Yasak Elma'nın Yıldız'ı Türkiye'nin Barbie'si seçildi

Barbie filmi bugün vizyona giriyor. Türkiye’de de Barbie çılgınlığı başladı. Tüm dünyada olduğu gibi onların var da bizim olmaz mı mantığıyla Türkiye’de kendi Barbie’sini seçti.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Türkiye'nin Barbie'si seçildi

Türkiye’nin önde gelen topluluk platformlarından KızlarSoruyor 6500 kişinin oy kullanmasıyla Türkiye’nin Barbie’sini seçildi.

Bade İşcil, Hande Erçel, Burcu Biricik ve Eda Ece’nin Barbie adayları olarak belirlenen ankette Eda Ece en fazla oyu alarak Türkiye’nin Barbie’si seçildi.

EDA ECE

İlk olarak 2004 yılında Hayat Bilgisi dizisindeki rolüyle adından söz ettirmeyi başardı. Ancak en büyük çıkışı 2011-2015 yılları arasındaki Pis Yedili ve Beni Böyle Sev dizilerindeki performansı oldu.

Ve daha sonraları Kocan Kadar Konuş filmleri, Görümce, İlişki Durumu: Karışık yapımlarıyla büyük çıkış yakaladı. Ancak en son Fox Tv’de uzun dönem yayınlanan Yasak Elma’daki Yıldız karakteriyle izleyiciden tam not aldı.

Eda Ece uzun süredir birlikte olduğu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran 2023 tarihinde dünya evine girmiştir.

Eda Ece, anketteki oyların %36'sını toplayarak Türkiye'nin Barbie'si unvanını kazandı. İkincilik ödülünü %24 oy oranıyla Hande Erçel alırken, üçüncülüğü ise %21 oy oranıyla Bade İşcil elde etti. Ankette dördüncü sırayı ise %19 oy oranıyla Burcu Biricik aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler