Vee Ezel'in Eyşan'I "Cansu Dere"nin “Beyaz Gece" dizisi ertelendi!!!

Cansu Dere, 2 yıl ara verdiği oyunculuk macerasına bu Eylül ayı sonunda “Beyaz Gece” dizisiyle ekranlara geri dönmeyi amaçlıyordu. Ancak dizinin oyuncu kadrosunun son anda bozulduğu ve oyuncu arayışına girildiği için dizinin ilk çekimleri ileri bir tarihe ertelendi. Vee Ezel'in Eyşan'I "Cansu Dere"nin “Beyaz Gece" dizisi ertelendi!!!

Vee Ezel'in Eyşan'I

Önceki yıl Muhteşem Yüzyıl’da seyirci karşısına çıkan Cansu Dere, 2 yıldır ara verdiği oyunculuğa eylül sonunda dönmeye hazırlanıyordu. Güzel oyuncu Beyaz Gece isimli dizi için anlaştı. Ancak havalimanında oyuncusuz ilk tanıtımı çekilen dizinin daha sonra Meryem Uzerli’nin oynamaktan vazgeçtiği proje olduğunu duydu ve şoke oldu. Dizinin planlanan ilk çekim tarihi de oyuncu kadrosu kurulamayınca ertelendi.

Birkan Sokullu ile başrol oynayacağı gündeme gelen Cansu Dere’nin eylül sonunda ekrana gelmesi planlanan dizisi son olarak kasım ayına ertelendi. Oyuncunun geçen yıl anlaştığı ve başrolünü Murat Yıldırım’la paylaşacağı Yangın dizisi de iptal edilmişti. Vee Ezel'in Eyşan'I "Cansu Dere"nin “Beyaz Gece" dizisi ertelendi!!!

Şu günlerde Beyaz Gece dizisi için 45’li yaşlarda bir oyuncu aranıyor. Bu rol için Behzat Ç. İle fenomen olan Erdal Beşikçioğlu’na teklif gitmiş ama ünlü aktör Pana Film'le olan projesi nedeniyle rolü kabul etmemişti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler