Yalı Çapkını'nda Seyran'a korkunç tuzak! "Ferit bunu Akın'ın yanına bırakmaz"

Cuma akşamları Star TV'de izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını'nın 5 Nisan'daki 65. bölümüne; Akın'ın annesinin intikamı için harekete geçmesi ve Seyran'ın kaçırılması damga vurdu. İşte Yalı Çapkını son bölümde yaşananlar...

Yalı Çapkını'nda Seyran'a korkunç tuzak!

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin 5 Nisan akşamı yayınlanan 65. bölümünde; Akın'ın Seyran'ı kaçırması dikkat çekti.

YALIDA KOÇ BAŞI KRİZİ

Yalı Çapkını son bölümde; Halis Korhan'ın odasındaki koç başı herkesi şoke ederken, Ferit "Bundan sonra sözümden çıkan olursa yakarım!" diye bağırdı.

Ardından salonda toplanan Korhanlar konuşurken; Ferit "Belki de hain hala içimizde baba? Canımıza kast etmek istiyor" deyip korumalarla konuşmaya çıktı.

FERİT'TEN ABİDİN'E TEPKİ

Tüm korumalara kızan Ferit, Abidin'in "Bunu dışarıdan birinin yapması imkansız. Sen bence içeriden bir ihtimal düşün" sözleriyle daha da sinirlendi. Ferit, "Yok öyle bir dünya, hiçbiriniz bu işten böyle sıyrılamazsınız" deyince Abidin de adamlarına güvendiğini, sorumluluğun kendisinde olduğunu söyledi.

Güvenlikten sorumlu herkesin arama geçmişlerine ve hesap dökümlerine bakılacağını belirten Ferit, "Madem çok güveniyorsunuz kendinize, göreceğiz. Eğer sen de sonra gitmek istersen gidersin Abidin" dedi.

Yaşananlara öfkelenen Hatice ise "Benim bu ilk gecemi mahvedenlerin bütün gecelerini mahvetmezsem benim de adım Hatice değil" diye intikam yemini etti.

HATİCE'NİN BÜYÜK SIRRI

Gülgün, Ökkeş Ağa'nın ölüm haberini verince "Ben katil oldum" diye telaşlanan Orhan'ı "Sakin ol, benden ötürü koydular o koç başını" diyerek Hatice durdurdu.

Ardından yıllar önce Ökkeş'in ablası Mezide'ye bir koçu işaretlemesini söylediğini ve "Halisler beni istemeye geldiğinde keseriz" dediğini sonrasında da ağabeyinin Halis ile Mezide'nin evleneceğini haber verdiğini anlattı.  Ağabeyine Mezide'nin uzak bir köyden belalası olduğunu söylediğini hatırlayan Hatice, onu öldürtmek istediğini anlattı.

O sırada yaşadıklarını oğlu Akın'a anlatan Mezide ise "Hem benim hem dayının kanının peşine düşmeyeceksen yarın o cenazeye gelme" dedi.

Ferit'in endişelendiğini gören Seyran, ona destek olup "Akın'dan şüphelenmiyorsun değil mi?" derken Ferit Korhan da "Bu hikaye halanın anlattığı gibi değil bence. Düşünmem gereken bir sürü şey var. Abidin'e de patladım zaten. Ne yapmam gerek bilmiyorum" dedi.

Seyran'ın Akın'la konuşma isteğine karşı çıkan Ferit, "Ben seni bir başına oraya gönderemem" deyince Seyran da beraber gitmeyi teklif etti.

HATİCE'DEN FERİT'E: BU EVİN ERKEĞİ SENSİN

Ertesi sabah erken saatte herkesi kahvaltıda toplayan Hattuç, Halis Ağa'nın vekili olduğunu söyleyip, tüm kadınların onun sözünden de evden de çıkmayacağını belirtti.

Ardından Ferit ile bahçeye çıkan Hatice, "Bunu yapan daha fazlasını da yapacak. Bu Ökkeş'in ailesinin işi. Tedbirleri iyice arttırın. Bu evin erkeği sensin, senden sonra bir erkek varsa o da benim. Gerisini sayma" dedi.

Bunun üzerine Ferit de gerekeni yapacağını söyledi. Suna'nın "Ökkeş Ağa ölmüş" haberinden sonra Hatice "Aklıma gelen başıma geldi. Benden sebep bu mevzu. Beni Halis Ağa'ya götürün, ilk ona anlatacağım" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz