Yer mi Anadolu çocuğu! Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'a: "Sen de ne meraklısın öpüşmeye..."

Güzeller güzeli oyuncu ve her yaptığı proje ile herkesin gönlüne taht kuran Nurgül Yeşilçay'la tam bir Anadolu erkeği hem karizmatik hem sempatik başarılı oyuncu Erkan Petekkaya Star TV’nin yayınladığı ve büyük ilgi gören dizisi Paramparça’da öpüşme krizi yaşadı.

Yer mi Anadolu çocuğu! Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'a:

Güzeller güzeli oyuncu ve her yaptığı proje ile herkesin gönlüne taht kuran Nurgül Yeşilçay'la tam bir Anadolu erkeği hem karizmatik hem sempatik başarılı oyuncu Erkan Petekkaya Star TV’nin yayınladığı ve büyük ilgi gören dizisi Paramparça’da öpüşme krizi yaşadı.

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinde senaryo gereği dudak dudağa öpüşeceklerdi.

Dizilerde öpüşmem, sevişmem

"Dizilerde öpüşmem, sevişmem. O sahneleri Anadolu halkı da izliyor." diyen Erkan Petekkaya buna karşı çıktı. Bunun üzerine Nurgül Yeşilçay’dan Erkan Petekkaya’ya şok atar geldi.

Güzeller güzeli Nurgül Yeşilçay: "Bu sahne şart" diye ısrar etti.

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'a: "Sen de ne meraklısın öpüşmeye..." diyerek bağırdı. Bu olaydan sonra ikilinin arasının nasıl olacağı merak konusu.

Paramparça

Paramparça, Türk drama televizyon dizisidir. İlk bölümü 1 Aralık 2014'te Star TV'de yayınlandı. 15 yıl önce aynı hastanede doğan ve yanlış ailelere verilen iki kız çocuğunun ve ailelerinin hayatının anlatıldığı dizinin senaryosu Yıldız Tunç tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu dizinin yapımı Endemol Türkiye tarafından üstleniliyor. Dizi Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi ilk bölüm 5 gibi reyting alırken ileriki bölümlerde reytingleri 11'e kadar yükselmiştir.

Erkan Petekkaya kimdir?

Paramparça dizisinde başrol oynayan Erkan Petekkaya tüm karizmatikliği ile pek çok kadın tarafından merak ediliyor. Dizide müthiş bir performans ortaya koyan Erkan Petekkaya 11 Aralık 1970 Elazığ doğumlu. Diyarbakırlı bir ailenin çocuğu olan Erkan Petekkaya, Didem Petekkaya ile evli. Erkan Petekkaya bir erkek çocuğu babası.

Paramparça dizisinin yakışıklı oyuncusu Erkan Petekkaya pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Paramparça dizisi ile muhteşem bir çıkış yakalayan Erkan Petekkaya hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri haberimizde derledik.

Erkan Petekkaya (d. 11 Aralık 1970, Elazığ), Türk oyuncu. Diyarbakırlı olmasına rağmen Elazığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazanan Petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, Kanal D'de ekrana gelen Serseri adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Bülent” karakteriyle komedi alanında da rol alır. 2005 yılında Köpek dizisi ile ekranlarda görünmeye devam eder ve bu dizide canlandırdığı Yılmaz karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterilir. 2005-2007 yayın döneminde atv'de ekrana gelen Beyaz Gelincik adlı televizyon dizisinde Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer’i canlandırmıştır.

2007 Ekim ayında başlayan Sessiz Fırtına adlı televizyon dizisinde Yiğit Sancaktar'ı canlandırmaktadır. Dizinin yayınına Mart 2008'de 19. bölümünün ardından son verilmiştir. Petekkaya yine 2008 de başka bir dizide (Star TV) yer alarak Son Bahar adlı televiyon dizisinde Holding'de yönetici olan “Galip”'i canlandırmıştır. 2010 yılında da Hanımeli Sokağı adlı dizide oynamıştır. 2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan adlı karakteri canlandırmıştır. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynayarak çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş, ününü bir adım daha artırmıştır.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. Ardından Üniversite eğitimi için Eskişehir’e yerleşti. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Tiyatro bölümünü bitirdi. 2002 yılında yayınlanmaya başlayan Asmalı Konak adlı televizyon dizisinde, Özcan Deniz ile beraber başrol oynadı. Dizi sayesinde tüm Türkiye tarafından tanınmaya başladı. 2006’da eşi Cem Özer ile beraber ”Sen Olmasaydın” isimli tiyatro gösterisinde yer aldı.

2004 yılında Ömür Atay’ın yönetmenliğini yaptığı, Anlat İstanbul isimli filmde ”Uyuyan Güzel Saliha” karakterini canlandırdı. 2007 yapımı Adem’in Trenleri filminde sergilediği oyunculuk ile En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Ünlü sanatçı son olarak 2014 yılında ”Paramparça” adlı dizide Erkan Petekkaya ile beraber başrol oyunculuğunu paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz