Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğün tarihi ve mekanı belli oldu, kimdir?

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal 1.5'lık birlikteliklerini evlilikle taçlandırmayı planlıyor. Ünlü çiftin düğün tarihi belli oldu. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal ne zaman nerde evleniyor? Ünlü çiftin düğün tarihi 14 Mayıs olarak kararlaştırıldı. Peki düğün nerede?

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğün tarihi ve mekanı belli oldu, kimdir?

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre yaklaşık 1.5 yıldır beraber olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, beraberliklerini nikah masasına taşımak için artık gün sayıyor. İkilinin uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü törenden detaylar da yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı.

Düğün 14 Mayıs akşamı Cunda Adası’nda yapılacak. Kobal ve İmirzalıoğlu, son hazırlıkları kontrol etmek amacıyla Cunda’ya daha önce gidecek. Düğünde yakın dostu Tuvana Büyükçınar’ın hazırladığı bir gelinlik giyecek olan Kobal, 12’sinde adada olacak.

İmirzalıoğlu ve yakın dostları ise 13’ünde Kobal’a katılacak. Çiftin farklı şehirlerden gelecek konukları için üç otel kapattığı, davetlilerin Ayvalık’tan Cunda’ya özel olarak süslenmiş teknelerle taşınacağı bu büyük organizasyonun maliyeti 210 bin lirayı bulacak. Bu arada çiftin daha önce düğün için 21 Mayıs’ta karar kıldığı, ancak o tarihin Berat Kandili’ne denk geldiğini öğrenince töreni öne çektiği konuşuluyor.

YÜZÜKLERİ ŞOFÖRÜ ALDI

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalığlu’nun özel olarak sipariş verdikleri alyansları da hazır. Cartier marka yüzükler, önceki gün İmirzalıoğlu’nun şoförü tarafından teslim alındı.

Program öncesi bir açıklama yapan Kenan İmirzalıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir yorum yaparak yaşanan kadın cinayetlerine değindi.

İmirzalıoğlu, “Maalesef her gün 3’üncü sayfalarda böyle haberler görüyoruz. İnşallah bunlar bir gün biter. Hem basınımız olsun hem de bu konuya hassasiyet gösteren sivil toplum kuruluşları gerçekten bir farkındalık oluşturuyorlar ve bunların da etkili olacağını düşünüyorum. İnşallah zamanla bunun üstünden geleceğiz.

Ben bir röportajımda demiştim ki, erkeksen adam ol. Adam olan kadına nasıl davranacağını bilir. Bunlar çok yersiz konular. Bir insanın bir insana sırf gücünün yettiği için böyle davranması hiç anlaşılabilir bir şey değil. 21’inci yüzyılda bunlarla uğraşıyor olmak hakikaten çok üzücü” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal’ın ailesinin evine giderek geleneklere uygun şekilde kız isteyen Kenan İmirzalıoğlu, o günün kuaförden devamındaki kutlamaya kadar an be an takip edilmesinden rahatsız oldu.

“BİZ UZAYDAN GELMEDİK”

Ünlü oyuncu, önceki gün Cihangir’de karşılaştığı habercilerin evlilik hazırlıklarıyla ilgili soruları üzerine, duyarlı bir açıklama yaparak ülkede şehitlerin verildiği bu karışık dönemde yüzük taktılar, istediler haberlerinden utandığını ifade etti.

“Açıkçası bizim durumumuz Biri Bizi Gözetliyor Evi gibi oldu. ‘Ailesi geldi, kız istedi, yüzük aldılar’ gibi haberlerden rahatsızlık duyuyorum. Sonuçta biz de bir yuva kuracağız. Bu sevgililik meselesi değil artık, aile kurmaya çabalıyoruz. Lütfen mahremiyetimize saygı gösterin. Uzaydan gelmedik, biz de bu memleketin insanıyız

“MEMLEKETİN DERDİ BAŞINDAN AŞKIN”

Memleketin derdi başından aşkın zaten. Ülkede bunca sorun varken her gün kendi haberlerimi okumaktan hicap duyuyorum, gerçekten o zaman kendimden utanıyorum.”

ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizilerinden biri olan Karadayı'da Mahir karakteri ile izleyici karşısına geçen Kenan İmirzalığolu geçtiğimiz günlerde gündeme güzeller güzeli oyuncu Sinem Kobal ile evlenme iddiaları ile gelmişti. Şimdi ise gündeme . Ay Yapım'ın yeni projesi, II. Viyana Kuşatması sırasında İtalya'nın Moena Köyü'ne giden ve köyü özgürleştiren bir adamı canlandıracak ve olan ve başrol olan Kenan İmirzalığolu bu ididası ile şok etti.

Kenan İmirzalıoğlu'nun bir Osmanlı akıncısını canlandıracağı yeni projesi için hazırlıklar başladı. Ay Yapım'ın yeni projesi, II. Viyana Kuşatması sırasında İtalya'nın Moena Köyü'ne giden ve köyü özgürleştiren bir Osmanlı akıncısının hikayesini konu alacak. İmirzalıoğlu'nun başrolde olacağı projenin tamamı yaz aylarında İtalya'da çekilecek.

DÖNEMİ ARAŞTIRIYOR

Senaryosunu Ertan Kurtalan'ın yazdığı projede, İmirzalıoğlu "İl Turco" lakabıyla anılan kahraman Osmanlı akıncısını canlandıracak. Ünlü oyuncu, rolü için Osmanlı arşivlerinde, o dönemi anlatan belgeleri incelemeye başladı.

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı'da Mahir karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu ile Analar ve Annelerde Zeliha karakterini canlanıdran Sinem Kobal sonunda evleniyor ama ünlü firmalardan gelen tekilflerin ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin en gözde bekarı Kenan İmirzalıoğlu'nun, 21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Cunda'da yapacağı düğünü için dünyaca ünlü firmalar sponsorluk yarışına girdi. Yakışıklı oyuncu ie gelen teklifleri elinin tersi ile itti.

Türkiye’nin en gözde bekarlarından Kenan İmirzalıoğlu’nun ile Sinem Kobal’ın düğünü, şimdiden olay yarattı. Yılbaşında evlilik teklifi ettiği sevgilisini geçtiğimiz haftalarda ailesinden isteyen başarılı oyuncu, düğün yeri olarak da Cunda Adası’nı tercih etti.21 Mayıs’taki nikahları için adada 19 ile 22 Mayıs tarihleri arasında kutlamalar yapacak olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, şimdiden 3 oteli kapattı. Sadece dizi ve filmleriyle değil rol aldığı reklamlarıyla da büyük ses getiren Kenan İmirzalıoğlu, firmalar arasında da savaş başlattı. Türkiye’nin en gözde jönünün evleneceği isim de gözde bir oyuncu olunca düğün için sponsorluk yarışı kızıştı. Yılın düğününde adının geçmesini isteyen içecek, yiyecek, yat kiralama, organizasyon firmaları Kenan İmirzalıoğlu’na teklif götürdü.

George Clooney de gelen tüm teklifleri reddetmişti

Ancak yakışıklı oyuncu, gelen tüm teklifleri elinin tersiyle itti. Türkiye’nin en gözde bekarının düğünü için başlayan sponsorluk yarışı da akıllara dünyaca ünlü aktör George Clooney’i getirdi. Yakışıklı yıldız da 2014′te Venedik’teki düğünü için sponsorlardan servetlik teklifler almış ve milyon dolarlık birçok teklifi reddetmişti. George Clooney’nin Amal Alamuddin ile 2014 yılında Venedik’teki düğünü olay olmuştu.Gözde çiftin şimdiden büyük merakla beklenen düğünleri, Cunda’daki Ortunç Koyu’nda yapılacak. Çift, düğün alanına tekneyle gelecek.

Kenan Aile büyüklerini topladı kız istemeye Sinem Kobal Evinin yolunu tuttu.Ünlü Aktör Kenan İmizrzalıoğlu da bekarlığa veda eden ünlüler arasına girmeye hazırlanır.Sinem Kobal ile Fırtınalı bir aşk yaşayan Karadayı onu almaya yeltendi çiftin düğünü ne zaman olacak evlenecekler mi merakla bekleniyor.Ekranların sevilen 2 yüzü sonunda işi resmiyete döktü erkek tarafı kız tarafından Sinem Kobal'ı istedi.Son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden birisi olan Karadayı dizisindeki performansı ile hayranlarını büyüleyen Kenan İmirzalıoğlu ile en son Analar Anneler dizisinde rol alan Sinem Kobal Çifti yakında dünya evine giriyor.Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu dün ailesiyle birlikte 3 araçla, Kobal Ailesi’nin Acıbadem’deki evine gitti.Bugün benim mutlu günüm hayırlı bir iş için geldik, gölge düşsün istemiyorum diyen İmirzalıoğlu Çiftin nikah masasına 21 Mayıs’ta Cunda Adası’nda oturacağı belirtildi. Çift 3 gün 3 gece sürecek düğüne katılacak konuklar için şimdiden 2 otel kapattığı açıklandı.

Dün akşam, İmirzalıoğlu Ailesi, 3 araçla, Kobal Ailesi’nin Acıbadem’deki evine gitti. Apartmanın girişinde basın mensuplarını gören İmirzalıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi. “Bugün benim mutlu günüm hayırlı bir iş için geldik, gölge düşsün istemiyorum” diyen İmirzalıoğlu, gülerek poz verdi.İmirzalıoğlu’nun nişan bohçasını yengesi Özge İmirzalıoğlu taşıdı. Çiftin nikah masasına 21 Mayıs’ta Cunda Adası’nda oturacağı belirtildi. Çift 3 gün 3 gece sürecek düğüne katılacak konuklar için şimdiden 2 otel kapattı.  Son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden birisi olan Karadayı dizisindeki performansı ile hayranlarını büyüleyen Kenan İmirzalıoğlu ile en son Analar Anneler dizisinde rol alan Sinem Kobal Çifti yakında dünya evine giriyor.Kenan yavuklusu için 690 bin tl lik yüzük aldığı iddia edildi.Cunda Adası’nda 21 Mayıs’ta evlenecek olan ikilinin, 19 Mayıs haftasını resmi tatilden yararlanmak için tercih ettikleri ortaya çıktı.

 Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda ünlü bir mücevher dükkânını kapatarak alışveriş yapmıştı. İki saatlik özel alışverişin faturasının sadece 690 dolar olduğu, Kobal’ın mütevazı bir alyans aldığı öğrenildi.

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin düğün tarihinin sırrı da çözüldü!

Cunda Adası’nda 21 Mayıs’ta evlenecek olan ikilinin, 19 Mayıs haftasını resmi tatilden yararlanmak için tercih ettikleri ortaya çıktı.

Düğün için otel kapatacak olan ikili, tatille hafta sonu tatilini birleştiren arkadaşlarını 4 gün boyunca misafir edecek.

Davetliler düğün günü Ayvalık’tan Cunda’ya özel olarak süslenmiş teknelerle taşınacak ve ardından otele yerleştirilecek.

Tüm detaylarla tek tek ilgilenen çift, yakın arkadaşlarına 19 Mayıs haftası için başka yerde tatil planı yapmamaları konusunda şimdiden mesaj gönderiyor.

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin düğün tarihinin sırrı çözüldü! Cunda Adası’nda 21 Mayıs’ta evlenecek olan ikilinin, 19 Mayıs haftasını resmi tatilden yararlanmak için tercih ettikleri ortaya çıktı. Düğün için otel kapatacak olan ikili, tatille hafta sonu tatilini birleştiren arkadaşlarını 4 gün boyunca misafir edecek.

19 MAYIS'TA TATİL PLANI YAPMAYIN MESAJI!

Davetliler düğün günü Ayvalık’tan Cunda’ya özel olarak süslenmiş teknelerle taşınacak ve ardından otele yerleştirilecek. Tüm detaylarla tek tek ilgilenen çift, yakın arkadaşlarına 19 Mayıs haftası için başka yerde tatil planı yapmamaları konusunda şimdiden mesaj gönderiyor.

SİNEM KOBAL NİŞAN YÜZÜĞÜ SEÇERKEN ÇOK ZORLANDI!

Kobal ve İmirzalıoğlu önceki gün Nişantaşı’nda lüks bir mücevher mağazasından alışveriş yaptı. 1 saat boyunca takı alışverişi yapan ve nişan yüzüğü alan çift için mağazanın kapıları kapatıldı.Sinem Kobal’ın 1 saat süren mücevher alışverişi sırasında en çok nişan yüzüğü seçerken zorlandığı öğrenildi.

Ne zaman evlenecekleri büyük merak konusu olan ünlü çiftin düğün tarihi'de netleşmeye başladı.Karadayı o muhteşem düğün nerede ne zaman bildirdi.Son zamanların en popüler çiftlerinden birisi olan geçtiğimiz günlerde Gs takımı üyeliği ile dikkatleri üzerine çeken usta aktör nihayet bekarlığa veda ediyor.Merakla beklenen aşkda yeni gelişme yaşandı.Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti aşklarına evlilik ile süsleyecekler. Karadayı dizisinde Mahir karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Sinem Kobal ettiği sözler ve şaşırttı. ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizilerinden biri olan Analar ve Annelerde doğan çocuğunu doğduğu günden beri kaybolup arayan bir çaresiz anneyi canlandıran Sinem Kobal gündeme verdiği röportajda yaptığı açıklamalar ile geldi. Uzun zamandır Karadayı dizisinde rol kesen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile dolu dizgin aşk yaşadığı öğrenilen Sinem Kobal röportajda duyduğunuz herşey doğru sözleri ile şaşırttı.

Sanat dünyasının ve ünlü isimlerin birliktelikleri hayranları tarafından çok yakından takip ediliyor. Onların yaptığı her şey hayranları tarafından çok önemli giyim tarzlarını hareketlerini, saç rengini ve hatta makyajını dahi takip ettiği sanatçıya göre yapan fanatik hayranlar var. Aslında sırf bu nedenle sanatçıların her hareketlerine çok dikkat etmeleri gerekir.Çünkü gençler arasında yeni bir akımın başlamasına bile bir sanatçı sebep olabilir. Aynı şekilde kötü alışkanlıkların bırakılması adına çok fazla takip edilen sanatçılar bir proje hazırlayarak uygulayabilir. Çünkü gençler sevdikleri ve değer verdikleri sanatçılar için bazen akıl almaz şeyler yapabiliyorlar.Sanat dünyasının bu günlerde göze batan çiftlerinden biride Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu oldu. Ünlü çiftin evlilik hazırlıkları yapıp yapmadıkları hayranları tarafından merak ediliyor. Ancak Kenan İmirzalıoğlu gerçek aşkı Sinem’de buldum, bu sefer çok farklı diye açıklama yaparak hayranlarına mesaj gönderdi.

 Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Kenan sonunda bekarlığa veda edeceğini itiraf etti.Sinem Kobal ile fırtınalı aşk yaşayan aktör o soruya bakın neler açıkladı neler söyledi.Son zamanların en çok kazanan oyuncularından birisi olan oynadığı dizilerdeki performansı ile 7 den 77 ye herkesin gönlünde taht kuran Kenan İmirzalıoğlu sonunda muradına eriyor mu.O Film çıkışı sorulan soruya bakın ne cevap verdi. Karadayı sonunda karanın verdi ve güzel oyuncu sinem kobal ile evleneceğini açıkladı. Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son olarak Analar ve Anneler dizisinde rol alan fakat reyting alamayınca yayından kaldıran dizinin başrol oyuncusu Sinem Kobal Karadayı dizisinde göstermiş olduğu performans ile mest eden Kenan İmirzalıoğlu ile yakında dünya evine girecek.Evlilik kararı alan çifti için Sinem Kobal hayalindeki düğünü şimdiden söyleme başladı.en çok merak edilen düğün ne zaman olacak konusu oldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam Zorlu Center’ın sinema katındaydı. Film sonrası objektife takılan ikili, “evleniyorlar” iddiasıyla ilgili soru karşısında gülmeye başladı. Kobal sessiz kalırken, İmirzalıoğlu’ndan esprili bir yanıt geldi.

Tebrikleri kabul ettiler

Ünlü oyuncu, “Arkadaşlar bu saatten sonra Allah tamamına erdirsin diyeceğiz” dedi.Bu açıklamanın ardından basın mensuplarının tebriklerini kabul eden çift, daha sonra araçlarına binerek Cihangir’deki evlerinin yolunu tuttu.

Sürpriz bir şekilde yılın aşkına imza atan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun düğünüyle ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor.Çifte yakın çevreler iki ünlü yıldızın düğün için yazı beklemeyeceğini, Nisan ayında nikah masasına oturacaklarını belirtti.Güzel oyuncunun "Romantik bir düğün istiyorum" dediği öğrenilirken, çift düğün mekanı için araştırmalarını da hızlandırdı.Evlendikten sonra Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki muhteşem deniz manzaralı evinde oturmaya karar veren ikili, hazırlıkları hızlandırdı. Sinem Kobal'ın evde küçük değişiklikler yapmaya karar verdiği öğrenildi.

Sinem Kobal, geçtiğimiz hafta katıldığı bir davette ilk kez İmirzalıoğlu'nun aldığı pırlanta tektaşla objektiflere poz vermişti.

 Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan oynadığı diziler ile 7 den 77 ye herkesin gözdesi Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal Çifti evleniyor mu.Atv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Karadayı dizisinde Mahir karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu ile Analar ve Anneler dizisinde Zeliha karakterini canlandıran Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi ile gelmişti. Şimdi ise gündeme evlenecekleri öğrenilen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalılğu evlilik hakkında duyduklarınız doğru sözlerinde bulundu.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu evlilik yolunda ilerliyor! Kenan İmirzalıoğlu’nun yılbaşı gecesi yaptığı romantik evlilik teklifini kabul eden Sinem Kobal’ı düğün heyecanı sardı. Çiftin bu yaz nikâh masasına oturacağı ve düğün için mekân baktığı öğrenildi.

Ekranların en sevilen simalarından birisi olan özellikle Karadayı dizisinde 3 sezon performansı ile fırtınalar estiren Kenan İmirzalıoğlu fanatiği olduğu Galatasaray kulübüne üye oldu.Berat törenine katılan yakışıklı oyuncu Galatasaray, koca asrı devirmiş büyük bir camia. Bu aileye gönül vermiştik. Zaten taraftarıydım, şimdi resmi olarak üyesi oldum. Bu benim için onur ve gurur verici bir olay. Çok mutluyum ve heyecanlıyım" şeklinde görüş bildirdi.

Galatasaray Kulübü'ne 2015 yılında üye olan 293 kişiye düzenlenen törenle beratları verildi.Türk Telekom Arena'daki çok amaçlı salonda düzenlenen törene, Kulüp Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, başkan yardımcıları Nasuhi Sezgin ve Eşref Alaçayır, yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya, Ali Yüce ve Alper Narman, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Alp Yalman ve eski ikinci başkanlardan Atilla Donat da katıldı.

Dursun Özbek, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray Kulübü'nün tarihi için bugünün çok önemli olduğunu vurgulayarak, "111 yıllık dev bir çınarın yeni dalları, filizleri bünyemize katılıyor" ifadesini kullandı.

"HALATI HEP BERABERE ÇEKMEK ZORUNLULUĞUMUZ VAR"

Galatasaray'ın dünyada sesini duyurduğunu ve çok üstün başarılara imza attığını kaydeden Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Galatasaray'ın bağrından yetişen Gündüz Kılıç ağabey 'Galatasaray bir his takımıdır' demiştir. Galatasaraylıları tarif ederken de bir halatı hep beraber çekmenin özelliğini belirtmiştir. Çok değerli yeni genel kurul üyeleri, bunun farkındalığını vurgulamak istiyorum. Galatasaray, tarihi boyunca çok başarılı süreçlerin yanı sıra çok sıkıntılı günler geçirmiştir. Bugünlerde kulübümüzün bulunduğu durum itibarıyla bu halatı hep beraber çekme zorunluluğumuz var."

Dursun Özbek, Galatasaray'ı sonraki yıllara taşımanın sorumluluğunda ve bilincinde olarak yeni üyelerin, bütün gücüyle iş ve özel hayatlarındaki başarıyı Galatasaray'a hizmette de göstereceklerinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise Galatasaray Kulübü'ne 293 yeni üyenin katıldığını belirterek, "Kulübümüzün üye sayısı, yeni katılanlarla birlikte 12 bin 129'a ulaşmıştır" şeklinde konuştu.

İMİRZALIOĞLU: ÇOK MUTLUYUM VE HEYECANLIYIM

Galatasaray'a yeni katılan ve berat takdim edilen üyeler arasında aktör Kenan İmirzalıoğlu da yer aldı.

Dursun Özbek'ten beratını alan İmirzalıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Galatasaray, koca asrı devirmiş büyük bir camia. Bu aileye gönül vermiştik. Zaten taraftarıydım, şimdi resmi olarak üyesi oldum. Bu benim için onur ve gurur verici bir olay. Çok mutluyum ve heyecanlıyım" şeklinde görüş bildirdi.

Gelecekte Galatasaray yönetiminde yer almayı düşünüp düşünmediği sorusuna İmirzalıoğlu, "Kısmet. Onu hayat gösterecek. Bakacağız" cevabını verdi.

Bu arada törende berat alan yeni üyeler arasında Dursun Özbek'in kızı Neslihan Özbek'in de yer alması dikkati çekti. Neslihan Özbek'e beratını, babası Dursun Özbek takdim etti.

KOBAL: DUYUMLARINIZ DOĞRU

Nişantaşı Sofa Otel’de önceki gün gerçekleşen ödül törenine katılan Sinem Kobal, evlilik teklifini doğruladı. Ayaküstü soruları cevaplandıran güzel oyuncu, “Evlilik hakkındaki duyumlarınız doğru” açıklaması yaparak tartışmalara son noktayı koydu.

Sinem Kobal, Elle Style Awards 2015 adlı törene katıldı. Sofa Otel'de düzenlenen etkinlikte ‘Yılın Kadın Oyuncu’ plaketinin sahibi olan Kobal, gecede bir sürpriz açıkladı.

Yüzüğüm 200 bin TL değil

Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte olan oyuncu, haklarında çıkan evlilik haberlerini doğruladı. Özel hayatıyla ilgili konuşmak istemeyen oyuncu, "Evlilik hakkında çıkan haberler doğru. Ama yüzüğümün 200 bin TL olduğu duyumu yanlış" açıklamasında bulundu.

Sürpriz ayrılık ortaya çıktı

2014 yılında evlenen oyuncu Pelin Sönmez ve işadamı Cengiz Çolak’ın ayrıldıkları ortaya çıktı. Yaklaşık bir ay önce boşandıkları öğrenilen çiftin bu durumunu Çolak'ın Instagram'dan paylaştığı fotoğraflar ortaya çıkardı. Ebru Polat ile çekildiği kareleri paylaşan işadamı altına "Yıllardır tek gerçeğim hiç değişmedi değişmez” şeklinde not yazdı.

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan ve Mahir karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu ile Analar ve Anneler dizisinde Zeliha karakterini canlandıran Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi ile gelmişti. Şimdi ise gündeme Sinem Kobal'ın bir defileye gittinde parmağındaki yüzük tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan evlilik teklifi alan Sinem Kobal, önceki gün Tuvana Büyükçınar’ın gelinlik ve damatlık fuarı kapsamında düzenlediği defileyi izledi. Oyuncu, sevgilisinin aldığı tektaşla ilk kez görüntülendi. Fashionist’in kapanışında ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ adlı koleksiyonunu tanıtan Büyükçınar’ın defilesine podyum kazaları damga vurdu.geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu’ndan evlilik teklifi aldığı haberleriyle gündeme gelen Sinem Kobal, izlemek için geldiği defilede parmağındaki tektaş yüzükle dikkat çekti.Podyumda yabancı bir mankenin elbise askısının inmesinin ardından bir model ise eteğinin strafora takılmasıyla düşme tehlikesi atlattı. Çağla Şıkel ile Didem Soydan’ın baş manken olduğu defileyi izleyen Burcu Esmersoy, Tuna Aksu’yla evlilik alışverişine çıktığı haberleri üzerine “Daha önce evlendiğim için normalde evimden bir şey götürürüm. Yeni ev alışverişi yapılmaz artık” diye konuştu.

Karadayı Dizisinin yakışıklı oyuncusu olan Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal birlikteliği evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncunun yılbaşı gecesi romantik bir teklifle sevgilisine Evlen benimle Sinem dediği Kobal’ın da teklifi kabul ettiği ortaya çıktı.Çift sonunda evlilik tekilkifini ederek sonunda nikah mesasına oturacakları açıklandı.

Cihangir bu teklifi konuşuyor! İddiaya göre Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisi Sinem Kobal’a yılbaşı gecesi evlilik teklifinde bulundu.Yakışıklı oyuncu, Cihangir’deki muhteşem Boğaz manzaralı evinde baş başa oturduğu Sinem Kobal’a hiç beklemediği bir anda hayatının sürprizini yaptı.Evinin bir odasını güllerle ve mumlarla süsleyen oyuncu, ilerleyen saatlerde dizlerinin üzerine çöküp güzel sevgilisine “Evlen benimle Sinem” dedi. Karadayı dizinde göstermiş olduğu performans ile 7 den 77 ye herkes tarafından beğenilen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile sevgilisi Sinem Kobal aşkı yurt dışına sıçradı. Muhteşem Aşkları ile adeta gönüllere taht kuran ikili Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal yine gündemde.Yılın en çok konuşulan çifti kesinlikle Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal. Ünlü çiftin ABD’ye neden ABD’ye gittiği ortaya çıktı.Gözde çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun, neden ABD’ye gideceği ortaya çıktı. İmirzalıoğlu, New York’ta 2 yapımcıyla görüşecek.

Aşklarıyla geride bırakmaya hazırlandığımız 2015'e damga vuran Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, 2016'nın ilk haftalarında ABD'ye gidecek.Herkes ikilinin buraya tatil ve stres atmak için gideceğini düşünürken işin aslı farklı çıktı. Hedefinde her zaman bir Hollywood filminde oynamak olan Kenan İmirzalıoğlu, başarılı yapımcı Kerem Çatay aracılığıyla bu hayaline ulaşmak üzere. Geçtiğimiz ay Emmy Ödül Töreni için ABD'ye giden Çatay, dedikodulara göre burada dünyaca ünlü 2 yapımcıyla Kenan İmirzalıoğlu hakkında görüştü. Yakışıklı oyuncuyu çok beğenen ABD'li yapımcılar, İmirzalıoğlu ile yüz yüzü görüşme yapmak istedi.

HAYALE ADIM ADIM

Sevgilisi Sinem Kobal'ı da alıp New York'a gidecek olan ünlü oyuncu, görüşmeler olumlu geçerse Hollywood'a adım atacak. Bu arada Kenan İmirzalıoğlu'nun kendisine gelen hiçbir dizi ve film teklifini de şimdilik bu sebepten ötürü kabul etmediği öğrenildi.

ABD SEVGİSİ BAŞKA

Sinem Kobal, bir röportajında ABD'yi çok sevdiğini ve her gittiğinde farklı bir şeyler öğrendiğini söylemişti.Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun önümüzdeki sene içerisinde nikah masasına oturacağına kesin gözüyle bakılıyor. Aynı evde yaşayan çift, birbirlerini aileleriyle de tanıştırarak ilişkinin ciddiyetini gözler önüne sermişti.

Yılın en çok konuşulan çifti kesinlikle Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal. Analar ve Annelerin'in başrol oyuncusu Sinem Kobal ile uzatmalı sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun yurt dışı tatiline çıkacakları ve tatil sonrasında ise evlenecekleri haberleri herkesi sevindirirken, Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden tarihi tatil ve evlilik açıklaması geldi. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun geçen kış başlayan aşkı tam gaz sürüyor. Herkes çiftin ilişkilerini nikah masasına taşımasını bekliyor. Evlilik sorularına her defasında 'Kader kısmet' yanıtını veren ikilinin planları ortaya çıktı.Ünlü çift, Kobal'ın rol aldığı dizinin final yapmasıyla birlikte Türkiye'yi bir süreliğine terk edecek.Kobal ile İmirzalıoğlu'nun Amerika'ya gideceği öne sürüldü. Ancak çift, henüz hangi şehre gideceklerine karar vermedi.New York'a gidecekleri konuşulan ikili, tercihlerini soğuk hava nedeniyle oraya değil, başka bir şehre kaydırma kararı aldı.

Son Zamanlarda hemen hemen hergün beraber gözüken ünlü çift evlenecek derken o resim kesme işi rayından çıkardı akıllar karıştı Arda Turan İle Yaşadığı Aşk İle bir anda gündeme gelen sinem kobal Kenan İmirzalıoğlundan Ayrılıyor mu yoksa oresmi kesmesi akıllara soru işareti getirdi.Karadayı dizisinde göstermiş olduu rol ile mest eden kenan imiralıoğlu adının sıkça anıldığı sinem kobal ile evililik hayalleri kurararken gelen haber üzdüSon zamanlarda adı kenan imirzalıoğlu ile evlenecek iddiaları ile çalkalanan sinem kobal'dan yeni hamle geldi O resmi kesti attı ayrıldı mı iddiaları seslendirilmeye başlandı. Analar ve Anneler dizisinde oynayan güzel oyuncu Sinem Kobal sevgilisi Kenan imirzalıoğlu ile el ele göz göze poz verdi.Sinem Kobal karedeki Kenan İmirzalıoğlu’nu kesip sadece kendi olduğu kısmı paylaştı. Kobal’ın amacı giydiği elbisenin tanıtımını yapmaktı.Bu duruma takipçileri Kenan İmirzalıoğlu'nun fotoğraftan çıkarılmasına tepki gösterdi.

Sinem Kobal sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu ile bir düğüne giderken el ele poz verdi. Ertesi gün düğünde çekilmiş karesini Instagram’a koydu. Ama karedeki Kenan İmirzalıoğlu’nu kesip sadece kendi olduğu kısmı paylaştı. Kobal’ın amacı giydiği elbisenin tanıtımını yapmaktı.Fakat takipçileri Kenan İmirzalıoğlu’nun fotoğraftan çıkarılmasına tepki gösterdi. Kobal onlara herhangi bir yanıt vermezken fotoğrafı da kaldırmadı.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal gündeme Burcu Gönder ile Bülent Emrah Parlak'ın düğüne gidişinde Kenan İmirzalıoğlu ile görüntlenmesi ile geldi. İlişkileri hakkında soru yağmuruna tutulan ikiliden Sinem Kobal, tek kelime etmezken Kenan İmirzalıoğlu "Her şey yolunda gidiyor" demekle yetindi. Yakışıklı oyuncu, basın mensuplarının peş peşe yönelttiği "Sizin düğününüzü ne zaman göreceğiz?" sorusu karşısında ise önce kahkaha attı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Bülent Parlak ve Burcu Gönder çiftinin düğününde görüntülendi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla ünlenen Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder dün akşam evlendi.8 yıldır birlikte olan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder, önceki akşam nikah masasına oturdu. Kısa süreli bir ayrılık yaşayan, barışır barışmaz da evlilik tarihi alan çiftin düğününü Portaxe'de yapıldı.İrfan Özata'nın şarkılarıyla renk kattığı düğüne, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Şahin Irmak, Asena Tuğal, Büşra Pekin ve Sema Öztürk gibi pek çok tanınmış sima katıldı. Törende gözler evlilik kararı aldıkları iddia edilen İmirzalıoğlu-Kobal çiftindeydi.Başta BKM Mutfak oyuncuları olmaz üzere çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğüne Kenan İmirzalıoğlu sevgilisi Sinem Kobal ile geldi. Yöresel oyunlarda iddialı olan Kenan İmirzalıoğlu, düğünde hünerlerini sergiledi. Çalan her müzikte sahnede yerini alan İmirzalıoğlu, oyun havlarındaki yeteneklerini gösterdi.Konuklar düğünden renkli kareleri sosyal medyadan paylaştı.

Karadayı dizisinde Mahir karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu ile sinem kobal gündeme evlilik müjdeleri ile geldi. 10 aydır birlikte olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal bir yemek düzenleyerek ailelerini tanıştırdı.Kenan İmirzalıoğlu yakın çevresine 'Ailelerimiz de çok iyi anlaştı. Nikahın bir an önce olmasını istiyorum. Çünkü Sinem'i çok seviyorum, aşığım' dedi.

Londra’da bir havalimanında yakalanan ve aşkları ortaya çıkan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu o zamandan bu yana ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamaya gayret ediyor. Geride bıraktığımız ay evlilik kararı aldıkları konuşulan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bu konuda önemli bir adım daha attı.

Bir hafta önce ailelerini bir araya getiren ikili bu mutlu gün için Sinem Kobal’ın Boğaz’daki evini tercih etmişti. Adeta bir ‘kız isteme’ töreni havasında gerçekleşen yemekte Kenan İmirzalıoğlu yakınındakilerle, ‘Ailelerimiz de çok iyi anlaştı. Nikahın bir an evvel olmasını istiyorum. Çünkü Sinem’i çok seviyorum, aşığım’ şeklinde konuştu. Düğün için emin adımlarla ilerleyen ikilinin önümüzdeki yılın yaz aylarında evleneceği konuşuluyor.

SİNEM'İN İŞ TEMPOSU YOĞUN

Kenan İmirzalıoğlu, 'Karadayı'nın ardından dizilere bu sene fasıla verecek. Sinem Kobal'ın ise iş temposu bu sezon daha yoğun. Kobal, 'Analar ve Anneler' dizisiyle ekrana gelecek. Bu sebeple çiftin bahara doğru evleneceği konuşuluyor. Sinem Kobal'ın Barcelona'da oynayan futbolcu Arda Turan ile 4 sene aşk yaşamıştı.

Sinem Kobal ile Aralık 2014'den beri birlikte olduğu Kenan İmirzalıoğlu geçen Eylül'de evlilik kararı almıştı. 10 aydır birlikte olan çift, 1 hafta önce ailelerini bir araya getirdi. Sinem Kobal'ın, Boğaz'daki evinde gerçekleşen yemek 'kız isteme' töreni gibiydi. "SEVİYORUM, AŞIĞIM" Kenan İmirzalıoğlu yakın çevresine 'Ailelerimiz de çok iyi anlaştı. Nikahın bir an evvel olmasını istiyorum. Çünkü Sinem'i çok seviyorum, aşığım' dedi.

SİNEM'İN İŞ TEMPOSU YOĞUN

Kenan İmirzalıoğlu, 'Karadayı'nın ardından dizilere bu yıl ara verecek. Sinem Kobal'ın ise iş temposu bu sezon daha yoğun. Kobal, 'Analar ve Anneler' dizisiyle ekrana gelecek. Bu sebeple çiftin bahara doğru evleneceği konuşuluyor. Sinem Kobal'ın Barcelona'da oynayan futbolcu Arda Turan ile 4 yıl aşk yaşamıştı.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

Selena, Lise Defteri ve Dadı gibi başarılı T.V. dizilerinde, Okul, Romantik Komedi ve de Ayakta Kal filmlerinde rol almış olan Türk sinema, dizi, tiyatro ve reklam oyuncusu, sunucu. Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde, inşaat mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak, İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz okula başlamadan önce bale eğitimi almaya başlayan Kobal, 1991–1999 yılları arasında, sekiz yıl boyunda bale eğitimine devam etti.

İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden 2001 yılında mezun olan Kobal, eğitim hayatı boyunca basketbol, voleybol ve step sporları ile uğraştı. Ortaokul yıllarında okulun basket takımıyla beraber İstanbul şampiyonluğu kazanan Kobal, oyunculuk kariyerine başladıktan sonra da spordan kopmadı ve de aikido yapmaya devam etti. Sinem Kobal’ın Dormen Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı. 2000–2003 yılları arasında gösterimde olan Dadı’nın kadrosunda, Sinem Kobal’ın yanı sıra Kenan Işık, Haldun Dormen ve Gülben Ergen gibi başarılı oyuncular yer almaktaydı. Selena dizisi Kobal’a Jetix Çocuk Ödülleri’nde En Sevilen Türk Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı. Dadı’nın ardından bir süre tiyatro çalışmalarına geri dönen Kobal, Uygur Tiyatrosu bünyesinde sahnelenen oyunlarda yer aldı. Liseden mezun olmasının ardından Beykent Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Bölümü’ne katıldı ve de bölümünden başarıyla mezun oldu. 2003 yılında Hürrem Sultan, 2004 yılında ise Lise Defteri adlı dizilerde rol alan Kobal, aynı yıl vizyona giren Okul adlı gençlik-gerilim filmi ile ilk sinema denemesine imza attı. 2005 yılında, ATV’de gösterimeterini canlandırsa da, dizi seyircilerden beklenen ilgiyi görmedi. 2006 yılında, ikinci sinema filmi olan Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu’nda yer aldı. Kült bir trash movie olarak nitelendirilen ilk filmin devamı olarak çekilen Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, IMDB listelerinde tarihin en kötü 100 filmi arasına girmeyi başardı. 2008 yılında Ayakta Kal, 2009 yılında ise Romantik Komedi, genç oyuncunun beyazperdede yer aldığı diğer yapımlar oldu. Genç oyuncunun 2006–2009 yılları arasında rol aldığı Selena adlı dizi, popüleritesini büyük oranda arttırdı. Fantastik bir dizi olan ve ağırlıklı olarak çocuklara hitap eden Selena’da, genç oyuncu, Cansu Demirci ve Gizem Güven ile beraber kamera karşısına geçti. Sinem Kobal, 2009 yılından bu yana, Galatasaray S.K. kaptanı Arda Turan ile birliktedir.

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR?

Deli Yürek, Ezel, Alacakaranlık gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinde baş rol oyunculuğu yapmış olan dizi ve sinema oyuncusu. Kenan İmirzalıoğlu, Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara‘ya bağlı olan Bala‘da Üçem Köyü’nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır. İlköğretimini Bala’da tamamladıktan sonra orta öğretimini tamamlamak için Ankara’ya teyzesinin yanına taşındı. Orta ve lise öğrenimini Ankara’da yaptı. İlk denemesinde üniversite sınavını kazanamayarak ailesinin yanına dönmüş olsa da, bir sonraki üniversite sınavını kazanarak Yıldız Teknik Üniversitesi‘ne yerleşen İmirzalıoğlu, burada Matematik okudu. Üniversitedeki arkadaşlarının ısrarları üzerine katıldığı modellik yarışmasından başarıyla ayrılması üzerine modellik kariyerine başladı ve 1995 yılında Türkiye’nin En İyi Modeli seçildi. Türkiye birincisi olarak katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan İmirzalıoğlu, bu yarışmayı kazanan ilk Türk erkeği oldu.

Televizyon ve sinema ekranlarıyla tanışması ise, ünlü yönetmen Osman Sınav‘ın sayesinde gerçekleşti. Sınav’ın desteğiyle takıldığı Deli Yürek dizisinin seçmelerinde başarılı oldu ve 1999–2002 yılları arasında yayın hayatını sürdüren dizide, Yusuf Miroğlu karakterini canlandırdı. Başarılı oyuncu, dizinin devamı olarak gösterilebilecek olan sinema filmi Deli Yürek: Bumerang Cehennemi‘nde rol alarak sinemaya da atıldı. Deli Yürek süreci bittikten sonra dil eğitimi için Amerika‘ya gitti. Amerika’dan dönünce bir çok film ve dizi için teklif aldı. Uğur Yücel‘in yazıp yönettiği Alacakaranlık dizisini kabul etti. Daha sonra aynı kadronun hazırladığı Yazı Tura adlı sinema filminde rol aldı. 2003–2005 yılları arasında, Yağmur Taylan‘ın yönettiği ve Uğur Yücel ile beraber başrollerini oynadığı Alacakaranlık adlı polisiye dizide Ferit Çağlayan karakterini canlandırdı. 2006’da Suat Yalaz‘ın eserinden sinemaya uyarlanan, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan‘ın üstlendiği Son Osmanlı Yandım Ali’de rol aldı. Alacakaranlık’ı 2005–2007 yılları arasında Selin Demiratar ile beraber başrollerini paylaştığı Acı Hayat ve 2009 yılından itibaren yayınlanmakta olan Ezel adlı diziler izledi.

Cansu Dere ile beraber başrolünü paylaştığı ve de usta yönetmen Uluç Bayraktar tarafından yönetilen dizi, Türk televizyonlarının en çok izlenen aksiyon ve drama dizilerinden birisi oldu. 2001 yılında çekilen Bumerang Cehennemi‘nden sonra bir süre sinemaya ara veren İmirzalıoğlu, 2004 yılında başrollerini Olgun Şimşek ile paylaştığı ve Uğur Yücel tarafından yazılıp yönetilen Alacakaranlık ile sinemaya geri döndü. Her ne kadar başarılı bir gişe başarısı kazanamamış olsa da, Alacakaranlık film festivallerinde ve eleştirmenlerin gözünde büyük bi başarı kazandı. 2007 yılında vizyona giren Kabadayı‘da efsanevi oyuncu Şener Şen ile beraber çalışma fırsatını yakalayan İmirzalıoğlu, bu filmde canlandırdığı uyuşturucu bağımlısı mafya babası Devran rolüyle sevenlerinin gönlünde taht kurmayı başardı. Ünlü oyuncunun rol aldığı son sinema film, 22 Ocak 2010 tarihinde vizyona giren Ejder Kapanı oldu. Akrep Celal adlı bir başkomseri canlandırdığı film sayesinde, ikinci kez Uğur Yücel ile beraber çalışma fırsatı bulan İmirzalıoğlu, filmden beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti. Uzun süredir, Alacakaranlık‘ta beraber rol aldığı oyuncu Zeynep Beşerler ile beraber olan ünlü oyuncu, gece hayatından fazla haz etmiyor ve evinde sakin bir yaşam sürdürmeyi tercih ediyor. 2012’de Osman Sınav‘ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynadı.

Yine 2012 yılında başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrolü paylaştı. Ödüller : 2005 Adana Altın Koza Film Festivali-En İyi Erkek Oyuncu (Yazı Tura) 2010 Sadri Alışık Sinema Ödülleri-Ayhan Işık Jüri Özel Ödülü (Ejder Kapanı] 2010 İsmail Cem Televizyon Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Ezel) 2010 37.Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Ezel) Filmleri : 1998-2002 “Deli Yürek” (Yusuf Miroğlu) Dizi 2001 “Deli Yürek: Bumerang Cehennemi “(Yusuf Miroğlu) Film 2003-2005 “Alacakaranlık ” (Ferit Çağlayan) Dizi 2004 “Yazı Tura” (Cevher) Film 2005-2007 “Acı Hayat” (Mehmet Kosovalı) Dizi 2006 “Son Osmanlı Yandım Ali ” (Ali) Film 2007 “Kabadayı” (Devran) Film 2009 “Ejder Kapanı” (Akrep Celal) Film 2009-2011 “Ezel” (Ezel Bayraktar) Dizi 2012 – Uzun Hikaye 2012 – Karadayı (Dizi )

Kaynak: İnternet Ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz