek yüzünden Ebru ile neredeyse birbirine giriyordu Beni neden çağırmadınız yemek duası olmadan yemek mi yenir diye barakada sert çıkışlar yaptı.

 Tv 8 ekranlarını kasıp kavuran Survivor 2016'da sert rüzgarlar esmeye devam ederken ilginç anlar da yaşanıyor. Survivor 2016 yarışmasının ilk haftasından bu yana birtakım kurallar koyan ve bunları takım arkadaşlarına aktaran Yılmaz Morgül, dün akşam ekrana gelen bölümde şaşırttı. 15 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde Ünlüler takımında açlık yarışmacıları zorlamaya başladı. Ebru Öztürk ve Yılmaz Morgül, yemek düzeni konusu nedeniyle karşı karşıya geldi. İkili arasındaki tartışma Survivor 2016 Ünlüler takımının genelini etkiledi. Yemek yenilirken çağırılmayan Yılmaz Morgül, arkadaşlarına sitem ederken yemek duası yapılmamasını ayıpladı. Ebru Öztürk'e yemek yaptığı için yöneticiliği üstelenebileceğini söyleyen Yılmaz Morgül, yemekten önce yemek duası okunması gerektiğini yoksa bereketin olmayacağını ifade etti. Sesini yükselten ve Ebru Öztürk'ün üzerine giden Yılmaz Morgül'ü sakinleştirmek ise Survivor 2016'daki diğer ünlülere kaldı.

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLERİ ARASINDA SULAR DURULMADI

Survivor 2016 başlar başlamaz ekip içerisinde gerginlik yaşayan gönüllüler arasında da yine sular durulmadı. Semih Öztürk ve Serkay ikilisi yine karşı karşıya geldi. Yumurta ödülünü Ünlülere kayptıran Gönüllüler takımında Semih Öztürk ve Serkay arasında gergin anlar yaşandı. Semih'in 'Sen delikanlı gibi konuşacaksın' sözlerine sinirlenen Serkay 'Delikanlılık lafını sen ağzına alma oğlum' diyerek karşılık verdi. İkili arasıdaki gerginliği takım arkadaşları araya girerek sonlandırdı.

Tv8 ekranlarının sevilerek izlenen zorluk yarışmalarından biri olan Survivor'da ünlüler takımında mücadele veren ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül'ün 20 sene önce çekilmiş hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını paylaşan müzisyen Onur Akay, 1982 doğumluyum diyen Morgül'ün 52 yaşında olduğunu attığı tweetle ile belli etti. "Yılmaz’la 20 sene önce düet yaptık. 1996 yılında ben 19 yaşındaydım, Yılmaz abi ise 32 yaşındaydı.” sözlerinde bulundu.

Onur Akay 20 yıl önce Yılmaz Morgül ile sahnede şarkı söylerken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. 1982 doğumlu olduğunu söyleyen Morgül’ün gerçek yaşı bu fotoğraf ile ortaya çıktı. Survivor’da gösterdiği performans üzerine ünlü sanatçı Yılmaz Morgül’ün kaç yaşında olduğu sosyal medyada en çok merak edilen konulardan biri oldu.Geçtiğimiz günlerde ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in de gönderme yaptığı Morgül’ün yaş tartışmasına, son noktayı sanat müziği sanatçısı Onur Akay koydu.Pazar akşamı yayınlanan yeni bölüm sonrası, Morgül’le 20 sene önce sahnede yaptıkları düet sırasında çekilen fotoğrafları Twitter hesabından paylaşan Akay, “Gönüllüler takımında yarışan 1990 doğumlu Efecan, 52 yaşındaki Yılmaz Morgül’e yenildi. Helal olsun sana Yılmaz! Bülent Ersoy izlediyse seni, kesin dünya güzelim demiştir. Yılmaz’la 20 sene önce düet yaptık. 1996 yılında ben 19 yaşındaydım, Yılmaz abi ise 32 yaşındaydı.” notunu yazdı.

Mesut Yar’ın sunuculuğunu üstlendiği show programı “Burada laf Çok”a konuk olan Tahir Sarıkaya, Survivor 2016 ünlüler takımı yarışmacılarından olan, ünlü sanatçı Yılmaz Morgül hakkında şok açıklamalarda bulundu. Ettiği sözler ile sosyal medyayı çalkalayan Tahir Sarıkaya sosyal medya üzerinden “Yılmaz Morgül Survivor’da dayak yerse şaşırmam” sözlerinde bulundu.

Tahir Sarıkaya geçmişte yine konuk olarak katıldığı “Burada Laf Çok” programında ünlü sanatçı Yılmaz Morgül ile gerginlik yaşamıştı. Bu gerginlik sonrasında Tahir Sarıkaya, Yılmaz Morgül hakkında Twitter üzerinde açıklama yapmaya devam ediyordu.Mesut Yar’ın sunuculuğunu üstlendiği “Burada Laf Çok” programına tekrar konuk olarak katılan Tahir Sarıkaya, Yılmaz Morgül hakkında çarğıcı açıklamalarda bulundu.

Tahir Sarıkaya: “Yılmaz Morgül dayak yerse şaşırmam!”

Ünlü sunucu Mesut Yar’ın sorusu üzerine açıklamalarını sürdüren Sarıkaya’nın en son açıklaması ise; “Yılmaz Morgül Survivor’da dayak yerse şaşırmam!” oldu.Tahir Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet ile Yılmaz Morgül’e atıfta bulunmuştu.

Survivor yarışmasının ilk bölümü TV8 kanalında saat 20.00'da izleyici ile buluştu. Survivor'da en çok merak edilen Yılmaz Morgül adaya nasıl uyum sağlayacak ve yarışmalarda nasıl koşacaktı soruları kafalarda soru işaret idi. Fakat Yılmaz Morgül kırmızı bandanası ve o bilindik tavrıyla Survivor adasında beklenenden iyi bir başlangıç yaptı.Ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyununda Yılmaz Morgül ilk kez oyuna girdi.Yılmaz Morgül ilk oyununda hayli dişli ve yüksek performanslı olan rakibinin karşısında yenildi. Performansı yenilse de şaşırtıcı derecede iyiydi.

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Survivor’da Yılmaz Morgül, daha yarışmaya başlamadan tribünde arkadaşlarına tezahürat yaparken aşağı düştü.

İlk bölümün yayınlanmasından sonra kısa sürede Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girerek Trend Topic olan Morgül’e ilginç bir yorumlar geldi.Atilla Taş, ”Az önce Survivor'un tanıtımlara denk geldim. Sanki ünlüler ve gönüllüler değil de Yılmaz Morgül ve faniler yarışıyor.” dedi.

TV 8 ekranlarının aylar öncesinden adından söz ettirmeye başlayan yarışma programı Survivor 2016'ının ilk bölümü 7 Şubat akşamı başladı. Yarışmadan daha çok ünlüler yarışmacısı Yılmaz Morgül konuşuldu. "Survivor'ın mor gülüyüm, hayatın tek formülüyüm" sözleriyle Survivor 2016'ya dahil olduğunu duyuran ve yarışma yayınlanmadan hemen önce "IQ'um '164.7" açıklamasıyla gündeme gelen Yılmaz Morgül'ün iddiasını yarışmada koruyup koruyamayacağı merak konusuydu. Ancak Yılmaz Morgül, daha yarışamadan tribünde arkadaşlarına tezahürat yaparken aşağı düştü. Survivor 2016'da sergilediği tavırlarla Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girerek Trend Topic olan Yılmaz Morgül'e ilginç yorumlar geldi. Ufak bir kaza atlatan Yılmaz Morgül, ilk yarışmasında kendisinden yaşça bir hayli küçük bir rakiple karşı karşıya geldi. Ancak baş başa geçen mücadele sonunda parkur boyunca zorlandığı gözlerden kaçmayan Yılmaz Morgül, yenilmekten kurtulamadı.

Survivor 2016'da ünlüler takımının hem lideri, hem birleştirici gücü hem de amigoluğuna soyunan Yılmaz Morgül'ün ilk performansıyla ilgili sosyal medyaya yorum yağdı. Bu yorumlardan en dikkat çekeni, Beyaz TV'de sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya'nın paylaşımı oldu. Sarıkaya, Yılmaz Morgül'ün performansı için; "Homofobik asla değilim ama Yılmaz Morgül'e erkek rakip ağır bir durum." dedi.

YILMAZ MORGÜL'DEN SURVİVOR 2016 KURALLARI

Survivor 2016'daki ünlüler yarışmacılarını etrafına toplayan Yılmaz Morgül, ilginç bir konuşma yaptı. Arkadaşlarını rakip takımla söz düellosuna girmemesi konusunda uyaran sanatçı şunları söyledi: "Kimse kimseye "fısır" bile laf etmeyecek arkasından. Sonra kimse demesin "Bunların ikisi çekildi, üçü çekildi, dördü çekildi. Bunlar ne konuşuyorlar" Olmasın bunlar. Burada çok iyi arkadaş olalım. Ne olursa olsun, burası ünlüler takımı olarak hanım efendiler ve beyefendilerden oluşacak. Bir hanımefendi, bir beyefendi nasıl davranışları kendilerine yakıştıracaklarsa öyle davranacaklar. Hep söyledim, asla sözlü saldırı olursa seviyelerine inmeyiniz, muhattap olmayınız." dedi.

İlk bölümü ile dün akşam TV 8'de ekrana gelen Survivor 2016, renkli kadrosu ve rekabet dolu yarışları ile ilk günden izleyenleri ekrana kilitledi. Yarışmanın ilk dakikalarında açılış konuşması yapan Acun Ilıcalı, bu sezonun önceki sezonlara göre daha zor şartlar içerdiğini, yarışmacıların daha zor koşullar altında yaşayacaklarını belirtti.

ACUN ILICALI, YARIŞMACILARI İLK GÜNDEN YARIŞTIRDI

İlk günden yarışmacılara sürpriz yapan Ilıcalı, yarışmacılar adalarına gitmeden hemen önce ödül oyununda yarıştırdı. Adaya adım attıkları gibi ödül oyunu için parkura çıkan yarışmacılar, 2 kız 3 erkek yarışmacının bulunduğu beşer kişilik takımlar halinde yarıştı. Oynanan oyunun ödülü çatısı ve zemini var olan bir yerde yaşayabilmek oldu. Kaybedenler ise belli bir zamana kadar açık alanda yaşamını sürdürecek.

Dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler Bu akşam Tv8 de start Alıyor Acunn Ilıcalı sunumu ile ekranlara gelecek yarışma yine nefesleri kesecek Bu hafta ilk ödül oyunu ile dokunulmazlık oyununu kim kazanacak. Survivor'da ''ünlüler'' ve ''gönüllüler'' olmak üzere iki ayrı takım yer alıyor. Yarışma boyunca her iki takımdaki kişiler birbirleriyle mücadele edecekler.

Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler Yarışması (7 Şubat 2016 Pazar) bugün başlıyor. Survivor'da ''ünlüler'' ve ''gönüllüler'' olmak üzere iki ayrı takım yer alıyor. Yarışma boyunca her iki takımdaki kişiler birbirleriyle mücadele edecekler.

Survivor 2016 Ünlüler adasında yarışacak isimler: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

Survivor 2016 Gönüllüler adasında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

“Survivor 2016” 7 Şubat Pazar 20.00’de TV8’de

 Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler Yarışması (7 Şubat 2016 Pazar) bugün başlıyor. Survivor'da ''ünlüler'' ve ''gönüllüler'' olmak üzere iki ayrı takım yer alıyor. Yarışma boyunca her iki takımdaki kişiler birbirleriyle mücadele edecekler.

Ünlüler adasında yarışacak isimler: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

Gönüllüler adasında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

 Tv8 ekranların her haftasonu izlenme rekorları kıran birbirinden ünlü 18 kişinin yarıştığı Survivor da Ütopya yarışmasından tanıdığımız 2 isim kadroya alındı.Son günlerde dönen fragmanlarda 2 takım tam kadrosu belli oldu. Her yıl merakla izlenen açlık ve dayanıklılık üzerine kurulu survivor yarışmasına 15 gün kaldı.Acun medya nın yaklaşık 200 kişi ile çektiği prodüksiyon için son hazırlıklar yapıldı Adaya gidecek ünlü ve gönüllü isimler 250 bin kişi üzerinden bellirlendi.Dünyanın en zor yarışması olarak bilinen Survivor Ünlüler Gönüllüler takımı netleşme paylaştı.Acun 2 takım kadrosunu belirledi ve sitesinden açıkladı.Survivor 2016 için geri sayım başladı Acunn ılıcalı dominik adasına göreceği isimleri tek tek açıklamaya başladı.8. bomba 2013 miss turkey güzeli Ezgi Avcı olduğunu açıkladı. 7 şubat pazar günü başlayacak yarışmada daha önce ünlüler kadrosunda Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Yunus Günce, Eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ve Çağan Atakan Arslanisimlerin yer aldığı öğrenildi.

Hürriyet Kelebek'in haberine göre; ünlüler ile gönüllülerin kıyasıya mücadele edeceği Survivor 2016 için geri sayım başladı.

Merakla beklenen ünlüler takımın yeni üyesi belli oldu. 2013 Miss Turkey 3. güzeli Ezgi Avcı da bu yıl ıssız adada yarışacak.

Tv8 ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen zorluk ve mücadele yarışmalarından biri olan Survivor 7 Şubat'ta start verecek. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın olacağı yarışmaya Survivor'a Ebru Öztürk'ünde dahil olduğu öğrenildi. Ünlüler takımına bir güçlü isim daha katıldı. Daha önce ünlüler kadrosunda Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Yunus Günce, Eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ve Çağan Atakan Arslanisimlerin yer aldığı öğrenildi.

7 Şubat’ta sevenleri ile buluşacak olan Survivor 2016’da nefesler tutuldu. Kadrosu yavaş yavaş şekillenen ünlüler takımına katılacak olan 8 ünlü isim belli oldu. Bugün ise bu ünlüler arasına jimnastikçi Ebru Öztürk'da katıldı.Daha önce ünlüler kadrosunda Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Yunus Günce, Eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ve Çağan Atakan Arslan isimleri duyurulmuştu.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Merakla beklenen yeni sezon Survivor programı 7 Şubat Pazar günü Tv8 ekranlarında başlayacak.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Survivor 2016 7 Şubat'ta izleyenleri ile buluşuyor. Gönüllüler kadrosu halen belli olmadı. Ünlüler kadrosunda ise 6 kişi belli oldu. Bu belli olan isimler arasında Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara, Yunus Günce, Tuğba Özay, Çağan Atakan Arslan ve Ebru Öztürk yer alıyor. Bu sezon 11. sezonuyla ekrana gelecek Survivor diğer yılların aksine daha erken başlayacak ve daha uzun sürecek. Survivor 2016 bu senede Dominik Cumhuriyeti'nde yapılacak.

Dünyanın en zorlu yarışmacılarından birisi olan Survivor Türkiye için geri sayım başladı.7 Şubat pazar günü başlayacak olan yarışmada Acun Ilıcalı son olarak Güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslandan sonra milli Atlet Nagihan Karadere ismi açıklanan 6. isim oldu. adaya gidecek isimlerden birisi oldu..Daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay'ınSurvivor2016'ya katılacağı açıklanmıştı.

İzlenme rekorları kıranSurvivor için şimdi gözler Survivor2016Ünlülerkadrosunda. Şimdiye kadarSurvivor için bir çok kişinin ismi geçti ama kadro artık netleşti. Survivor2016 başvuru işlemleri hala devam ediyor. Son olarak All Star versiyonu ile ekrana gelen yarışmanınSurvivor2016 gönüllülerkadrosu içinde hangi isimler var yavaş yavaşbelliolmayabaşladı. Yıllardır takip edilen ve her sene heyecan uyandıran yarışma bu yılda birbirinden ilginç yarışmacılara ev sahipliği yapacak. Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan programın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu yine Acun Ilıcalı üstleniyor.

Güreşci ve boksör olanÇağanAtakanArslan adaya gidecek beşinci isim oldu.Daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay'ınSurvivor2016'ya katılacağı açıklanmıştı. Şimdi de güreşci ve boksör olanÇağanAtakanArslan, Survivor2016'da yarışacak.ÇağanAtakanArslan, Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

1989 İstanbul doğumlu olanÇağanAtakanArslan, porfesyonel olarak güreş ve boks sporları yapıyor. 16 yaşından beri vücut geliştirme yapanÇağanAtakan, dövüş sporlarıyla 17 yaşında tanıştı. Modellik ve oyunculukda yaptı.ÇağanAtakanArslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonu oldu.

 Acun Ilıcalının büyük merakla beklenen birbirinden ünlü isimlerin ter dökeceği açlık ve dayanıklılık yarışması Survivor'da son 27 güne girildi. Tv8 ekranlarında 7 şubat pazar günü başlayacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 için son hazırlıklar devam ediyor.Acun medya kadroyason şeklini vermeye devam ederken manken Tuğba Özay'da Dominik adasına gideceği açıklandı.Ekranların en çok izlenen ve takip edilen yarışma proğramlarıdan birisi olan Survivor 2016 için geri sayım başladı Acun Ilıcalının hummalı çalışması devam ederken ünlüler gönüllülerde netleşmeye başladı.En son adı açıklanan isim eski mankenlerden Tuğb Özay Oldu.Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce'nin ardından TV8'de yayınlanacak 'Survivor 2016'nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu..

Survivor 2016 kadrosubelli olmaya başladı.Survivor 2016da kimler yarışacak izleyeciler merakla beklemekte. Ekranların sevilenyarışma programı Survivor'ın başlamasına az bir süre kaldı. İşteSurvivor 2016 belirlenen isimler...Survivor 2016yarışması için ünlü isimler bir bir açıklanıyor. Morgül, Yattara ve Günce'den sonraki isim Tuğba Özay oldu. Acun Ilıcalı'nın reyting rekortmeniyarışmasıSurvivor 2016'da yarışacak ünlü isimler birer birer belli oluyor.

SON İSİM TUĞBA ÖZAY

Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce'nin ardından TV8'de yayınlanacak 'Survivor 2016'nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu.

"AİLEMDEN UZAK KALMAK ZOR OLACAK"

Acun Ilıcalı ile görüşüp teklifi kabul eden Özay'ın yakınlarına "Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak" dediği öğrenildi. Yarışma 7 Şubat'ta ekrana gelecek.

SIK SIK FRİKİKLERİYLE GÜNDEME GELİYOR

Magazin basınında sık sık verdiği frikikler ve giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren Tuğba Özay'ınyarışmada nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu.

Survivor 2016 Yarışmacıları (Ünlüler)

SURVİVOR 2016 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aylardır yayın tarihi iple çekilenSurvivor 2016yarışmasının yayın tarihi kesinleşti. Merakla beklenen programın ekran macerası geçen senelere göre daha erken başlayacak ve uzun süre ekranlarda kalacak.Survivor 2016, 7 Şubat 2016 Pazar akşamı TV8'de başlayacak. Yarışmanın çekimleri ise 3 Şubat'ta başlayacak.

SURVİVOR 2016 YARIŞMACILARI

Survivor 2016yarışmacılarıyla ilgili henüz üç isim netleşti. İlk olarak Yılmaz Morgül'ün ismi açıklanmış, ardından da futbolcu Yattara'nın ada yolcusu olduğu ilan edilmişti. Bu isimlerden sonra netleşen son Survivor Ünlüleryarışmacısı sunucu Yunus Günce, oldu.Survivor 2016'dayarışması muhtemel diğer isimler ise şöyle: Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin, Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, yine yapımını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk adı geçen isimler arasında.

Yılmaz Morgül: Türk müziğinde önemli bir yer bulmuş, son dönemlerde sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı videolar ile olay yaratan bir isim.Survivor 2016'da nasıl bir performans sergileyecek en çok merak edilen isim diyebiliriz. Normal yaşamında kırılgan ve duygusal olan Morgül,yarışmada açlığa dayanabilecek mi merak ediliyor. Tabiyarışmalarda ki performansı da nasıl olacak bir diğer soru işareti. Yılmaz Morgül için iddialar fazla dayanamayacağı yönünde. Fakat sürpriz yaparsa şaşırmamak lazım.

İbrahim Yattara: Bir dönem Trabzonspor'da forma giymiş ve Trabzon'da halkın sevgilisi haline gelmiş sempatik bir isim. Tekniği ile uzun senelerce Trabzon'da isminden bahsettirdi. Futbolu bıraktıktan sonra ülkesine dönen Gineli futbolcununyarışmada üstün bir performans sergilemesi bekleniyor. Trabzon halkınında büyük bir desteğini arkasına alacak gibi.

Yunus Günçe:Onu son yıllarda devamlı televizyon ekranlarında görüyoruz. Bir çok dizi ve filmde rol alan Günçe,yarışmanın en sürpriz isimlerinden biri. Naısl bir performans gösterecek tamamen soru işareti olarak duran ismin, ünlüler takımında etkisi, verimliliği merak konusu.

Survivor 2016 Gönüllüler kadrosu ile ilgili ise henüz herhangi bir isim bildirilmedi. Buna rağmen Acun Medya ve TV8 ekranlarında yer alan diğeryarışmalardan elenen, sansasyönel bazı isimlerinSurvivor 2016yarışmasında da yer alabileceği konuşuluyor.

SurvivorYarışma programının başlaması için geri sayım başladı.7 Şubat’ta TV8 ekranlarına gelecek olan Survivor'da bu yıl birbirinden iddialı isimlerle izleyenleri ekrana kilitleyecek. Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor Bu yıl geçen senelere göre daha erken bir tarihte ekrane gelecek. PekiSurvivor 2016 kadrosu belli oldu mu? Survivor ne zaman başlayacak? Survivor'da hangi isimler var? İşte o detaylar..

Yapımcılığını ve Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği ve ekranların fenomen biryarışma programı haline dönüşen Survivor'da yavaş yavaş kadrolar şekillenmeye başladı. 7 Şubat Pazar günü sevenleriyle buluşacak olan Survivor'da bu senede birbirinden iddialı isimler olacak. Türkiye'nin sanat dünyası, spor dünyası ve magazin dünyasından isimleri ünlüler adasında bir araya getiren Acun Ilıcalı Twitter konuyla ilgili sürekli paylaşımlar gerçekleştiriyor. Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor'dagönüllüler için başvurular Acun Ilıcalı'nın sitesi ve TV 8'nin resmi sitesinde devam ediyor. Ayrıca programın reklamı yavaş yavaş ekranlardaki yerini almaya başladı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın önemsidiği programlardan biri olan Survivor'da hayatta kalma mücadelesi veyarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor.

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder,

Bu Tarz Benimyarışmacısı Ayşegül Melis Doğan

Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz MorgülSurvivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

SURVİVOR ALL STARI KİM KAZANMIŞTI

Survivor 2015'te Merve Aydın ile amansız bir mücadeleye giren Turabi, son 10 yılın Survivor All Star şampiyonu oldu. Survivor All Star şampiyonu Turabi, 500 bin TL'lik büyük ödülü kazandı. 4 aydan uzun süredir devam eden ve son 10 yıla damgasını vuranyarışmacıların mücade ettiği Survivor All Staryarışması final bölümüyle sona erdi. Milyonları ekrana kilitleyen, yayınlandığı günlerde reyting birincisi olan Survivor All Star, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yapılan canlı yayın final programıyla bitti. SMS oylamasında Merve Aydın'dan fazla oy alan Turabi Çamkıran Survivor All Star'ın birincisi oldu. Şampiyonluğu açıklanınca çok büyük sevinç yaşayan Turabi mutluluğunu ailesi ve Survivor'dan yakın arkadaşları Bozok, Hilmicem'le sarılarak paylaştı. Turabi geçen sene katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler'i de birinci olarak bitirmiş ve büyük ödülü kazanmıştı. Turabi bu sene de Survivor All Star'ı kazanarak çifte zafer yaşamış oldu. Turabi, 500 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu.

 Survivor İçin geri sayım başladı Acun medyanın en çok izlenen yarışması olan Survivor 2016 başlama tarihi netleşti.Dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen Survivor Yarışması Merakla Beklenirken İsimlerde Gelmeye Başladı Acun Hummalı Çalışma Yürütüyor.Ekranların En çok izlenen doğal yarışması survivor için acun medyada hummalı bir çalışma içine girdi birbirinden ünlü isimler açıklanmaya başladı 7 Şubat 2016 pazar günü start alacak yarışmada bir çok ünlü isim açlık ve dayanıklılık testi verecek.

Survivor Yarışma programının başlaması için geri sayım başladı.7 Şubat’ta TV8 ekranlarına gelecek olan Survivor'da bu yıl birbirinden iddialı isimlerle izleyenleri ekrana kilitleyecek. Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor Bu yıl geçen senelere göre daha erken bir tarihte ekrane gelecek. Peki Survivor 2016 kadrosu belli oldu mu? Survivor ne zaman başlayacak? Survivor'da hangi isimler var? İşte o detaylar..

Yapımcılığını ve Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği ve ekranların fenomen bir yarışma programı haline dönüşen Survivor'da yavaş yavaş kadrolar şekillenmeye başladı. 7 Şubat Pazar günü sevenleriyle buluşacak olan Survivor'da bu senede birbirinden iddialı isimler olacak. Türkiye'nin sanat dünyası, spor dünyası ve magazin dünyasından isimleri ünlüler adasında bir araya getiren Acun Ilıcalı Twitter konuyla ilgili sürekli paylaşımlar gerçekleştiriyor. Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor'da gönüllüler için başvurular Acun Ilıcalı'nın sitesi ve TV 8'nin resmi sitesinde devam ediyor. Ayrıca programın reklamı yavaş yavaş ekranlardaki yerini almaya başladı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın önemsidiği programlardan biri olan Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor.

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder,

Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan

Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

ALEX NET DEĞİL

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak. Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor. Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak ünlü isimler arasında Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Ayrıca ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'yi de Twitter hesabından duyurdu.

ÜTOPYA'DAN SURVİVOR'A

Şubat ayında başlayacak Survivor 2016'da yine yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk var. Fakat yarışmadan mağlubiyet ile ayrılmışlardı.

7 Şubat Pazar günü başlayacak olan Survivor'da ünlüler ile gönüllülerin düellorında kim galip gelecek ve büyük ödülün sahibi kim olacak

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

 Tv8 ekranlarında Şubat ayı içerisinde başlayacak olan Survivor bu yıl yine nefesleri kesecek birbirinden ünlü ve gönüllü isimlerin yarışacağı ve Dominik adasında başlayacak olan efsane yine merakla bekleniyor.Dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen Survivor Yarışması Merakla Beklenirken İsimlerde Gelmeye Başladı Acun Hummalı Çalışma Yürütüyor.Ekranların En çok izlenen doğal yarışması survivor için acun medyada hummalı bir çalışma içine girdi birbirinden ünlü isimler açıklanmaya başladı 7 Şubat 2016 pazar günü start alacak yarışmada bir çok ünlü isim açlık ve dayanıklılık testi verecek.

TV8 ve Acun Medya’nın uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Survivor 2016 yarışmasının yayın tarihi kesinleşti. Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor'da gönüllüler için başvurular Acun Ilıcalı'nın sitesi ve TV 8'nin resmi sitesinde devam ediyor. Bu yıl geçen senelere göre daha erken bir tarihte ekrane gelecek olan Survivor 2016, 7 Şubat 2016 Pazar akşamı TV8’de başlayacak.

Survivor 2016’nın çekimleri 3 Şubat’ta başlayacak. Merakla beklenen programın ekran macerası ise 7 Şubat Pazar akşamı başlayacak ve geçen senelere göre daha uzun süre ekranlarda olacak.

SURVİVOR 2016’DA KİMLER YARIŞACAK?

Survivor 2016’nın Acun Medya tarafından açıklanan ilk üç ünlü yarışmacısı Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve oyuncu Yunus Günce olmuştu. Önümüzdeki günlerde yarışmacı kadrosunun kesinlik kazanacağı Survivor için bir çok ünlü ismin adı geçiyor.

Yılmaz Morgül Survivor 2016’da yarışacak.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın önemsidiği programlardan biri olan Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor.

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder,

Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan

Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak. Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor. Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak ünlü isimler arasında Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Ayrıca ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'yi de Twitter hesabından duyurdu.

 Dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen Survivor Yarışması Merakla Beklenirken İsimlerde Gelmeye Başladı Acun Hummalı Çalışma Yürütüyor.Ekranların En çok izlenen doğal yarışması survivor için acun medyada hummalı bir çalışma içine girdi birbirinden ünlü isimler açıklanmaya başladı eski fb Serhat Akının acunla o fotoğrafı dikkatlerden kaçmadı.ekranların Acun tarafından her yıl Dominik adasında çekilen dünyanın en zor yarışması Survivor 2016 için geri sayım başladı tv8 de şubat ayı içerisinde yayınlanacak yarışmada tam kadroda kimler olacak merak konusu oldu en son açıklanan trabzonsporlu İbrahim Yattara dan sonra bugün eski Fenerbahçeli Serhat Akın ile çekiliş fotoğrafı dikkatlerden kaçmadı akıllara oda mı gidiyor sorunu getirdi Survivor Ünlüler Gönüllüler de şu ana kadar adı geçen isimler belli oldu..

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın, Acun Ilıcalı ile fotoğraf çekildi ve fotoğrafa yazdığı not merak uyandırdı.Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın programı Survivor’un 2016 sezonunda yarışacak isimler belli oluyor. Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara’yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Serhat Akın ile bir araya geldi.

Serhat Akın instagram hesabından Acun Ilıcalı ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, “Tv8’de bombalar patlayacak çok yakında. 2000 yılından beri tanıdığım Acun ağabeyimle bir araya geldik. Bende yeri ayrıdır” yazdı.

Serhat Akın’ın bu paylaşımı “Survivor’a mı katılıyor?” sorularını akıllara getirdi.

 Suvivor da ibrahim yattarının girmasiyle takım kuruyor iddialarına umut bulut ve van perside girdi şubat ta başlıyacak yarışma şimdiden heyecanla bekleniyor.2016 Survivor İçinn Geri Sayım Başladı Acun Adaya görüteceği ünlüler ile gönüllüler takımını seçmelerine başladı yılmaz morgül ilk lsim iddiası geld.Dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan açlık dayanıklılık ve büyük bir mücadelenin yaşandığı her hafta bir yarışmacının elendiği Survivor yeni sezon için hazırlıklar başladı.2016 Yılı Survivor İçin Geri Sayım Başladı Dominik Adasında yaklaşık 100 gün sürecek bu zorlu serüvene katılacak yarışmcılarda açıklanmaya başlandı

Survivor 2016 ünlüler takımına İbrahim Yattara'yı dahil eden Acun Ilıcalı forvete takviye yapacak mı? Ilıcalı elinde imkan olsa Süper Lig'in hangi yıldızını Dominik'e götürürdü? Hangisi Survivor'a daha yakın: Van Persie mi, Umut Bulut mu?

Ekranın 'reyting garantisi' yarışması Survivor, 2016 için de kolları sıvadı. Gönüllüler takımı henüz belli olmazken yarışacak ünlülerin isimleri bir bir açıklanmaya başladı. Yılmaz Morgül ve ve İbrahim Yattara'nın ardından Yunus Günçe’nin de ünlüler takımında yarışacağı açıklandı.

ACUN ILICALI FORVETE TAKVİYE YAPACAK MI?

Acun Ilıcalı son dönemlerde ünlüler takımını muhakkak bir ya da birkaç forvet oyuncusuyla takviye ediyor. Kariyerinde düşüş yaşayan, yeşil sahalara veda eden golcüler adanın yolunu tutuyorlar. Pascal Nouma ve Ahmet Dursun Beşiktaşlı Survivor’cular olarak akılda kalırken Ümit Karan da Galatasaraylı bir eski forvet oyuncusu olarak yarışmadaki yerini almıştı. Son olarak uzun dönem Trabzonspor forması giyen İbrahim Yattara’nın adının açıklanmasının ardından Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, 4 büyüklerin arasında transfer yapmadığı sadece kendi takımı kalmış oldu. Peki Ilcalı’nın elinde bir şans olsa Dominik’e Süper Lig'in hangi yıldızını götürürdü? Ya da ligimizin teknik direktörleri hangi oyuncularını ada yolcusu yapardı?

 Dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan açlık dayanıklılık testinin ön plana çıktığı yarışma şubat 2016 da tv8de start alacak.Ekranların en çok izlenen yarışmalarından birisi olan tv8 de yayınlanan Survivor için geri sayım başladı Acun isimleri sosyal medya üzerinden açıklamaya devam ediyor. Acun Ilıcalı survivor 2016 kadrosu için titiz bir çalışma yapıyor bu yıl gidecek isimler ağır ağır belli olmaya başladı.Son olarak ts li eski futbolcu yattara açıklanmıştı.2016 Survivor İçinn Geri Sayım Başladı Acun Adaya görüteceği ünlüler ile gönüllüler takımını seçmelerine başladı yılmaz morgül ilk lsim iddiası geld.Dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan açlık dayanıklılık ve büyük bir mücadelenin yaşandığı her hafta bir yarışmacının elendiği Survivor yeni sezon için hazırlıklar başladı.2016 Yılı Survivor İçin Geri Sayım Başladı Dominik Adasında yaklaşık 100 gün sürecek bu zorlu serüvene katılacak yarışmcılarda açıklanmaya başlandı

 2016 Survivor İçinn Geri Sayım Başladı Acun Adaya görüteceği ünlüler ile gönüllüler takımını seçmelerine başladı yılmaz morgül ilk lsim iddiası geld.Dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan açlık dayanıklılık ve büyük bir mücadelenin yaşandığı her hafta bir yarışmacının elendiği Survivor yeni sezon için hazırlıklar başladı.2016 Yılı Survivor İçin Geri Sayım Başladı Dominik Adasında yaklaşık 100 gün sürecek bu zorlu serüvene katılacak yarışmcılarda açıklanmaya başlandı Acun ılıcalının uzun soluklu yarışmalrından birisi olan ve 7 den 77 ye her tarafından büyük begeni ile izlenen Survivor 2016 Kadrosu Netleşti FB Alex Gelecek mi daha netleşmedi Ekranların sevilen yarışma programı Survivor bu sezona da bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Ünlüler takımının kadrosu aşığı yukarı belli olurken bazı isimler üzerinde çalışmaların sürdüğünü açıklayan Acun Ilıcalı yarışmanın yine ünlüler ve gönüller olacağını söyledi.Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve kendi kanalı olan Tv8’de yayınlanan reyting canavarı yarışma programı Survivor 2016’da ünlüler kadrosu netleşmeye başladığı açıklandı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve kendi kanalı olan Tv8’de yayınlanan reyting canavarı yarışma programı Survivor 2016’da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

2016 Survivor İçinn Geri Sayım Başladı Acun Adaya görüteceği ünlüler ile gönüllüler takımını seçmelerine başladı yılmaz morgül ilk lsim iddiası geld.Dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan açlık dayanıklılık ve büyük bir mücadelenin yaşandığı her hafta bir yarışmacının elendiği Survivor yeni sezon için hazırlıklar başladı.2016 Yılı Survivor İçin Geri Sayım Başladı Dominik Adasında yaklaşık 100 gün sürecek bu zorlu serüvene katılacak yarışmcılarda açıklanmaya başlandı Acun ılıcalının uzun soluklu yarışmalrından birisi olan ve 7 den 77 ye her tarafından büyük begeni ile izlenen Survivor 2016 Kadrosu Netleşti FB Alex Gelecek mi daha netleşmedi Ekranların sevilen yarışma programı Survivor bu sezona da bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Ünlüler takımının kadrosu aşığı yukarı belli olurken bazı isimler üzerinde çalışmaların sürdüğünü açıklayan Acun Ilıcalı yarışmanın yine ünlüler ve gönüller olacağını söyledi.Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve kendi kanalı olan Tv8’de yayınlanan reyting canavarı yarışma programı Survivor 2016’da ünlüler kadrosu netleşmeye başladığı açıklandı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve kendi kanalı olan Tv8’de yayınlanan reyting canavarı yarışma programı Survivor 2016’da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

ALEX NET DEĞİL

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan çıkartıldı. Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan tepe, oyuncu Kerem Bürsin, oyuncu Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor bu sezona da bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Ünlüler takımının kadrosu aşığı yukarı belli olurken bazı isimler üzerinde çalışmaların sürdüğünü açıklayan Acun Ilıcalı yarışmanın yine ünlüler ve gönüller olacağını söyledi. “Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve kendi kanalı olan Tv8’de yayınlanan reyting canavarı yarışma programı Survivor 2016’da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.

Survivor All Star geçtiğimiz günlerde final yaptı ve Gönüllüler Takımından Turabi son 10 yılın en iyi yarışmacısı oldu. Acun Ilıcalı'nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte Survivor All Star yarışması start almış ve kanal iyi bir reyting sıralamasına sahip olmuştu. Survivor All Star'ın bitmesinin ardından Acun Ilıcalı yeni Survivor yarışması için kolları sıvadı. Final gecesinde de belirttiği gibi Survivor 2016 başvuruları da başladı.

İzleyiciler Survivor 2016( büyük ihtimal Ünlüler Gönüllüler) yarışmasında kimlerin yarışacağını merak etmeye başladılar. Özelikler Ünlüler takımında kimler olacağı şimdiden merak konusu... İşte 2016 yılında Survivorda yarışacak bazı ünlüler... Survivor 2016 yarışmasında yarışacak Ünlüler geçtiğimiz aylarda medyada yer bulmuş ama henüz kesin bir bir açıklama gelmemişti. Acun Ilıcalı yarışmacıları 2016 yılında kesin olarak açıklayacak olsa da bir çok haber sitesinden yarışacak kişiler hakkında şimdiden iddialar atılmaya başladı bile... İşte Survivor 2016 da yarışacak bazı ünlüler..

. SURVİVOR 2016 YARIŞMACILARI Kerem Bürsin Gökhan Tepe Alex de Souza Özgün Yasemin Allen Oğulcan Engin Dilara Gönder Selin Şekerci İnci Satır Ayşegül Melisa Doğan Tuğba İldiz Anna Babkova KEREM BÜRSİN SURVİVOR 2016 Belki de Survivor All Star yarışmasında görmek istenen yarışmacıların başında geliyor Kerem Bürsin. Özellikle genç kızların sevgilisi Kerem Bürsin Survivor'a katılırsa reyting sıralamasında da baya etki yapacağı kesin... Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 İstanbul doğumludur. Kerem Bürsin Güneşi Beklerken(Kerem Sayer), Ulan İstanbul(Yiğit Kılıç) ve Şeref Meselesi(Yiğit Kılıç) dizilerinde rol almıştı...

SURVİVOR 2016 OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

Survivor 2016'da yarışacak yarışmacılar arasında olduğu iddia edilen Oğulcan Engin Seda Sayan'ın oğludur. Oğulcan Engin, 30 Ağustos 1990 yılında Ankara'da doğmuştur. Sibelcan ile Beşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin ile ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğludur. Oğulcan Engin 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında futbola başladı.2007-2008 sezonunda Beşiktaş A2 takımında yer aldı. Oğulcan Engin, A2 takımda 31 maça çıkıp 4 gol atmıştır. Oğulcan Engin, 2008 yılında geçirdiği sakatlık nedeni ile uzun süre futbola ara verdi ardından da Beşiktaş'tan ayrılıp 2010 yılında Kasımpaşa Spor'a transfer oldu. 2007'de 2 kez Türkiye U-17 formasını giyen Oğulcan, 2008 yılında düzenlenen Piestany Turnuvası da Türkiye U-18 milli takım formasını giymiştir. Ayrıca Oğulcan Engin Seda Sayan ile Lays cips reklamında oynamıştır.

SURVİVOR 2016 DİLARA GÖNDER KİMDİR?

Survivor All Star yarışmasında özellikle erkek izleyicilerin görmek istediği yarışmacılarından olan Dilara Gönder sunucudur. Dilara Gönder, 17 Haziran 1983 Herrenberg Almanya’da doğumludur. Dilara Gönder 6 yaşına kadar Almanya’da yaşamış daha sonra ailesi ile İzmir'e yerleşmiştir. Liseyi İzmir Bornova Anadolu Lisesinde okudu. Üniversiteyi ise Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde tamamladı. Güzel sunucu eğitimine devam ederken FB Tv'de Musıc Box programını sunmuştur. Daha sonra Lig Tvde sunuculuk yaptı ardında da TRT Formula 1 için röportajlar yaptı. Şimdiler de ise NTV'de Dilara Gönder ile Yeter ki İste programını sunmaktadır. Güzel sunucu ayrıca keman çalıyor, resim yapıyor. Bunun yanı sıra spor ile de ilgilenen güzel sunucu lisanslı atletizmci ve masa tenisi sporcusudur. Dilara Gönder Survivor yarışmasına renk katacaktır diye düşünüyoruz..Güzelliği ile baş döndüren, spor spikeri olarak hayatımıza giren, şimdide Survivor 2016 gönüllülerde boy gösterecek olan Dilara Gönder kimdir? Dilara Gönder kaç yaşında, boyu kaç, evli mi?

Dilara Gönder, 17 Haziran 1983 tarihinde Almanya, Herrenberg’de doğmuştur. Babasının işleri sebebiyle 5 yaşına kadar Almanya'da kalan Dilara Gönder daha sonra ailesi ile birlikte İzmir'e taşınmıştır. Şimdi ailesi Antalya’da, ablası İdil İstanbul’da yaşamaktadır.

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Ardından İstanbul Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nü bitirdi.

Çocukluğundan itibaren; tenis, atletizm, hentbol ve çeşitli kış sporları ile uğraştı. Solfej dersleri alan Dilara Gönder, keman çalıyor, resim yapıyor aynı zamanda Lisanslı atletizmci ve masa tenisi sporcusudur.

2004 yılında Üniversitede 2. sınıf öğrencisiyken hem tecrübe kazanmak hem de iş hayatına atılmak için staj yapmaya karar verdi. FBTV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2005′in sonunda haber okudu. 2007 yılına kadar FBTV'de çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı.

Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması’na okul radyosunda yayımlanan "Dinle Bul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

Sonra da TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu.

SURVİVOR 2016 SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Selin Şekerci 1 Haziran 1989 İzmir Karşıyaka doğumludur. Selin Şekerci'yi Kaçak Gelinler dizisinden tanıyoruz. Dizi oyuncusu olan Selin Şekerci'nin de Survivor yarışmacıları arasında yer alması bekleniyor... Selin Şekerci'nin babası Arap, annesi ise Azeri asıllıdır. Selin Şekerci, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda görev almıştır. Selin Şekerci reklamlarda da oynamıştır. Bazı reklamlar, Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün Selin Şekerci dizileri ise, Kavak Yelleri (Feyza), Melekler Korusun(Özgür Çelikli), Ay Büyürken Uyuyamam(Türk Filmi), Kaçak Gelinler (Şebnem Gürsoy)... SURVİVOR 2016

TUĞBA İLDİZ KİMDİR?

Survivor 2016'da yarışması beklenen güzellerden birisi de Tuğba İldiz, Tuğba İldiz, 18 Aralık 1988 Üsküdar İstanbul doğumludur. İldiz, Efes kızları'nın en eski üyelerindenmiş. Daha önce İşte İşte Benim Stilim yarışması ile ekranlarda görmüştük. Tuğba İldiz Efes kızlarından olmakla beraber, Ajda Pekkan ve Muraz Boz gibi ünlülerin dans ekibinde de yer almıştır. Tuğba İldiz spor eğitmenliği de yapmaktadır... Ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü ve İstanbul Üniversitesi Spor Yöneticiliğinde eğitim almıştır...haberler4 SURVİVOR 2016'da KİM YARIŞMALI? Bakalım bu listeye daha kimler eklenecek.. Siz kimi görmek istersiniz... Survivor 2016 yarışmasında görmek istediğiniz yarışmacıları YORUM bölümünden yazabilirsiniz... survivor 2016 yarışmacıları, survivorda kimler yarışacak, 2016 survivor yarışmacıları, 2016 survivor ünlüler takımı, 2016 survivor ünlüler gönüllüler takımı, 2016 survivor kerem bürsin var mı

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

Son Şampiyon Turabi !

Turabi Çamkıran Survivor All star'ı kazanarak şampiyonların şampiyonu oldu. 'Survivor All Star Şampiyonu Turabi Çamkıran' 500 bin TL nin sahibi oldu. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor All Star'ın kamera arkası görüntülerinin yayınlandığı programda izleyiciler eğlenceli anlar yaşadı.

Survivor All Star'ın büyük finaline kamera arkası görüntüler damga vurdu. Yarışmacılar açlık mücadelesi vermediği için aralarındaki diyaloglar olumlu yönde oldu. Renkli bir akşam yaşatan ve geride kalan Survivor All Star'ın kamera arkasında yaşanananları da gözler önüne seren finalde Survivor All Star şampiyonu Turabi oldu. Turabi oyların çoğunu alırken, Merve Aydın ise ikincilikle yetindi.

Survivor 2015'te Merve Aydın ile amansız bir mücadeleye giren Turabi, son 10 yılın Survivor All Star şampiyonu oldu. Survivor All Star şampiyonu Turabi, 500 bin TL'lik büyük ödülü kazandı. 4 aydan uzun süredir devam eden ve son 10 yıla damgasını vuran yarışmacıların mücade ettiği Survivor All Star yarışması final bölümüyle sona erdi. Milyonları ekrana kilitleyen, yayınlandığı günlerde reyting birincisi olan Survivor All Star, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yapılan canlı yayın final programıyla bitti. SMS oylamasında Merve Aydın'dan fazla oy alan Turabi Çamkıran Survivor All Star'ın birincisi oldu. Şampiyonluğu açıklanınca çok büyük sevinç yaşayan Turabi mutluluğunu ailesi ve Survivor'dan yakın arkadaşları Bozok, Hilmicem'le sarılarak paylaştı. Turabi geçen sene katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler'i de birinci olarak bitirmiş ve büyük ödülü kazanmıştı. Turabi bu sene de Survivor All Star'ı kazanarak çifte zafer yaşamış oldu. Turabi, 500 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu.

Cuma akşamı başlayıp, cumartesinin ilk saatinde biten ‘Survivor All star’ın canlı yayınının ardından otele dönüyoruz. Amfitiyatro ile Kaya Artemis birkaç yüz metre… Birçok insanın bu mesafeyi katederken söylediği şey aynıydı; tıpkı otel lobisinde konuşulanlar, sosyal medyada yazılanlar gibi:

“Merve, babasının yaptığı konuşma yüzünden kaybetti.”

Merve Aydın’ın babası Ufuk Aydın, “Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden kızım sakatlandığında federasyon ona sahip çıkmadı. Evimizi satıp tedavi ettirdik onu. Merve Aydın, Atatürk ve Turgut Özal’dan sonra Time’a kapak olan üçüncü Türk’tür” demeseydi sonuç değişir miydi?

Yarışmayı izleyenlerin ortak kanaati bu…Babası konuşmadan önce gelen SMS oylarında Merve Aydın yüzde 51, Turabi yüzde 49’du.

Ne zaman ki baba konuştu, Turabi’nin oyları yükselişe, Merve’ninse düşüşe geçti.Finalde gelen SMS’lerden yüzde 53.24’ünü alan Turabi, birinci oldu. Merve’nin oy oranı ise babası sayesinde yüzde 51’den yüzde 46.76’ya düştü.Finale kalan iki yarışmacıdan biri kazanıp, diğeri kaybedecekti. Merve Aydın’ın neden kaybettiği kadar, Turabi’nin nasıl kazandığına da bakmak lazım.Turabi’nin soyadı Çamkıran ama finalin çam devireni olmadı. Aksine, kendisine oy getirecek laflar etti.Turabi’nin, “Geçen sene yarışmadan sonra çoluk çocuğunun rızkından kesip, bana SMS atanlar oldu. Paranız yoksa bana SMS atmayın, üzülürüm yoksa. Durumu iyi olanlar SMS atsın” demesini ‘Survivor All Star’daki en büyük rakibi Hakan Hatipoğlu bile attığı tweet’le takdir etti.Babası ve annesinin yaptığı konuşma da Turabi’ye puan kazandırdı.Gerek yarışmadan sonra konuştuğum insanların söylediği ve gerek sosyal medyada da sıkça dillendirildiği gibi Merve Aydın’ın babası Ufuk Aydın’ın kızına SMS getirsin diye söyledikleri tam tersi etki yaptı.Finalin olduğu cuma günkü ‘Survivor All Star’ın galibi kim olacak?’ yazım üzerine gelen yorumlardan biliyorum; birçok insanın favorisi Merve’ydi. Kaya Artemis’te gün boyu konuştuğum insanların çoğu da Merve Aydın’ı banko görüyordu ama sonuç ortada…500 bin TL para ödülünü kazanan Turabi oldu!Acun Ilıcalı, “Survivor All Star’ın birincisi Turabi” deyince sahneye fırlayan ailesi ve takım arkadaşları ‘Turbo’yu havaya kaldırırken, Berna eşliğinde podyumu terk eden Merve ağlıyordu.Finalde Acun Ilıcalı, kendisine her söz verdiğinde Merve Aydın, “Neysem oyum. Oynamıyorum” sözcüklerini tekrarlamak yerine “Bir kadın olarak Survivor’ı kazanmak istiyorum. Kadınların oyuyla bunu başaracağıma inanıyorum” deseydi, sonuçta belki yine gözyaşı dökerdi ama bu sevinç gözyaşları olabilirdi.

SEVİNÇ VE HÜZÜN

Kaya Artemis’teki nefes kesen finali ‘Survivor All Star’ yarışmacılarıyla yan yana izledim. Turabi birinci ilan edildiğinde ‘Gönüllüler’ takımından arkadaşları Bozok, Hilmicem, Nadya ve Begüm’ün attıkları sevinç çığlıkları görülmeye değerdi.‘Ünlüler’ ekibinden Berna, adeta şok yaşayan takım arkadaşı Merve’yi teselli edip, sahneden indirirken Nadya, Hilmicem, Begüm ve Bozok, Turabi’nin annesi Meryem ve babası Halil’i kucaklayıp, sevinçlerini paylaştı.Aynı grup daha sonra sahneye çıkıp Turabi’yi kutlayıp, omuzlarına aldı.O sırada Merve, kardeşine sarılmış, hüngür hüngür ağlıyordu.

SURVIVOR ÜNLÜLERİNİ BEKLEYEN ASIL SINAV

‘Survivor All Star’ finalinin yapıldığı Kuzey Kıbrıs’ta üç günde gördüklerimi paylaşmak isterim.‘Survivor All Star’ ekibi her zaman olduğu gibi Kaya Artemis’te konakladı. 2 bin yatak kapasiteli otelde tek boş yer yoktu. Üstelik kişi başı bir gecelik konaklama bedeli 779 TL olduğu halde Üstelik otel, ‘Survivor’ ekibinin kalacağı dönemde üç gecenin altındaki konaklama taleplerini kabul etmeden bu doluluk oranını yakaladı.‘Survivor All Star’ın finali, otelin amfitiyatrosunda yapıldı. Otelde konaklayanlar canlı yayınlanan finali yerinde para ödemeden izledi. Dışarıdan gelenler ise otele kişi başı 300 TL giriş parası ödedi.

Canlı yayının başlamasına saatler kala Kaya Artemis’in amfitiyatrosunun önündeki ‘Survivor All Star’ kuyruğu, yarışmaya olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.‘Survivor All Star’ın yarışmacılarına otel müşterilerinin ilgisi büyüktü. Özellikle de ellerinde son model akıllı cep telefonu olan çocukların… Hakan, Hilmicem, Anıl, Begüm, Doğukan, Sahra, Bozok, Berna, Pascal, Nadya, HASAN, Özlem, Serenay ve Merve Oflaz’la fotoğraf çektiren çektirene…

‘Survivor All Star’ yarışmacılarından daha çok ilgiye mazhar olan bir isim daha vardı otelde… O da Acun Ilıcalı… Ne zaman dışarı çıksa, imza isteyenler, fotoğraf çektirenler sardı etrafını…‘Survivor All Star’ yarışmacılarının hepsi şu günlerde Popstar gibi. Bakalım bu isimlerden hangileri ‘Survivor’ sayesinde yakaladıkları popülerliği para getirecek kalıcı bir şöhrete dönüştürecek?

internet ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz