VİDEO-'Yargı'nın merakla beklenen final bölümünden ilk tanıtım videosu: "Aynı cinayetin iki şüphelisi olduk"

Kanal D ekranlarında üç sezona damga vuran ‘Yargı’, 26 Mayıs Pazar akşamı son kez seyircisiyle buluşuyor. Ay Yapım’ın fenomen dizisinin merakla beklenen final bölümünden heyecan uyandıran ilk tanıtım TV'de yerini aldı.

VİDEO-'Yargı'nın merakla beklenen final bölümünden ilk tanıtım videosu:

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Ay Yapım'ın izlenen dizisi Yargı final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 

Yargı için heyecan dorukta. Başladığı günden bu yana her pazar akşamı izleyicileri Kanal D ekranlarına kilitleyen dizi, 26 Mayıs akşamı final yapacak.

OYUNCU KADROSU

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alıyor.

Yargının merakla beklenen final bölümünden ilk tanıtım

Yargı'nın oyuncu kadrosunda Deniz ve Urgancıoğlu'na; Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler